Ciekawe, z kim nasze orły będą sobie fotki dziś robić ? Z Robertsonem ?
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
[quote]#post1652111 [quote]#post1652085 Są. Można.[/quote]
Doprawdy?
[/quote]
Oczywiście. To ze jedne dziady wygrały z drugimi nie zmienia postaci rzeczy.
[quote]#post1652119
Oczywiście. To ze jedne dziady wygrały z drugimi nie zmienia postaci rzeczy.
[/quote]
Czyli Chorwacja to też dziady, bo ich Szkocja pokonała?
- Edytowany
Chorwaci akurat nie.
Chociażby dlatego że na poważnych imprezach pokroju mistrzostw Świata czy Europy udało im się wyjść z grupy czego nie można powiedzieć o Szkotach.
A ja myślę że Michał musi zadzwonić do Jakuba kogo musi wystawić żeby ten fanatyczny duet musiał zarobić.
- Edytowany
San Marino straciło 3 bramki, Gibraltar stracił 3 bramki, Liechtenstein stracił 6 bramek....Polska straciła 16 bramek 🤡
Tak wiem, wiem mieliśmy mocną grupę i dlatego tyle bramek musieliśmy stracić... 😅
Jeszcze trochę musimy potrenować, żeby dorównać np. takiemu San Marino
Czy ktoś potrafi mi napisać, co to za artysta w 2 minucie doliczonego czasu, gdy miał piłkę w polu karnym, zamiast wywalić ją w pierony na drugą połowę, kopnął dość lekko i Szkoci przejęli i z tego zrobiła się centra i bramka? "Eksperci" zwalali na Zalewskiego że nie pokrył, ale to było dość trudne, on akurat nieduży, a głównym winowajcą był ten co nie kopnął wcześniej jak trzeba...
Chyba to ten co strzelił bramkę .
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/1000015512-jpg-89340161.jpg[/img]
Obrona "dzieci we mgle "
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski/michal-probierz-zdecydowal-o-swojej-przyszlosci-oglosil-to-tuz-po-meczu/xjyghmb
Trafne podsumowanie wywiadów Probierza (meczyki.pl):
Z każdą kolejną konferencją, wywiadem, Michał Probierz sprawia wrażenie człowieka, który, po pierwsze, zawsze znajdzie wymówkę na każde niepowodzenie. Po drugie, co wiąże się z pierwszym, ewidentnie nie lubi publicznie przyznawać się do błędów. Po trzecie, nie kwapi się do odpowiadania na pytania.
Kościół wyznawców Michała P odnotowuje falę odejść.
To samo co u nas - piękne tłumaczenia braku wyników. Aż dziwne , że doniczki nie było na konferencji
ale przyznał, że nasze miejsce jest faktycznie w dywizji C, bo na razie przystanek w B :D
"Mam pomysł na ten zespół i nie rozważam żadnej dymisji. Na pewno są elementy do poprawy, ale uważam, że idziemy w dobrym kierunku"
- Edytowany
[quote]#post1652140 Trafne podsumowanie wywiadów Probierza (meczyki.pl):
Z każdą kolejną konferencją, wywiadem, Michał Probierz sprawia wrażenie człowieka, który, po pierwsze, zawsze znajdzie wymówkę na każde niepowodzenie. Po drugie, co wiąże się z pierwszym, ewidentnie nie lubi publicznie przyznawać się do błędów. Po trzecie, nie kwapi się do odpowiadania na pytania.
[/quote]
U nas było podobnie ! On ma ego niczym najwyższy drapacz chmur !
[b]Edycja z 19.11.2024 o godz. 10:42 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1652142 ale przyznał, że nasze miejsce jest faktycznie w dywizji C, bo na razie przystanek w B :D
"Mam pomysł na ten zespół i nie rozważam żadnej dymisji. Na pewno są elementy do poprawy, ale uważam, że idziemy w dobrym kierunku"[/quote]
Szutnik .😆 😆
[b]Edycja z 19.11.2024 o godz. 10:48 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/image-png-65171646.png[/img]
Zasłużony spadek do Dywizji B, gdzie jest obecnie nasze miejsce.
Palant Probierz mógł uniknąć wczoraj przegranej, gdyby na bandę wypoczętych Szkotów (po zmianach) wpuścił obok Urbańskiego wypoczetych, agresywnych Piątka i Bogusza - gol na 2:1 mógł zostać wybroniony przez względnie wysokiego napastnika Piątek (1,83), ale nie przez zmęczonego Zalewskiego (1,75 i brak umiejętnosci gry głową).
Mamy w reprezentacji okres zmian - odeszli Krychowiak, Glik, Szczęsny, kończy się Lewandowski. Trzeba lepić z tego, co jest, co akurat odpowiada grze w Dywizji B, bo Portugalia, Chorwacja i różne tam Włochy, Anglie, Holandie itp. to dla nas za wysokie progi. Ale zgadzam się z tymi, którzy mówią, że Probierz nie zasługuje na kontynuację.
Jakie to szczęście, że ogrodnikowi nie udało się spuścić Pasów do niższej ligi... Widać w reprezentacji "rozwinął" kompetencje.
On obecnie jest gorszy niż był , brak wyczucia a tylko wieksza buta i pycha !
- Edytowany
To żeś kurwa Michoł pokozoł !!! Idze Idze bajoku !!!! Weźże wydupcaj już !!!
Scott McTominay o Reprezentacji Polski:
„Polska ma dobrych zawodników ale jako drużyna nie istnieją
Mentalnie wyglądali jak banda małych chłopców. Wystarczyło agresywnie podejść, a po bramce na 1-0 odrazu mieli głowy w dół. My walczyliśmy do końca, a oni pod koniec już odpuścili. Dlatego przegrali!”
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Leesior, Goście (4)