Ja bym wolał dla równowagi solidnego ogranego ligowca, któremu chce się jeszcze na poważnie grać w Esie. Coś pomiędzy młodym gniewnym "zaraz wyjeżdżam za granicę", a w klubie już świecą się oczka do pieniędzy, a emerytem z historycznymi zasługami, który wraca jeszcze pograć na pół gwizdka.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote]#post1720155 ... niech ocenią kibice z całej Polski...[/quote]
Ci kibice też, zapewne, wyżej cenią gts (który pominąłeś) niż nas więc mało mnie interesuje ich zdanie.
Nie rozróżniesz znaczenia słów "klub" i "drużyna", źle posługujesz się czasami gramatycznymi myląc przeszłośćz teraźniejszością, argumentujesz wybiórczo. Po co ciągnąć taką dyskusję?
Dodam tylko, że opinie z internetu można trochę wsadzić w kieszeń bo najczęściej piszą je flustraci i dość często nie jest to obiektywne. :)
Jarosław Gambal odchodzi z Cracovii.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1776340279-554.png[/img]
Elsner kiedy??
- Edytowany
[quote]#post1720190 Elsner kiedy??[/quote]
Tak ze dwie kolejki przed końcem, żeby zdobyć jeszcze te 6 punktów. Kroczek mógłby coś o tym powiedzieć.
[quote]#post1720153 ... wystarczyło poczytać wiele opinii na ten temat. To samo przez większość sezonu w 7egii, że jest ciągnięty na siłę, albo gra z braku wyborów. ...[/quote]
He, he, he - opinie z internetu😁
Jak widać ani Urban ani Papszun, a wcześniej inni trenerzy cwelki mieli na to wywalone. Jak był zdrowy to był regularnie powoływany do kadry czy to przez Probierza czy Urbana, a w Legi od dobrych kilku lat jest kapitanem przy różnych trenerach.
A z czego mają być opinie? jak nie z internetu, są jakieś kółka gdzie ludzie się spotykają i rozmawiają o futbolu?
Normalnie opinie ludzi którzy oglądają mecze i widzą, że dany zawodnik nie jest w dobrej dyspozycji. Kadra 7egii jest słaba to i Kapustka gra w wyjściowym, były też kontuzję tego Elitima, a Augustyniak musiał latać grę w obronie.
Odnośnie kapitana, to bardzo często zostają nimi zawodnicy mający dłuższy staż w drużynie. Kapucha gra już piąty sezon dla tej kurwy.
Nie będę o to walczył, zwyczajnie uważam, że jest zawodnikiem idącym w dół i osobiście nie chciałbym go w naszej drużynie. To moja opinia.
[quote]#post1720204 ... A z czego mają być opinie? jak nie z internetu, są jakieś kółka gdzie ludzie się spotykają i rozmawiają o futbolu?...[/quote]
Są programy piłkarskie, gdzie wypowiadają się goście znający się na piłce i byli zawodnicy i oni mają jakieś pojęcie o tym co mówią, a nie totalne nołnejmy tylko hejtujące zawodników w necie, bo ich nie lubią.
Tak jak pisałem, można kogoś nie lubić i nie chcieć, tylko po co to jeszcze ubarwiać.
Napisz jeszcze, że Urban, Probierz czy teraz Papszun tak zupełnie bez powodu powoływali akurat jego i wystawiali często do gry, aż do momentu ostatniej kontuzji.
To co w tych programach mówili o Kapustce, pytam absolutnie bez złośliwości, bo sami kibice 7egii jechali gościa, że nic nie wnosi do drużyny i to autentyczne było widać, w pierwszej rundzie był fatalny.
Z trenerami jest z kolei taka sytuacja, że czasami ciągną na siłę danego piłkarza z różnych powodów, nie jeden trener ma słabość do danego zawodnika.
Na chwile obecna nie mamy takiego pilkarza w skladzie jak Kapi.
[quote]#post1720216 Na chwile obecna nie mamy takiego pilkarza w skladzie jak Kapi.[/quote]
Ale to jest watek o transferach wiec co Ci nie pasuje?
Myślę, że naki zrobił charakterystykę porównawczą obecnego składu z jakością Kspustki, a nie czepiał się, że o nim jest rozmowa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)