[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000001204-jpg-20793955.jpg[/img]
Ten zawodnik przymierzany do ekstraklasy. Moze do Nas?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Taki obrońca kosi wszystkich.
Pasuje do Śledzi.
[quote]#post1704893 Pasuje do Śledzi.[/quote]
Byłoby Huja Kosi 😁
45' - Grosicki Kosi Huja
@Vola1906#14576
Skąd ta informacja ? Z Piątnicy ?
[quote]#post1704898 @Vola1906#14576
Skąd ta informacja ? Z Piątnicy ?[/quote]
No bo skąd
Z przyjemnością pozostanę w błogiej niewiedzy na temat transferowej działalności klubu, o ile tylko ta działalność nie skończy się takim transferem last minute, jak wyciągnięcie w pocie czoła Aleksicia z Sunderlandu (w pakiecie z całym jego mizernym wpływem na zespół w rundzie jesiennej). No chyba że Aleksić rozbłyśnie właśnie teraz. To wtedy mogę nic nie wiedzieć i jeszcze poczekać na jakość jedną całą rundę.
@Jeden9Zero6#42513 może rozbłyśnie... Praszelik ostatnio dawał radę.... U Aleksica chyba kluczowy jest mental
Praszelik to akurat kocur, tylko jest typowa "10", nie zadna "6" czy "8"
Co roku pokazuje się z 'nicości' ktoś nowy. Jak to mówią: umarł król, niech żyje król. Słyszeliście kiedykolwiek o takim gościu?
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/la-liga/news-real-pokazal-swiatu-nowego-bohatera-trwa-poscig-za-barcelona,nId,22504919
@niegramotnyj#21907
Oczywiście że tak, w klubowych mistrzostwach świata ładował bramki jak na zawołanie
Pochwała Al -Almmari za świetną grę i bramkę w reprezentacji Iraku z ZEA.
No to co Panowie. Poniedziałek to oczekujemy na ruchy w tym tygodniu
Ja już przestałem w bajki wierzyć:)
Najwcześniej dołączy ktoś na obozie i Elsner będzie kleił z tego co ma .
Ja też przyznaje, że nie czuje entuzjazmu. Może cokolwiek się dowiemy w srodę jak wrocą do treningów i terazpasy zrobi jakis wywiad na szybko. Transfery lubią cisze, ale wydaje mi się, ze jest zbyt cicho, ze na oboz nie pojedzie nikt nowy, ewentualnie w trakcie ktos dolaczy, a najprędziej to beda transfery jak zeszlej zimy, czyli dzien przed koncem okna, akurat na 22 kolejkę.
Oczywiście bardzo chętnie odszczekam, ale jakoś nie mam wielkich nadzieji.
Jak pisalem kiedys w poscie... to okienko jest tak zwanym sprawdzam czy chca o cos grac w tym sezonie...
Kazdy widzial gdzie sa bolaczki tego zespolu i to nie od dzis... takze albo chca cos ugrac albo kopanie sie o nic..
Caly czas tylko "sprawdzam" a przeciwnik ma fulla albo karete.
Moja hipoteza (tylko hipoteza!) jest następująca: klub chce zrobić transfer przychodzący, profesjonaliści, sondują, składają propozycję, negocjują zażarcie (w stylu starszych braci w wierze), w końcu rzecz prawie dopięta, ale w arkuszach kalkulacyjnych się trochę nie spina, idą do właściciela, mówią: jest szansa na dobry transfer, zespół na tym zyska, powalczymy o lepsze miejsce, ale potrzeba dodatkowo 100 tys. euro. Wtedy właściciel: ale to wy mieliście mi przynieść 100 tys. I wtedy ten czy tamten delikwent idzie dajmy na to do Lecha, albo gdzieś w świat. Zaczyna się od nowa. W końcu się udaje. Jest 20 kolejka.
https://x.com/GdeGustavo83/status/2008543793084309644?s=20
Wisła Płock, Motor Lublin, Radomiak i Cracovia złożyły oferty transferu ofensywnego pomocnika Luquinhasa. Zawodnik przebywa obecnie w portugalskim klubie CD Santa Clara i jest otwarty na powrót do gry w Polsce po dwóch sezonach spędzonych w Legii Warszawa. #Legiawarsawa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (15)