Świderski to fajny grajek i imho wcale nie drewniany, ale primo bez formy, secundo nie jest typem na którym można opierać cały atak a raczej ustawiać jako drugiego napastnika. Tu bardziej błąd Probierza, że kiepsko zarządził zasobami.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Ostatnie mecze pokazały jaki z niego jest tytan techniki . :(
Nie jest tytanem, ale też nie drewniakiem i ogórkiem.
Dawidowicz kontuzjowany:
Paweł Dawidowicz w meczu z Chorwacją doznał kontuzji mięśniowej, która prawdopodobnie wykluczy go z następnego zgrupowania polskiej kadry.
https://pilkanozna.pl/pilne-kontuzja-pawla-dawidowicza-dluzsza-przerwa-reprezentanta-polski/?fbclid=IwY2xjawF8milleHRuA2FlbQIxMQABHb1lyBquMnLGBGepQM4skFc7ei2VQx5ofDp15n4CbbFhh9aRqsbPlazizw_aem_k0H6Kw8joGV5FqYgYNnUOw
Więc wygląda na to, że w listopadzie nie będzie drażnił naszych oczu
Tematu ogórka nie poruszałem , tylko ogólną, zbyt niską klasę wyszkolenia zawodnika , grającego na poziomie reprezentacji .
To co wystarcza/ ło/ na EK , w reprze nie wystarcza .
Rzeczywiście, ”drewniany” to nie to samo co „ogórek”. Przepraszam.
hihi, kocham te lingwistyczno piłkarskie rozkminki, btw, gdzie jest nasz słownik pojęć forumowych? Można pare rzeczy tam dorzucić :D
drewniany a ogórek - w [tutaj definicja] , dla niektórych być może dildo
Przyznam, że oglądałem ze sporym zaangażowaniem od jakiejś 40 min, do końca. Uznanie, za wyciągnięcie wyniku.
Przyjemność spotęgował fakt, że w końcu (z Portugalami nie działało) transmisja na TVP Sport (android TV) z atmosferą stadionu faktycznie taka była - więc nie musiałem słuchać pitolenia gośći przez 90 minut.
Przyglądałem się Oyedele. Czy tylko mi się wydawało, że koledzy mu piłki nie podawali?
- Edytowany
Gratulacje z mojej strony, bardzo dobra gra Polski do przodu, jak ale nie ma obrony, nic z tego nie będzie, bo nie każda drużyna zagra tak nieodpowiedzialnie jak Chorwacja, dużo nie brakowało i zasłużenie przegrała wygrany mecz.
Jak zaznaczyłem w mailu wcześniej, obrona moich Vatrenich nie jest najmocniejsza i ich sriki taka prosto przed swoim polem karnym mnie doprowadzała wczoraj do szału. Jak za Wojtka. :)
[quote]#post1647200 hihi, kocham te lingwistyczno piłkarskie rozkminki, btw, gdzie jest nasz słownik pojęć forumowych? Można pare rzeczy tam dorzucić :D
drewniany a ogórek - w [tutaj definicja] , dla niektórych być może dildo
Przyznam, że oglądałem ze sporym zaangażowaniem od jakiejś 40 min, do końca. Uznanie, za wyciągnięcie wyniku.
Przyjemność spotęgował fakt, że w końcu (z Portugalami nie działało) transmisja na TVP Sport (android TV) z atmosferą stadionu faktycznie taka była - więc nie musiałem słuchać pitolenia gośći przez 90 minut.
Przyglądałem się Oyedele. Czy tylko mi się wydawało, że koledzy mu piłki nie podawali?
[/quote]
Zapewne bali się strat . A jutro, będzie można zobaczyć jak gra w EK, w meczu z betonami , w Gdańsku .
29 dni później
- Edytowany
Hehehe gwałt w Porto
Polecam Pastéis de nata w Cafe Lisboa, albo u gości na Starym Kleparzu, pycha.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/1000015454-jpg-07697095.jpg[/img]
Cóż, zabrakło Oyedele i gra leży 😁
W studio Marek Wasiluk, ekspert telewizyjny robi analizy i daje dobre rady. Może bym mu uwierzył, gdybym nie pamiętał jak się u nas kopał po czole.
Cygan podobno zamknął się w szatni z butelką łyskacza i analizuje dalej grę na czas ..
- Edytowany
To samo mi przyszło na myśl. Wasiluk pasuje tam jak pięść do nosa.
Ponoc zapomnieli wpisać rezerwowego Świderskiego do protokołu i nie wszedł, choć stał przy linii. Niezły kabaret.
Zgadza się . Amatorszczyzna .
[quote]#post1651939 Zgadza się . Amatorszczyzna .[/quote]
Czyli nie tylko trener dyletant i nieudacznik ale też sztab również.
Słuchając zachwytów komentatorów w pierwszej połowie myślałem, że jakiś inny mecz oglądam. Widać było, że 🇵🇹 się po prostu nie za bardzo chce i że jak przyspieszą to się wszystko posypie.
- Edytowany
[quote]#post1651938 Ponoc zapomnieli wpisać rezerwowego Świderskiego do protokołu i nie wszedł, choć stał przy linii. Niezły kabaret.[/quote]
W sumie walkower byłby tylko 0-3. Zawsze to trochę mniej ..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/image-png-85524337.png[/img]
Strasznie dziwny mecz... po 1 połowie powinniśmy schodzić do szatni wygrywając. 2 połowa to już inna bajka... po straconym golu na 1:0 nasi kompletnie nagle "stanęli" i potem Portugalia już strzelała sobie gole jak na treningu 😑
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)