[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000001204-jpg-20793955.jpg[/img]
Ten zawodnik przymierzany do ekstraklasy. Moze do Nas?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Taki obrońca kosi wszystkich.
Pasuje do Śledzi.
[quote]#post1704893 Pasuje do Śledzi.[/quote]
Byłoby Huja Kosi 😁
45' - Grosicki Kosi Huja
@Vola1906#14576
Skąd ta informacja ? Z Piątnicy ?
[quote]#post1704898 @Vola1906#14576
Skąd ta informacja ? Z Piątnicy ?[/quote]
No bo skąd
Z przyjemnością pozostanę w błogiej niewiedzy na temat transferowej działalności klubu, o ile tylko ta działalność nie skończy się takim transferem last minute, jak wyciągnięcie w pocie czoła Aleksicia z Sunderlandu (w pakiecie z całym jego mizernym wpływem na zespół w rundzie jesiennej). No chyba że Aleksić rozbłyśnie właśnie teraz. To wtedy mogę nic nie wiedzieć i jeszcze poczekać na jakość jedną całą rundę.
@Jeden9Zero6#42513 może rozbłyśnie... Praszelik ostatnio dawał radę.... U Aleksica chyba kluczowy jest mental
Praszelik to akurat kocur, tylko jest typowa "10", nie zadna "6" czy "8"
Co roku pokazuje się z 'nicości' ktoś nowy. Jak to mówią: umarł król, niech żyje król. Słyszeliście kiedykolwiek o takim gościu?
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/la-liga/news-real-pokazal-swiatu-nowego-bohatera-trwa-poscig-za-barcelona,nId,22504919
@niegramotnyj#21907
Oczywiście że tak, w klubowych mistrzostwach świata ładował bramki jak na zawołanie
Pochwała Al -Almmari za świetną grę i bramkę w reprezentacji Iraku z ZEA.
No to co Panowie. Poniedziałek to oczekujemy na ruchy w tym tygodniu
Ja już przestałem w bajki wierzyć:)
Najwcześniej dołączy ktoś na obozie i Elsner będzie kleił z tego co ma .
Ja też przyznaje, że nie czuje entuzjazmu. Może cokolwiek się dowiemy w srodę jak wrocą do treningów i terazpasy zrobi jakis wywiad na szybko. Transfery lubią cisze, ale wydaje mi się, ze jest zbyt cicho, ze na oboz nie pojedzie nikt nowy, ewentualnie w trakcie ktos dolaczy, a najprędziej to beda transfery jak zeszlej zimy, czyli dzien przed koncem okna, akurat na 22 kolejkę.
Oczywiście bardzo chętnie odszczekam, ale jakoś nie mam wielkich nadzieji.
Jak pisalem kiedys w poscie... to okienko jest tak zwanym sprawdzam czy chca o cos grac w tym sezonie...
Kazdy widzial gdzie sa bolaczki tego zespolu i to nie od dzis... takze albo chca cos ugrac albo kopanie sie o nic..
Caly czas tylko "sprawdzam" a przeciwnik ma fulla albo karete.
Moja hipoteza (tylko hipoteza!) jest następująca: klub chce zrobić transfer przychodzący, profesjonaliści, sondują, składają propozycję, negocjują zażarcie (w stylu starszych braci w wierze), w końcu rzecz prawie dopięta, ale w arkuszach kalkulacyjnych się trochę nie spina, idą do właściciela, mówią: jest szansa na dobry transfer, zespół na tym zyska, powalczymy o lepsze miejsce, ale potrzeba dodatkowo 100 tys. euro. Wtedy właściciel: ale to wy mieliście mi przynieść 100 tys. I wtedy ten czy tamten delikwent idzie dajmy na to do Lecha, albo gdzieś w świat. Zaczyna się od nowa. W końcu się udaje. Jest 20 kolejka.
https://x.com/GdeGustavo83/status/2008543793084309644?s=20
Wisła Płock, Motor Lublin, Radomiak i Cracovia złożyły oferty transferu ofensywnego pomocnika Luquinhasa. Zawodnik przebywa obecnie w portugalskim klubie CD Santa Clara i jest otwarty na powrót do gry w Polsce po dwóch sezonach spędzonych w Legii Warszawa. #Legiawarsawa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)