[quote]#post1737225 Traore i pewny w defensywie. Ciekawe.[/quote]
W Poznaniu najlepszy u nas w drużynie obok Hasicia, dziś przy Henrikssonie wyglądał jak profesor.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
W Poznaniu owszem
Dzisiaj parodysta
Dzisiaj też nic konkretnego nie zawalił wg mnie. Pierwsza bramka to zabawa Kakabadze przed własnym polem karnym, strata i gol.
W drugiej to chyba Perkovic przegrał główkę, a najwięcej złego zrobił Al-Ammari nie wracając i łamiąc linię spalonego.
Traore jak miał piłkę to nie miałem obaw o głupią stratę, przy Henrikssonie wręcz przeciwnie.
Gość jest elektryczny, nie umie przyjąć piłki i z tego idzie kontra, pod koniec meczu murzynek z paprykarzy robił go jak dziecko we mgle. W Poznaniu Lech nic nie grał, to i wyglądał dobrze. Jeszcze nie jedną rzecz spierdoli.
Obydwie bramki były do wybronienia przez Madeja, jego gra na przedpolu... Ja mam zawały. I będę powtarzał że trzeba bramkarza.
Po jednym meczu u nas opada potrzeba jakiegoś zawodnika bo ktoś miał epizod.
Nadal bramkarz niezbędny, tak samo napastnik i do środka też kogoś trzeba bo Klich nie ma siły na 90 min i Amari póki co cały czas jakiś nie zgrany.
Sprzedajemy Ravasa, praszelika i Smiglewskigo. Oddajmy za darmo, nawet trochę doplacmy i tak wyjdziemy na tym lepiej
To co pokazały Pasy w dzisiejszym meczu wola o pomstę do nieba. Gracze ktorych cenilem jak Otar, Klich, Al Amari zdyskredytowało się i nas 11 tys. Kibiców. Czyżby to oznaka olewania na chodzone, bez ambicji bo trener mówi o walce o utrzymanie. Ja się z tym nie godzę. Natychmiast rozliczyć wpływy z transferów i kupować nie patrząc na rasę skóry. Tylko patrzeć jak Traore kupi Kwiecień i będzie po ptokach.
[quote]#post1737193 Nie jestem Rasistą ale nie chciałbym aby w Cracovii było tylu Czarnoskórych co dzisiaj w Pogoni - nawet kosztem gorszych wyników.[/quote]
Chyba jednak jesteś rasistą, skoro zwracasz na to uwagę
Panowie nie przejmujcie się, znając naszą garbatą dole w piątek na treningu ,no maksymalnie na rozgrzewce we Wrocławiu Bogacz złapie kontuzje która wykluczy go z gry do końca rundy. Dwa mecze a ja już mam szczerze dość. Jak to śpiewała Aga Chylińska.
Kiedy powiem sobie dość ?
Jak Colak taki kumpel teraz z Hadzitadzi to niech nam odpalą tego Holewinskiego, i tak go nie dopuszcza do bronienia bo ponoć planuje złożyć apelację w sprawie oddalonego pozwu
Marnują talent chłopaka. Naprawdę mam wyrąbane że przyszedłby od śledzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (31 użytkowników)
Goście (31)