No nic, Szwajcarzy zrobią im z dupy jesień średniowiecza.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Kaka i gol !!!
Kakabadze !!!!
Kakabadze strzelił bramkę hiszpańskim workiem.
- Edytowany
Otar strzelił bramkę Hiszpanem 😂
Rock mnie ubiegł.
OTAAAAAR
Kakabadze strzela gola Hiszpanem! Heheheh
Otar ma kwotę wykupu??? Jeśli nie to poniżej 3 mln Złotówa nie ma prawa zejsć
Gruzja to odkrycie tego turnieju...i ich napastnik na ten moment ma króla strzelców 😁 😎 szacun, takich ekip powinno być więcej.
[quote]#post1627900 Otar ma kwotę wykupu??? Jeśli nie to poniżej 3 mln Złotówa nie ma prawa zejsć[/quote]
Złotówa już sprawdza kurs euro
- Edytowany
Ja tam lubię np Borussię Dortmund, szanuję Niemców za ich walkę zawsze do końca, lubię Bundeslige ale z tym noszeniem ich barw to ostro odlatujecie koledzy, szwabski emblemat na sercu nosić, musiałoby mnie ostro powalić.
😉
[b]Edycja z 30.06.2024 o godz. 21:48 (scalono posty)[/b]
Niezła pi... z tego Moraty, widzieli jak się za dupę łapał i zwijał z bólu jak najpierw się sam Gruzinowi wdupcyl pod nogę a tamten kopiąc gałę go lekko smyrnął?
30 sekund później biegał jak nowonarodzony.
Chyba zacznę grać sobie w coś w stylu bingo, nazwijmy je pizdabingo, za każdą symulke lub oszukiwanie skreślam nazwisko.
[quote]#post1627907 [quote]#post1627900 Otar ma kwotę wykupu??? Jeśli nie to poniżej 3 mln Złotówa nie ma prawa zejsć[/quote]
Złotówa już sprawdza kurs euro [/quote]
No i ma racje, tu sie nie ma co się zastanawiać. Kaka po takim turnieju nie będzie chciał już wracać do e-klapy i nie ma mu się co dziwić. Tak po ludzku na miejscu Złotówy nie miałbym serca go tu trzymać. No, ale kontrakt świeżo podpisany, wiec jak mawiał klasyk ... "to musi kosztować". 😋
Może pozwolimy Otarowi się wypowiedzieć w sprawie jego przyszłości zamiast decydować za niego.
Przestańcie krakać w sprawie Kakabadze dobrze!
NA szczęście zaj3bał bramkę na 2:1. Zostaje!
No wszystko wraca do normy
- Edytowany
Hiszpania się bawi piłką.... mają pełny luz w rozgrywaniu.
Niemcy - Hiszpania to będzie przedwczesny finał.
Dla mnie osobiście Hiszpania to faworyt do wygrania Euro...to co grają to aż się chcę patrzeć. Strzelili 4 bramki a im wciąż mało...
Teraz czas na rozwalenie szwabów !
[quote]#post1627912 Może pozwolimy Otarowi się wypowiedzieć w sprawie jego przyszłości zamiast decydować za niego.[/quote]
No jasne że pozwolimy ... wybierze sobie klub.
Ja podziwiam Was za romantyzm i wiarę w ludzi, ale nie ma co się oszukiwać ... koleś ma turniej życia na którym bardzo dobrze się zaprezentował. To jego życiowa szanse na skok zarobków x3 / x 4 / x??? Naprawdę nie trzeba być wróżką aby przewidzieć co sie stanie tego lata.
Po za tym moim zdaniem tak bedzie lepiej dla klubu - sam Otar w otoczeniu takiego składu jaki obecnie mamy WIEKEIJ RÓŹNICY nie zrobi w ciągu całego sezonu. Gdybysmy grali w pucharach to jeszcze naciaskał bym na opóźnianie, ale teraz im wcześniej to sie wyjaśni będzie lepiej. Kilka mln euro odebrałoby alibi MD do skrajnego nomen omen "żydzenia" w tym okienku i w sierpniu faktycznie stać by nas było na zakup odrobiny jakości.
Szczerze wolałbym oddać Otara za konkretną kwotę do jakiejś Turcji niż puścić Kallmana do Starej K.
- Edytowany
Ło w mordkę jeża, ten szczyl Yamal ma dopiero (nadal, 13.07) 16 lat haha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)