No i w pizdu, i wylądował.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Dawidowicz jest tragiczny...
Niechcę nic mówić ale odkąd wszedł Lewandowski wszystko się posypało fatum czy co?
Chciałbym powtórkę tego faulu na karnego zobaczyć. Ja tam widziałem że Szczęsnego w głowę kopnął Austriak.
Awaria- nie ma co kombinować
Za dużo tych drużyn gra w ME. Taka zbieranina jak nasza reprezentacja nie powinna w nich grać.
Polska mistrzem Europy w nieoperowanych stulejach!
No widziałem teraz powtórkę, no pierdolnął Szczęsnego w łeb.
Pewno sENdzia uznał, że Szczęsny zaatakował Austriaka głową w nogę. ;)
To jak
Futbol uczy pokory?
Porażka czeka tuż za rogiem?
Sędzia UJ, ale Dawidowicz jeszcze większy.
- Edytowany
Eee, szaszory, a nie Orły. ☹
Ale jak wiemy, mecze o honor gramy najlepiej. Drżyjcie, Żabojady! ☺
- Edytowany
Taka "ciekawostka" o tureckim sokole-oko.
https://sport.fakt.pl/pilka-nozna/polska-austria-turecki-sedzia-niedawno-zostal-pobity-po-meczu/rxs83lc
No to oglądajmy wieczorem mecz czarno-arabów z Francji z tymi z Holandii. O puchar Europy. Albo można Allaha? Ja już nie wiem. :) masakra
No coż, jedziemy do domu, jak zawsze
Trzy elementy są w tej chwili najważniejsze w piłce, szybkość, technika i wysoki pressing.W każdym z tych elementów jesteśmy głęboko w doopie i żadne zaklęcia ani wypastowane lakierki Cygana tego nie zmienią.Futbol nam ucieka,a my kopiemy dalej po autach..
Cygan jako selekcjoner był memem od strzała. Frajerstwo w PL się spuszczało, ale my, mieliśmy z tym impotentem trenerskim dłuższe vis-a- vis, więc nie z nami te numery Brunner, tzn. chamie od disco polo z Podlasia. Jak ta kanalia zostanie na stołku prezesa PZPN, to będzie dalej disco-polo. W realu.
- Edytowany
https://www.youtube.com/live/8Xn9OVoeLAY?si=LfFmvwkXD-uqnegw
Nie wiem dlaczego film nie wchodzi.
TVP Sport na YouTube - studio po meczu.
Oglądnięcie od 27.55 w zwolnionym tempie powtórki z każdej kamery.
No przegrali . O samego karnego mi chodzi.
Gdzie tam Szczęsny sfaulował Austriaka, w którym momencie był kontakt??? Najpierw padolino napastnika a potem zajebał Szczęsnemu w twarz butem.
- Edytowany
Aleś się uparł ! A propo filmik nie działa
[quote]#post1626707 No to oglądajmy wieczorem mecz czarno-arabów z Francji z tymi z Holandii. O puchar Europy. Albo można Allaha? Ja już nie wiem. :) masakra[/quote]
Wiem że to nie pasuje do lubianej przez niektórych narracji i psuje żarcik, ale na boisku nie ma żadnego araba.
No sporo kolorów jest, ale przy powszechnym dostępie do telewizji widok innego odcienia skóry nie powinien być już takim szokiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)