[quote='sterby' pid='1323587' dateline='1530974301']
[quote='Churchill' pid='1323567' dateline='1530967978']
Taki komentarz, jak umiejętności piłkarskie - KS Bronowicki
[/quote]
Napisałeś kiedyś coś pozytywnego czy zawsze musisz się dopierdalać do wszystkiego i wszystkich chory człowieku?
[/quote]
No proszę bardzo, ujawnił się diagnosta z Mogiły. Aby diagnozować kogoś, zrob to ze sobą. Twoję przypadłość widać z drugiej strony boiska
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Matthias z tego co czytalem kiedyś wynikało że piłkarze dostaną hajs tylko jak wyjdą z grupy więc nie ma chyba o co nic piany bo grosza nie zobaczą (chyba?)
Właśnie wróciłem z Czechosłowacji, a konkretnie z Bogumina, gdzie wypiłem około 7-8 piwek qflowych. Czekam na mecz Horwacji (jeżeli się oni sami piszą przez H, to dlaczego ja mam to zmieniać?). Niech słowiańska Horwacja wywali w Kosmos turańsko-bizantyńską Rosję. Do boju Horwacjo z hordami azjatyckimi!
hm dzis na kleparzu kumpel z ktorym zawsze tam wymieniam pare zdan o kopanej/kuponikach etc zrobil mi caly wyklad ile to kasy nasze nieroby kopacze za te MS dostali, zgrupowania, diety, wyjsciowki, wyszlo od 200 tys do 400 dla Lewego czy jakos tak, nie wiem ile w tym prawdy
Zadziwiająco ospali są kolejni przeciwnicy Gazpromu.
gooooooooooooooooooooool !!!!! jazda z tymi k.....!!!!!!!!!!!!
Kacapy niestety dziś jak gts na cztery łapy spadają, oby w karnych Modric i ska załatwili półfinał.
Jak widzę jak grają kacapy, a jak my graliśmy to choooj mnie strzela.
Ktoś pisał że dogrywki są nudne i na przetrzymanie. A rosjanki są ładne.
[quote='octop' pid='1323607' dateline='1530995849']
[/quote]
nasi przed wejściem na boisko nie wąchali amoniaku tylko perfumy Adama
[quote='octop' pid='1323607' dateline='1530995849']
[/quote]
Ja prawie przy każdym meczu zastanawiam się co nasza reprezentacja robiła na tym turnieju? A może taki Czerczesow przycisnął z treningami kiedy trzeba, odpuścił też kiedy trzeba nie spraszał kobiet na zgrupowania nie robił splendoru z dziennikarzami tylko zapierdzielali i efekty u takich kacapów widać dziś a efekty u panienek Nawałki widać było dwa tygodnie temu.
Chorwacja!! Rosjanie do domu ! Daleko nie mają! :)
k.u.r.w.a uff
J.e.b.a.c wisle i kacapow
Sowieci do domu!Bolszewicy do kostnicy!!!!!!!
Ufff, bo już myślałem, że z baku marsjan będę musiał kibicować kacapom w półfinale.
Niezły mam wynik w półfinach 3 kosy i nielubiany układ,
Pierwsza dogrywka z golami, ale nie przekonuje mnie to za ich utrzymaniem. Wygląda to słabo. Ruscy zagrali bardzo dobry mecz, szkoda mi tylko ich bramkarza, równy chłop z niego ;). Chorwaci już tak nie dominują jak w grupie. Widać że mieli tam słabych rywali i na ich tle wyglądali świetnie. Angole postawią się jeszcze bardziej i wcale nie będą bardziej otwarci na ataki jak dziś Ruscy.
Belgia - Chorwacja w finale.
Hurra! Słowianie wpieprzyli Azjatom!
Chorwancja wymordowana,Angole awansowali mniejszym nakładem sił, nie jest dobrze.
Mistrzem zapewne zostanie Algieria albo Kongo.
[quote='sterby' pid='1323587' dateline='1530974301']
[quote='Churchill' pid='1323567' dateline='1530967978']
Taki komentarz, jak umiejętności piłkarskie - KS Bronowicki
[/quote]
Napisałeś kiedyś coś pozytywnego czy zawsze musisz się dopierdalać do wszystkiego i wszystkich chory człowieku?
[/quote]
Nie wiem jak to skomentować więc tylko
xD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)