Nasz dział skautingu to ma zawsze dylematy bez względu na to czy są MŚ czy ich nie ma...😉
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
@staban#4107 my to z mistrzostw świata możemy wziąć tych co nie będą w formie i złapią kontuzję. Plus nie będą mieli kontraktu w klubie.
Rocha na wylocie z Rakowa, wymieniłbym go za Kahveha.
[quote]#post1729108 Rocha na wylocie z Rakowa, wymieniłbym go za Kahveha.[/quote]
Rakow chce za niego bańkę euro, czyli 2 razy więcej niż nasz budżet transferowy zapewne
Zawsze można wypożyczyć
Brać nie zastanawiać się! Głupszy od Kahveha z Yale na pewno jest, ale może będzie lepiej grał...!
- Edytowany
Zróbmy zrzutkę na pilkarza a jak odpali to każdy z nas weźmie swoją część za sprzedaż ☺️ niech zrobią zrzutkę do danej kwoty jest kwota i spośród piłkarzy możliwych głosowanie kibiców( wpłacających) kogo bierzemy, udział w głosowaniu ( moc głosu ) zależy od wartości wniesionej. I każdy zadowolony XD
Ale pierwsze co to pogonmy minchewa, praszelika i kaveha
Ja bym spróbował Branislava Spacila z Łęcznej, liczby może nie powalające ale wydaje mi się że potencjał spory
[quote]#post1729145 Zróbmy zrzutkę na pilkarza a jak odpali to każdy z nas weźmie swoją część za sprzedaż ☺️ [/quote]
proszę poczytać na temat TPO, procederu zakazanego przez władze piłkarskie
[quote]#post1729145 ...i kaveha[/quote]
To właśnie cali kibice. Ten student za frytki grywał mało co ale zapakował
w samiutkiej końcówce meczu z Żabolami i "niedokońca-nadmorskimi"
Zwłaszcza bez tego drugiego utrzymanie mogło okazać się nieudane.
Jak odejdzie to nie pogoniony a z szacuneczkiem moim. Walczył jak to goście wychowani w USA a nie woził się przerażony po boisku.
Panowie ale tu wieje nuda ja jebe. Ten Sobiech to kurwa śpi tam czy co
@Dawid34#42637
W poniedziałek możesz go spytać.....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1780940006-075.jpg[/img]
[quote]#post1729254 @Dawid34#42637
W poniedziałek możesz go spytać.....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1780940006-075.jpg[/img][/quote]
W poniedziałek jak żona nie urodzi to jadę na porodówkę ❤️
A jak urodzi? :)
[quote]#post1729159 [quote]#post1729145 ...i kaveha[/quote]
To właśnie cali kibice. Ten student za frytki grywał mało co ale zapakował
w samiutkiej końcówce meczu z Żabolami i "niedokońca-nadmorskimi"
Zwłaszcza bez tego drugiego utrzymanie mogło okazać się nieudane.
Jak odejdzie to nie pogoniony a z szacuneczkiem moim. Walczył jak to goście wychowani w USA a nie woził się przerażony po boisku.[/quote]
Za jakie frytki? Chciałbym grać za takie frytki i gryzienie trawy to nic, za taką kasę też bym gryzł trawę. Swoje setki też zepsuł więc nie ma co gadać. Jak dostawal szansę od początku to nic nie pokazywał oprócz biegania. I tak zaraz powiesz że ktoś mu piłki musi dawać. No miał parę dobrych, sam na sam i się potykał o własne nogi. Miałem często wrażenie jakby chciał z piłką wejść do bramki zamiast uderzyc. Proszę spojrzeć na kontuzjowanego wiecznie charpientera co miał to uderzał. Szkoda że zjadły go kontuzje. A te rozważania co by bylo gdyby nie strzelił? Serio? No gdyby on nie strzelił może na jego miejscu ktoś inny by strzelił z 20 goli w sezonie. Tak sobie możemy gdybac. Za darmo w Polsce na pewno nie gra
[quote]#post1729266 A jak urodzi? :)[/quote]
To tym bardziej mnie nie będzie 😂
Polska liga. Skoro takie drewno jak Karol Czubak potrafi strzelić prawie 20 bramek w sezonie to i Kaveh pewnie by dał radę strzelić kilka grając regularnie. Czubak nie zrobił sztycha w lidze belgijskiej - Kaveh tam coś skubał, bez większych sukcesów, ale łapał się. Czekam na występy przy nowym trenerze, po przepracowanym okresie przygotowawczym i poukładaniu zespołu pod swoją wizję gry - dopiero to da nam odpowiedź czy Kaveh ma jakikolwiek potencjał, by cieszyć kibiców Cracovii
[quote]#post1729249 Panowie ale tu wieje nuda ja jebe. Ten Sobiech to kurwa śpi tam czy co[/quote]
Czeka aż nasz "zbawca" "opierdoli" Wójcika, Perkovica i Hasica i rzuci jakieś grosze żeby można było zatrudnić kilku kopaczy piątego sortu.
[quote]#post1729276 [quote]#post1729249 Panowie ale tu wieje nuda ja jebe. Ten Sobiech to kurwa śpi tam czy co[/quote]
Czeka aż nasz "zbawca" "opierdoli" Wójcika, Perkovica i Hasica i rzuci jakieś grosze żeby można było zatrudnić kilku kopaczy piątego sortu.[/quote]
Z pierwszą częścią się zgodzę , z drugą to raczej szuka tanich chłopaków co będą walczyć jak tygrysy pomimo mniejszych (albo niedocenionych) umiejętności. Latami tak np. Żabole czy (nie)Ruch działali.
No na Śląsku kupa klubów tak działała
Dupę szkłem uciera jeszcze Piast, wcześniej przez lata 1 ligowa GieKSa ( chociaż teraz też już wyżej nie podskoczą budżetowo i na pewno będzie stagnacja), Polonia Bytom (w tej ektraklasowej to dopiero bieda piszczała…)
To chyba taki Śląski styl?
Zagłębia Sosnowiec nie wypisałem celowo 😉chociaż również wpisuje się w ramy…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)