W radomiaku wyląduje.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Serio radomiak nas przebija taki marny klubik ? Nie róbmy jaj..
Trzeba płacić dyrektorom a jest ich trochę... Nie ma już kasy na zawodników ,transfery jak co sezon na ostatnią chwilę
Jak mamy kupować takich Luqiniasów to ja wolę poczekać.
- Edytowany
https://x.com/geo_tsar/status/2008565634825863326?s=20
Też nie do nas. Ciekawe która opcja do nas :)
[quote]#post1705005 Jak mamy kupować takich Luqiniasów to ja wolę poczekać.[/quote]
Nie zgodzę się, owszem grał gdzie grał ale właśnie takich zawodników nam trzeba który zrobi różnice 1 na 1, nie bojący się wejść w drybling
Bulgar Andreev w Lechu.
[quote]#post1705003 Serio radomiak nas przebija taki marny klubik ? Nie róbmy jaj..[/quote]
Chodzi raczej o trenera
[quote]#post1705008 [quote]#post1705005 Jak mamy kupować takich Luqiniasów to ja wolę poczekać.[/quote]
Nie zgodzę się, owszem grał gdzie grał ale właśnie takich zawodników nam trzeba który zrobi różnice 1 na 1, nie bojący się wejść w drybling[/quote]
Czekam na lepszych, chłop kopie w jakimś Santa Clara i to chyba bez powodzenia, jak jest do wzięcia.
[quote]#post1705011 [quote]#post1705008 [quote]#post1705005 Jak mamy kupować takich Luqiniasów to ja wolę poczekać.[/quote]
Nie zgodzę się, owszem grał gdzie grał ale właśnie takich zawodników nam trzeba który zrobi różnice 1 na 1, nie bojący się wejść w drybling[/quote]
Czekam na lepszych, chłop kopie w jakimś Santa Clara i to chyba bez powodzenia, jak jest do wzięcia.[/quote]
No to czekamy 😀
[quote]#post1705011 [quote]#post1705008 [quote]#post1705005 Jak mamy kupować takich Luqiniasów to ja wolę poczekać.[/quote]
Czekam na lepszych, chłop kopie w jakimś Santa Clara i to chyba bez powodzenia, jak jest do wzięcia.[/quote]
Ja się już nie dam nabrać na tych lepszych, po tym ostatnim okienku. Transfery wonderkidow z FMa po rocznych kontuzjach.
Niektórzy najwyraźniej nie mają motywacji do walki o MP:
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1228143/media-gornik-sprzedaje-gwiazde-wielka-kasa-na-stole
Jak jedziesz na kredytach to nie odmawiasz oferty na 12 mln zł.
Tylko ze Górnik sprowadził juz napastnika z Oviedo I pomocnika ze Sparty Praga..
Kapustka i Angielski (nasze legendy) podpisani już?
[quote]#post1705035 Kapustka i Angielski (nasze legendy) podpisani już?[/quote]
Według Mateusza Żelaznego 29-letni napastnik AEK-u Larnaka Karol Angielski ma trafić do Wisły Płock.
Zejdziemy z kilku kontraktów, szczególnie tych wysokich to wtedy będą jakieś transfery - nie mylić ze wzmocnieniami.
Jednego już się ponoć pozbyto i odesłano do Anglii.
[quote]#post1705045 Zejdziemy z kilku kontraktów, szczególnie tych wysokich to wtedy będą jakieś transfery - nie mylić ze wzmocnieniami.
Jednego już się ponoć pozbyto i odesłano do Anglii.[/quote]
Aleksic?
[quote]#post1705009 Bulgar Andreev w Lechu.[/quote]
Bułgarski bramkarz Plamen Andreev został oficjalnie zaprezentowany jako piłkarz Lecha Poznań. Mistrz Polski wypożyczył piłkarza z Feyenoordu Rotterdam na pół roku.
Jeśli w Poznaniu zdecydują, że w obliczu odejścia Bartosza Mrozka Bułgar będzie cennym uzupełnieniem składu, trzeba będzie latem wykupić go z Holandii. Jak ustalił portal Weszło, klub z Holandii zarobiłby na tym mniej niż milion euro. Według naszych informacji kwota wykupu mieści się w przedziale 800 – 900 tysięcy w europejskiej walucie. Całkiem atrakcyjna cena jak za zawodnika, który ma na koncie powołania do seniorskiej reprezentacji kraju.
Ciekawe czy był na testach.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/obraz-png-23307635.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Goście (12)