Dzisiejszy mecz Reprezentacji Polski U21 Polska - Włochy w szczecinie obejrzy komplet widzów 21 tyś.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Do przerwy 0 - 0 dobra gra naszych Młodych Orłów.
Pieńko i Piekutowski Top.
Potem stracili na 0:1 i remontada na 2:1. Częściowo oglądałem i powiem, że dało się na to patrzeć. A wynik zrobili zmiennicy!
[quote]#post1700413 Do przerwy 0 - 0 dobra gra naszych Młodych Orłów.
Pieńko i Piekutowski Top.[/quote]
O co cho z Piekutowskim? Nie pierwszy raz widzę, że ktoś na forum przekręca chłopakowi nazwisko
Nie wiem czy gol dla Włochów powinien być uznany. Ładna bramka Włocha, ale wg mnie była u niego za wysoko podniesiona noga. Kilka centymetrów i wybiłby zęby obrońcy gtsu.
[quote]#post1700421 [quote]#post1700413 Do przerwy 0 - 0 dobra gra naszych Młodych Orłów.
Pieńko i Piekutowski Top.[/quote]
O co cho z Piekutowskim? Nie pierwszy raz widzę, że ktoś na forum przekręca chłopakowi nazwisko[/quote]
W Jadze tez gra Piekutowski, może dlatego częściej się ludzie mylą. Wiem, że to kadra ale może błąd się powiela.
@m4rcin#4429 @koziołek#3702
Tak,Pietuszewski warto zapamiętać nazwisko chłopaka 😁
W gimnazjum do którego chodziłem była taka nauczycielka od chemii Piekutowska. Taką jej rymowankę wymyślili: Etan, metan, propan, butan, Piekutowska orangutan. 😃
WJadze i młodzieżowej kadrze broni Piekutowski.
Pewne info bo wiosną był wypożyczony do Stalówki - kocur :)
Finlandia - Malta 0-1
http://www.90minut.pl/news/339/news3397643-eMS-Finlandia-0-1-Malta.html
Naprawdę nie ma już slabych drużyn w Europie☺
Finlandia jest słaba
[quote]#post1700432 Finlandia jest słaba[/quote]
a Malta jest mocna?
Podobny poziom
- Edytowany
[quote]#post1700432 Finlandia jest słaba[/quote]
Nie wiem jak teraz bo już mi z nią nie po drodze jak mnie kiedyś sponiewierała.
Do przerwy jest nieźle. Wygrać to, wygrać jakoś z "mocną" Maltą i czekać na niespodziankę od Litwinów. I mamy to.
Do przerwy 1-0 z Holandią. Oni klepią, ale Grabara bezrobotny. My dwie setki. Szkoda regulaminu FIFA, że przy równej ilości punktów decyduje stosunek bramek a nie mecze bezpośrednie. Ale jeszcze bardziej żal porażki Probierza z Finlandią...
Dzisiaj wygrany, ale to tylko do statystyk, bo i tak mamy baraże zagwarantowane
Gramy taktyką wczesnego Elsnera.
- Edytowany
No to jak już off topy, zrobię jeszcze jeden:
"Ma też dobrą mentalność. Rozwijał się w akademii, a tam nie ma czasu na robienie szalonych rzeczy. "
To mówi o Faberskim Wesley Sneider. Akademia? No... Ajaxu. Jak pomyślimy o naszej ('nie ma tam czasu na głupoty') to tylko gorzki śmiech.
Ale może jednak😍 górą Akademia Cracovii!
Filip Rózga - krótki debiut, ale jednak! Gratulacje młody!
[quote]#post1700443 Gramy taktyką wczesnego Elsnera.[/quote]
Drugą połowę zaczynamy w stylu późnego Elsnera.
Co się dzieje na trybunach? Rudy się mści?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)