dożarte Mordeczki ;) :D
-
-
Krzysztof Piątek żegnamy i powodzenia!
Może w końcu trener powinien mu na jakiś czas odebrać abonament na granie od pierwszej do ostatniej minuty bo idę o zakład ze kazdego innego zawodnika w takiej formie zmienił by w trakcie meczu ...
Pomimo, ze Piątek mnie nigdy specjalnie nie przekonywał, będę go bronił i uważam podobnie jak Squier. On nie może grać sam w napadzie. Czy reprezentacja nie grała 1 napadziorem w eliminacjach MŚ 2014? I jak to się skończyło? Lewandowski NIE ISTNIAŁ.
Cały czas pisałem w watkach trenerów. Przestańcie grać jak podrabiańcy Barcelony sprzed 10 lat, gdy ta była jednym z najlepszych klubów na świecie. Wyjdźcie 2 napadziorami. Wtedy Krzysiek by odżył.
- Edytowany
Porównanie Cracovii Probierza do Barcelony jest brawurowe :D
6 dni później
SPRZEDAC GO W HUJ!!!!!!
Do fc cluj
kolejny słaby mecz
Kluczowe wypuszczenie sobie pilki :-P
- Edytowany
Jesteś tak słaby jak tegoroczny festiwal w Opolu. Generalnie jesteś najsłabszym zawodnikiem w tej drużynie i mała prośba św. Mikołaju-wzmocnij Cracovie w zimie i weź go gdzieś sprzedaj. Dyletant, pozorant.
Za bardzo chciał strzelić bramkę swojej byłej drużynie podobnie zresztą jak Świerczok który strasznie przypalał się.
na tle kadrowicza Świerczoka nie wyglądał źle ;)
w taktyce proponowanej przez Probierza, pojedynczy napastnik ma po prostu ciężko. Wiele się opiera na pomocy, samo pozostawienie samotnego napastnika, który oczywiście oprócz strzelania goli ma za zadanie rozbijanie prób rozegrania akcji, jest wielkim wyzwaniem.
Piątek dzisiaj duuuużo biegał, szwankuje u niego przyjęcie piłki, podanie. Trochę gra na tzw. dwa kontakty Probierza ;)
Nie należy go absolutnie sprzedawać, należy z nim po prostu pracować. Zawodnik w takim młodym wieku, napastnik, to jest dla klubu duża inwestycja. Wspomnicie jeszcze moje słowa - będą z niego kiedyś ludzie.
Mnie też denerwują jego przyjęcia na 10 metrów, ale z drugiej strony jak on cały mecz lata od bandy do bandy i szarpie się (dosłownie) z dwoma stoperami to nogi ma raczej mało wypoczęte.
Szkoda tylko że jak już idziemy z akcją większą ilością graczy to ładuje z każdej pozycji a nie rozejrzy się gdzie można podać.
[quote='Rock' pid='1288927' dateline='1509909298']
Mnie też denerwują jego przyjęcia na 10 metrów, ale z drugiej strony jak on cały mecz lata od bandy do bandy i szarpie się (dosłownie) z dwoma stoperami to nogi ma raczej mało wypoczęte.
Szkoda tylko że jak już idziemy z akcją większą ilością graczy to ładuje z każdej pozycji a nie rozejrzy się gdzie można podać.
[/quote]
Rock, i o ten 2gi akapit chodzi... ;;) do machania gałązkami juz przywykłem :)
Sam w nim widziałem króla strzelców Ex za dwa lata, ale, dawno to miałem napisać, fatalna gra głową (głupoty w tym zakresie w wywiadzie), co przy jego warunkach fizycznych jest dziwne. Odkąd przyszedł pamiętam 1 bramkę strzeloną głową - gdy rozbiliśmy Koronę, jak mi się wydaje - i całe mnóstwo zmarnowanych kluczowych sytuacji. Tylko z tej rundy na szybko z pamięci: wrzutka Pestki w meczu z Piastem w II połowie, setka z Lechem trafiona w słupek, setka z Bruk Betem w doliczonym czasie gry, dziś znowu piłka meczowa na głowie i ... całe szczęście, że Kuba chybił...
Ale za to dzisiaj miał udział przy obu bramkach... jako rozgrywający. Co również jest pozytywną nowością, bo nasza gra do tej pory była przewidywalna jak za Podolińskiego.
Sieroty garbatej doli krążą po forum i szukają do kogo by się tu przyjebac po zwycięstwie. Strasznie ciężko znaleźć ale jakoś sobie radzą
Idze idze, obejrzyj trudne sprawy.
Czy nie można odpuścić każdemu zawodnikowi gdy drużyna wygrywa a piłkarz zostawia serducho.Obojetnie jak mu wyszedł mecz są 3 punkty i tyle !!!Cieszmy się.
Ale fruwać to Piona potrafi :)
[img]https://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_156178/cracovia_GJ051117_071.939x365xffffff.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)