To nie jest normalne, to jest partyzantka, piszesz o zmianach w strukturach klubu a zmiany wyglądają tak że co chwilę dochodzi kolejny dyrektor od spraw zbędnych, widzieliśmy jak wyglądała druga runda w wykonaniu naszej drużyny i jak bardzo męczymy się na boisku żeby stworzyć jakąś sytuację bramkową. Liga startuje za 4 tygodnie a my mamy 13-14 chłopa do gry, w tym liczę Praszelika, Piłę i Traore
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Którzy dyrektorzy są od spraw zbędnych? Była wymiana stanowisk w akademii i dyrektor operacyjny, który jest dr facto obecnie prezesem.
Tyle było płaczu że nie ma prezesa, a teraz że gośc zbędny?
To że nie wrzuca co chwilę filmików na YouTube, że nie tweetuje co 5 min i nie udziela wywiadów na prawo i lewo to nie znaczy że nic nie robi.
[quote]#post1731837 ... Liga startuje za 4 tygodnie a my mamy 13-14 chłopa do gry, w tym liczę Praszelika, Piłę i Traore...[/quote]
Wszyscy umrzemy....ale i tak będziemy kibicować Cracovii...:)
W ostatnim sezonie spadkowym mieliśmy 5 bramkarzy i 0 rozgrywających pragnę przypomnieć
- Edytowany
Sory, zapomniałem że w piłce nie chodzi o wynik tylko żeby kurwa nowy dyrektor miał czas się wdrożyć na swoim stanowisku. Skończcie pierdolić w końcu o zmianie w strukturach i popatrzcie trzeźwym okiem bo człowiek który próbuje "rządzić" tym klubem ma wyjebane czy nas spierdoli do 1.Ligi czy nie i jest zwyczajnie nieudolny jeśli chodzi o prowadzenie klubu co już udowodnił w paru miejscach
Może i jest nieudolny, co nie oznacza ze jak przestaniemy chodzić na mecze cos w tym temacie się zmieni, gość sprzeda klub a jak nie znajdzie kupca to podda spółkę likwidacji
A gdzie ja napisałem że mamy przestać chodzić na mecze ? Ja akurat jestem na każdym meczu na Kałuży a na wyjazd też zdarzy mi się pojechać, rzecz nie w tym żeby bojkotować mecze tylko w tym żeby nie normalizować bylejakości
https://transfery.info/aktualnosci/pilkarz-cracovii-na-testach-medycznych-zmienia-klub-oficjalnie/276475#goog_rewarded
[quote]#post1731860 https://transfery.info/aktualnosci/pilkarz-cracovii-na-testach-medycznych-zmienia-klub-oficjalnie/276475#goog_rewarded[/quote]
No i sajo nara.
W chuj głupich strat zamiast mądrze stać głupio biegał.
Jak przychodził to myślałem że to wzmocnienie ale kilka meczy widziałem co chłop robił to totalna padaka.
Tęsknił nie będę !
Dominguez, Batoum... nie ma co - to było niezapomniane okienko Jarka Gambala 🫠
Oj jeszcze Skoczylas, Praszelik, Trahore, Zahiro i Kameri no i największą gwiazdą transferowa Ravas. Zmarnowana jesień u tych zawodników, bo na wiosnę jak była potrzeba żeby wchodzili to wyglądało to słabo. Mecz w pucharze Polski z Raków pokazał że mieliśmy tylko jedna jedenastka do gry i problemy z kontuzjami i zaledwie dwa transfery wychodzące załatwiły nad bez mydła.
Ja Skoczylasowi daje otwarta kartę :) mimo że nie zadebiutował w pierwszym zespole w zeszłym sezonie z tego co pamiętam.
Nasz Oskarinio też się bił po głowie w 4 lidze a tu filar obrony.
Domingez do CS Maritimo.
Pożegnam bez żalu .
Niczym się nie wyróżnił, aczkolwiek Maigard pol roku pierwsze też miał bardzo przeciętne.
Maxime Dominguez został nowym zawodnikiem portugalskiego ekstraklasowego CS Marítimo, z którym podpisał roczny kontrakt.
30-letni szwajcarski pomocnik w ubiegłym sezonie rozegrał 13 spotkań w PKO BP Ekstraklasie w Cracovii.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1782930303-244.jpg[/img]
Nie wiem czy w to wierzyć, ale ponoć nie był to transfer bezgotówkowy...
Gdzieś padło 100tys euro w mediach i to się wydaje realną kwotą
Prędzej uwierzę w Red Bull na koszulce Pasów niż w tą kwotę....
- Edytowany
Roczny kontrakt dostał. Raczej idzie tam na rezerwę, jakby jakieś kontuzję czy co
Czy tacy zawodnicy jak Olaf Korczakowski czy Antoni Klimek nad nie interesują?
Klimek robi nieźle rajdy, a Korczakowski potrafi coś strzelić, więcej niż Smigło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!