Nie wierzę że to się uda. Nie ma chuja.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ja też mam słaba wiarę, tylko nadzieja została
Dajmy im Tabisza w rozliczeniu.
I Smiglewskigo i Ravasa z dopłatą
[quote]#post1737767 I Smiglewskigo i Ravasa z dopłatą[/quote]
....
[spoiler]puszka paprykarza szczecińskiego gratis
[/spoiler]
[quote]#post1737762 Dajmy im Tabisza w rozliczeniu.[/quote]
[quote]#post1737767 I Smiglewskigo i Ravasa z dopłatą[/quote]
I nasza działka
Jeśli faktycznie nie ma kasy transfery albo chęci jej wydania, a znaleźć zawodników z wolnego kontraktu jest ciężko, to trzeba iść w wypożyczenia. W taki czy inny sposób kadra musi zostać wzmocniona, wypożyczenie to najprostsza możliwość. Kwestia rozejrzenia się po rynku, na pewno jest sporo sposobności do wykonania takich ruchów.
Jeśli chcemy mieć spokojny sezon i nie być zaskoczonym kontuzjami czy słabszą formą poszczególnych zawodników, to kadra powinna być szeroka, a skoro nie możemy liczyć na transfery trzeba działać na wypożyczeniach.
Sądziłem, że w tym tygodniu wpadnie jakaś informacja, a na razie nic. Czasu jeszcze trochę zostało ale wyniki pogłębiają rozczarowanie działaniem na rynku, ocena pracy również spada bo czasami bycie szybszym też może być kluczowe w walce o zawodników.
Artur Sobiech musi wykorzystać swoje kontakty z gry na zachodzie w dobrej lidze i zacząć działać, póki co nie ma się czym pochwalić. Mam nadzieję, że sukcesywnie zasypuje skrzynkę pana Colaka listami wypełnionymi po brzegi z zawodnikami do rozważenia.
mysle ze siedzimy juz w takim kryzysie organizacyjnym ze brak transferow niestety nie jest priorytetowym problemem...
pamiętajmy ze zawodnicy tez maja fejsa i GPT, wystarczy poczytać 5 minut aby wyrobić sobie opinie
moze to nie na ten wątek bezpośrednio ale jednak sie przekłada - bardzo mocno "rozlały" sie nasze kłopoty organizacyjne w sieci - przypadek ?
[quote]#post1737843 ... Artur Sobiech musi wykorzystać swoje kontakty z gry na zachodzie w dobrej lidze i zacząć działać, póki co nie ma się czym pochwalić. Mam nadzieję, że sukcesywnie zasypuje skrzynkę pana Colaka listami wypełnionymi po brzegi z zawodnikami do rozważenia....[/quote]
Gówno Robi. Trubalski też Gówno Robi.
Ile jeszcze Wam trzeba by to zobaczyć???
- Edytowany
Trubalski robi gówno od wielu lat, wiadomo.
Sobiech może nie został jeszcze zepsuty, jest nowy, liczę na to, że chce budować swoją karierę, pytanie jakie dostał narzędzia od władzy.
@BiancoRossoKSC#42838 najlepiej jakby się udało wypożyczyć z klubu Ravasa i Smigło. To już byłoby wzmocnienie
[quote]#post1737847 mysle ze siedzimy juz w takim kryzysie organizacyjnym ze brak transferow niestety nie jest priorytetowym problemem...
pamiętajmy ze zawodnicy tez maja fejsa i GPT, wystarczy poczytać 5 minut aby wyrobić sobie opinie
[/quote]
To właśnie mówię o wypożyczeniach bo to jedyne rozwiązanie, piłkarze często chcą po prostu grać żeby się wypromować, a wypożyczenie jest właśnie w tym celu. My też potrafimy wypromować zawodników taki Stojilković zrobił to w pół sezonu, czyli to działa, możemy kogoś zachęcić.
- Edytowany
@pablo74#33265 trubalski pójdzie jak spółka odkupi akcje od mniejszościowe udziałowca.
A propos tego że piłkarze czytają co dzieje się w klubie, myślę że większość jest zorientowana jak wiarygodne są info w polskich mediach i na jakie źródła się powołują.
Mam nadzieje ze Klich im to wytłumaczył, tak samo jak wyjaśnił wislackiego zaskrońca.
Myślę że słabe jest jak poczytają sobie co kibice Cracovii piszą na Fejsie klubu, jak jadą po wszystkim, jak piszą że nie warto chodzić na mecze, kupować karnety, i że gts gra lepiej.
Wiem że każdy na swój sposób wyraża "miłość do barw". Cóż zrobić , tak to już u nas było, jest i będzie
Dopóki kasa na koncie się będzie zgadzać, nikt nie będzie płakał i przejmował dziennikarskim pierdololo.
No właśnie, już widzę jak piłkarze tak wszystko czytają i analizują.
Myślę, że w 80% liczą się pieniądze które mają zarabiać i możliwość gry w pierwszym składzie, reszta % to miasto, życie prywatne rodziny itp.
Prawda jest taka, że jakiś potencjał mamy, tylko trzeba ładnie ubrać wszystko w słowa.
Kasa to nie wszystko. Ci najlepsi będą się frustrować nawet jak kasa będzie co miesiąc a wyników nie będzie. Hasić będzie pierwszy. Kakabadze też nie pisał się na to przedłużając kontrakt.
No fajnie że ściągamy młodego bramkarza Polaka żeby w przyszłości zarobić na nim pieniądze ale napastnik jest potrzebny na już Grzelak mówił w wywiadzie że przyglądają się napastnikom ale ci co są w klubie są lepsi aż strach pomyśleć kogo oni kurwa oglądają
Może sobie oglądali Mbappe i Halaanda na mistrzostwach w TV.
- Edytowany
Mówił to zanim Marchwinski się połamał.
Poza Holewinskim to może by się upomnieli o Virgila w Hanoverze.
Ptyś wypchał go na siłę za frytki, a to był solidny grajek. Jak wychodził do główki to potrafił wsadzić bramkę, celownik lepszy niż niejeden napastnik. Przy kontuzji Dominika oj by się przydał.
Konfe przed Śląskiem oglądali?
Transferów nie będzie przed meczem. Trwner sam to piwiedział.
Czy blefował, czy mówił prawdę -> czas pokaże.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)