No, niestety, IV HomoRzesza wygrała... ☹
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Minimalny spalony.. no kurcze wystający dziubek buta... ehhh ale spalony to spalony...
To samo reka.. no reka gdzie pilka się podbija i karny ewidentny...
Jaki rollercoster... gol i spalony po varowaniu odwołany i od razu var ze reka i karny...
Tak powinien działać Var jak dzis w meczu.. nawet malutki spalony wychwycone i reka tez mimo ze delikatna ale zmianiajaca lot pilki..
Dziwi ze angol tak dobrze var zastosowania bo w lidze straszne bledy robil..
Spalony był, karny też, więc nie wiem o co chodzi, a tak w ogóle to (mimo że nie jestem sympatykiem Niemców) wygrał zespół zdecydowanie lepszy
Piękna sprawa. Teraz Niemcy leją Gruzję i mamy półfinał
Nie oglądałem żadnego meczu Hiszpanów, czy oni mają szanse wyeliminować Niemców?
[quote]#post1627806 Nie oglądałem żadnego meczu Hiszpanów, czy oni mają szanse wyeliminować Niemców?[/quote]
Nikt nie ma takiej szansy. Hue hue hue
Bartek : ,,mamy półfinał,, to znaczy kto ma?
Volksdojcze 😋
V kolumna. 🙂
[quote]#post1627806 Nie oglądałem żadnego meczu Hiszpanów, czy oni mają szanse wyeliminować Niemców?[/quote]
Mają szanse i dobrze grają, w grupie 0 bramek straconych
Najpierw muszą pokonać Gruzję, a tego taki pewny bym nie był
Jeśli dziś Anglia będzie dalej "męczyła bułę" i wygra ten mecz 1:0 to moje obrzydzenie do tej reprezentacji sięgnie zenitu 🤡 😂
Ja mam obrzydzenie do Angoli od października 1973
Też wolę Angielki.
Tyś chyba Angielki z bliska nie widział. 😁
Wybredny nie ( tu powinno być słowo określające stosunek płciowy).
- Edytowany
[quote]#post1627804 Piękna sprawa. Teraz Niemcy leją Gruzję i mamy półfinał[/quote]
Nie przejmuj się, Kolego. Kilku z nas się tu zmierza z germanofobią od lat 😉 Mimo wszystko zawsze była dobra ekipa za Germanią, że zacnego A.W.B. jedynie wspomnę. Nigdy nie ubieram niemieckich barw, dopóki jest chociaż minimalna szansa na awans mojej Polski. Teraz czeka na parownicę:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/7febbffe-48ed-455b-aff1-b744c190ffb7-jpg-14196417.jpg[/img]
Słowacy brawo,, lać Angoli
- Edytowany
Lobotka to jednoosobowa firma zabezpieczająca imprezy masowe, gdzie się go nie postawi to nic nie przejdzie - forteca
Oj z naszych zawodników defensywnych oddałbym za niego dowolnych 3 zawodników.
Oby Słowacja przeszła dalej.... to wieczne granie Anglii tylko żeby wygrać mecz 1:0 przy tak mocnym składzie jest żenujące.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)