Ciekawe, z kim nasze orły będą sobie fotki dziś robić ? Z Robertsonem ?
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
[quote]#post1652111 [quote]#post1652085 Są. Można.[/quote]
Doprawdy?
[/quote]
Oczywiście. To ze jedne dziady wygrały z drugimi nie zmienia postaci rzeczy.
[quote]#post1652119
Oczywiście. To ze jedne dziady wygrały z drugimi nie zmienia postaci rzeczy.
[/quote]
Czyli Chorwacja to też dziady, bo ich Szkocja pokonała?
- Edytowany
Chorwaci akurat nie.
Chociażby dlatego że na poważnych imprezach pokroju mistrzostw Świata czy Europy udało im się wyjść z grupy czego nie można powiedzieć o Szkotach.
A ja myślę że Michał musi zadzwonić do Jakuba kogo musi wystawić żeby ten fanatyczny duet musiał zarobić.
- Edytowany
San Marino straciło 3 bramki, Gibraltar stracił 3 bramki, Liechtenstein stracił 6 bramek....Polska straciła 16 bramek 🤡
Tak wiem, wiem mieliśmy mocną grupę i dlatego tyle bramek musieliśmy stracić... 😅
Jeszcze trochę musimy potrenować, żeby dorównać np. takiemu San Marino
Czy ktoś potrafi mi napisać, co to za artysta w 2 minucie doliczonego czasu, gdy miał piłkę w polu karnym, zamiast wywalić ją w pierony na drugą połowę, kopnął dość lekko i Szkoci przejęli i z tego zrobiła się centra i bramka? "Eksperci" zwalali na Zalewskiego że nie pokrył, ale to było dość trudne, on akurat nieduży, a głównym winowajcą był ten co nie kopnął wcześniej jak trzeba...
Chyba to ten co strzelił bramkę .
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/1000015512-jpg-89340161.jpg[/img]
Obrona "dzieci we mgle "
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski/michal-probierz-zdecydowal-o-swojej-przyszlosci-oglosil-to-tuz-po-meczu/xjyghmb
Trafne podsumowanie wywiadów Probierza (meczyki.pl):
Z każdą kolejną konferencją, wywiadem, Michał Probierz sprawia wrażenie człowieka, który, po pierwsze, zawsze znajdzie wymówkę na każde niepowodzenie. Po drugie, co wiąże się z pierwszym, ewidentnie nie lubi publicznie przyznawać się do błędów. Po trzecie, nie kwapi się do odpowiadania na pytania.
Kościół wyznawców Michała P odnotowuje falę odejść.
To samo co u nas - piękne tłumaczenia braku wyników. Aż dziwne , że doniczki nie było na konferencji
ale przyznał, że nasze miejsce jest faktycznie w dywizji C, bo na razie przystanek w B :D
"Mam pomysł na ten zespół i nie rozważam żadnej dymisji. Na pewno są elementy do poprawy, ale uważam, że idziemy w dobrym kierunku"
- Edytowany
[quote]#post1652140 Trafne podsumowanie wywiadów Probierza (meczyki.pl):
Z każdą kolejną konferencją, wywiadem, Michał Probierz sprawia wrażenie człowieka, który, po pierwsze, zawsze znajdzie wymówkę na każde niepowodzenie. Po drugie, co wiąże się z pierwszym, ewidentnie nie lubi publicznie przyznawać się do błędów. Po trzecie, nie kwapi się do odpowiadania na pytania.
[/quote]
U nas było podobnie ! On ma ego niczym najwyższy drapacz chmur !
[b]Edycja z 19.11.2024 o godz. 10:42 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1652142 ale przyznał, że nasze miejsce jest faktycznie w dywizji C, bo na razie przystanek w B :D
"Mam pomysł na ten zespół i nie rozważam żadnej dymisji. Na pewno są elementy do poprawy, ale uważam, że idziemy w dobrym kierunku"[/quote]
Szutnik .😆 😆
[b]Edycja z 19.11.2024 o godz. 10:48 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/image-png-65171646.png[/img]
Zasłużony spadek do Dywizji B, gdzie jest obecnie nasze miejsce.
Palant Probierz mógł uniknąć wczoraj przegranej, gdyby na bandę wypoczętych Szkotów (po zmianach) wpuścił obok Urbańskiego wypoczetych, agresywnych Piątka i Bogusza - gol na 2:1 mógł zostać wybroniony przez względnie wysokiego napastnika Piątek (1,83), ale nie przez zmęczonego Zalewskiego (1,75 i brak umiejętnosci gry głową).
Mamy w reprezentacji okres zmian - odeszli Krychowiak, Glik, Szczęsny, kończy się Lewandowski. Trzeba lepić z tego, co jest, co akurat odpowiada grze w Dywizji B, bo Portugalia, Chorwacja i różne tam Włochy, Anglie, Holandie itp. to dla nas za wysokie progi. Ale zgadzam się z tymi, którzy mówią, że Probierz nie zasługuje na kontynuację.
Jakie to szczęście, że ogrodnikowi nie udało się spuścić Pasów do niższej ligi... Widać w reprezentacji "rozwinął" kompetencje.
On obecnie jest gorszy niż był , brak wyczucia a tylko wieksza buta i pycha !
- Edytowany
To żeś kurwa Michoł pokozoł !!! Idze Idze bajoku !!!! Weźże wydupcaj już !!!
Scott McTominay o Reprezentacji Polski:
„Polska ma dobrych zawodników ale jako drużyna nie istnieją
Mentalnie wyglądali jak banda małych chłopców. Wystarczyło agresywnie podejść, a po bramce na 1-0 odrazu mieli głowy w dół. My walczyliśmy do końca, a oni pod koniec już odpuścili. Dlatego przegrali!”
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)