Niekoniecznie. Imho zależy od taktyki pod konkretnego przeciwnika i/lub fazę meczu. Tacy też są potrzebni.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Myślałem, ze z tym Rodriguezem to mrzonka, ale serio podobno sie przymierzamy i obie strony zainteresowane współpraca. Tylko pytanie czy to jest transfer na sezon i ile gość moze pograć na poziomie?
Mysle, ze i tak w wieku 34 lat wciąga tę ligę nosem, patrząc np na podolskiego, który moim zdaniem jest 2 klasy niżej.
[b]Edycja z 03.02.2026 o godz. 10:27 (scalono posty)[/b]
A z drugiej strony mam przed oczyma czlapiacego konoplianke... takze mieszane uczucia.
Aktualnie nie mamy napastnika, a James klubu, kontrakt do końca sezonu z ewentualną opcją. Jemu zależy na MŚ więc raczej nie będzie leciał w wuja. Obie strony zadowolone, oczywiście pod warunkiem, że nie będzie chciał miliona monet.
Hames to nie jest napastnik. poza tym to żaden kot. przez chwilę na hajpie, typowy turniejowy grajek, który miał swoje 5 minut i niewiele więcej. co oczywiście nie oznacza, że starając się o wyjazd na MŚ mógłby dać z siebie maksa i wtedy by faktycznie mógł zjeść ligę. kontrakt na pół roku i je
- Edytowany
Mysle, ze on juz zarobił tyle siana, ze to sprawa drugorzędna dla niego. A tutaj by miał plac od dechy do dechy i nastrzelałby worek goli.
[b]Edycja z 03.02.2026 o godz. 10:43 (scalono posty)[/b]
Mi to w sumie by wystarczył taki sobowtór Cabrery, to byl napastnik kompletny.
To nie jest i nigdy nie był grajek na fizyczną ligę. Dobry strzał z dystansu, ale potrzebuje miejsca na 20 metrze, a tego u nas nie dają. W polu karnym w zasadzie nieprzydatny.
My potrzebujemy kogoś dobrze grającego głową.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/img-9009-jpeg-06111348.jpeg[/img]
[quote]#post1708969 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/img-9009-jpeg-06111348.jpeg[/img][/quote]
nie żartujcie nawet
[quote]#post1708911 Elsner: "czekamy na jednego może dwóch napastników o różnych profilach, może dołączą przed końcem okienka. Będziemy się póki co grać z Martinem lub Kahvehem, który też jest opcją gry na „9”[/quote]
Czyli oznacza to jednoznacznie że dalej nie do gry jest charpentier, jebana łamaga
Ogólnie to jest na tylu poziomach abstrakcyjne, że nie jestem w stanie uwierzyć, że coś takiego się wydarzy. W ostatnim czasie w 14 meczach zanotował 3 trafienia i 2 asysty w lidze Meksykańskiej. Ogólnie marketingowo takiego nazwiska chyba w ekstraklasie nie było. Przykładowo Podolski ma 5 milionów obserwujących na instagramie, a James ponad 50. Ale tak jak mówię, szansę na ten ruch oceniam na 0,1 procent :D
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/cracovia-szuka-nastepcy-stojilkovicia-na-celowniku-mlodziezowy-reprezentant-polski-nasz-news/293368
🚨 Cracovia pracuje nad sprowadzeniem napastnika w miejsce Filipa Stojilkovicia.
▪️Jednym z celów jest Wiktor Bogacz z New York Red Bulls
ℹ️ Tomasz Włodarczyk
My potrzebujemy chłopa która wejdzie taranem w ligę nastrzela z 10 bramek i da nam podium, nie wydaje się mi żeby on taki byl
Jak Bogacz to brać, podobno szukamy sponsorów.
Ma 1,93 m wzrostu, może być przydatny w grze głową. Wie też, jak się gra przeciw drwalom. Niezły pomysł.
[quote]#post1708978 My potrzebujemy chłopa która wejdzie taranem w ligę nastrzela z 10 bramek i da nam podium, nie wydaje się mi żeby on taki byl[/quote]
Zrobi na boisku miejsce dla Paua, a on nastrzela 10 bramek.
[quote]#post1708978 My potrzebujemy chłopa która wejdzie taranem w ligę nastrzela z 10 bramek i da nam podium, nie wydaje się mi żeby on taki byl[/quote]
Do polskiej ligi jak przyszli drodzy piłkarze Zeqiri, Rajovic, którzy mieli strzelać to nie strzelają.
- Edytowany
Przecież to jest news w oparciu o nasze forum
🤦🏻♂️🤣
Bardzo bym chciał takiego piłkarza jak Bogacz. Młody, fajnie się rozwija. W U21 ważna postać. Do tego Polak, co w naszej ekipie jest rzadkością. Mam nadzieje,że ten transfer dojdzie do skutku🙂
Jeśli miałby być jednym z dwóch napastników sprowadzonych napastników, to z chęcią widziałbym go w zespole.
Silny, szybki, dobra gra głową, z piłką też dobrze sobie radzi. Zawodnik na pewno do oszlifowania i ma szansę zrobić u nas kolejny krok do przodu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (22 użytkowników)
Goście (22)