Po prawdzie on w tym Śląsku grał raczej regularnie, będąc solidnym ligowcem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1690768 @Ralfik#42658 i także to, że najpierw wzmacnia a później zwalnia a nie jak to bywało wcześniej ;)[/quote]
Wyjątki potwierdzające regułę: Rózga, Kallman, Ghita
😉
To oni nie odeszli przed przyjściem Elsnera?
- Edytowany
Jeśli na zmiennika Kakabadze na ławce jest Piła to mogę sobie wyobrazić że go wygryzienia pewnego dnia, pojedzie na Mistrzostwa Świata reprezentując Cracovie itd - a jeśli mam Janasika to wiem że nic mu w głowie nie przeskoczy i jestem przygnębiony
przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?
[quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Mamy tylko jedno EKG w pakiecie medycznym na rok na zawodnika, Eriksenowi trzeba częściej robić
[quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Kto mu zapłaci ?
Janasik sparwa załatwiona z KSP
- Edytowany
[quote]#post1690814 [quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Mamy tylko jedno EKG w pakiecie medycznym na rok na zawodnika, Eriksenowi trzeba częściej robić[/quote]
Przyzwoitej jakości EKG robi teraz apple watch (informacja od kardiolog).
Problemem jest to co napisał powyzej Bu3o- kto mu zaplaci :D bo pewnie potrzebowałby kilka razy tyle co mitycznie drogi Greenwood :D
[quote]#post1690820 [quote]#post1690814 [quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Mamy tylko jedno EKG w pakiecie medycznym na rok na zawodnika, Eriksenowi trzeba częściej robić[/quote]
[b]Przyzwoitej jakości EKG robi teraz apple watch (informacja od kardiolog). [/b]
Problemem jest to co napisał powyzej Bu3o- kto mu zaplaci :D bo pewnie potrzebowałby kilka razy tyle co mitycznie drogi Greenwood :D[/quote]
Zmień kardiologa - serio.
[quote]#post1690480 Co tu tak dzisiaj cicho? 😉[/quote]
A jest szansa, że do piatku będzie powód by być głośno? Czy bardziej weekend/poniedziałek na ostatnią chwilę?
[quote]#post1690819 Janasik sparwa załatwiona z KSP[/quote]
A co na to zainteresowany?
- Edytowany
[quote]#post1690821 [quote]#post1690820 [quote]#post1690814 [quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
[b]Przyzwoitej jakości EKG robi teraz apple watch (informacja od kardiolog). [/b]
Problemem jest to co napisał powyzej Bu3o- kto mu zaplaci :D bo pewnie potrzebowałby kilka razy tyle co mitycznie drogi Greenwood :D[/quote]
Zmień kardiologa - serio.[/quote]
Z pakietu w Lux Med jak już polecać:D
A teraz do meritum - gdzie transfery?
Ja słyszałem głosy, że już jest ktoś po testach i będzie ogłaszany ale ile w tym prawdy to nie mam zielonego pojęcia...
Zależy gdzie słyszałeś te głosy. Na mieście, czy w głowie?
Jutro oglosimy ofensywnego, ktoś się chce założyć o piwo?
kolejny z glosami... widac stoluja sie u tego samego dilera 😉 😉 😉
powodzenia Patryk
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/patryk-janasik-odchodzi-z-cracovii/
Panowie spokojnie, po co te nerwy :) jak ogłoszą to ogłoszą, transfer bedzie na pewno, czy dziś czy jutro czy w inny dzień, kwestia czasu. Ani na mieście ani w głowie, bo akurat trenujemy i gramy sparingi na wsi, a że mieszkam blisko to zdążyłem na sparing. Natomiast tak jak mówię, nie mam pojęcia na ile to jest prawda i czy w ogóle więc się nie spinajcie bo nie mówię, że znam kogoś kto wie na pewno, widzial i odbierał z lotniska.
[quote]#post1690854 Panowie spokojnie, po co te nerwy :) jak ogłoszą to ogłoszą, transfer bedzie na pewno, czy dziś czy jutro czy w inny dzień, kwestia czasu. Ani na mieście ani w głowie, bo akurat trenujemy i gramy sparingi na wsi, a że mieszkam blisko to zdążyłem na sparing. Natomiast tak jak mówię, nie mam pojęcia na ile to jest prawda i czy w ogóle więc się nie spinajcie bo nie mówię, że znam kogoś kto wie na pewno, widzial i odbierał z lotniska.[/quote]. Będzie konkret zawodnik skoro sam szef do Krakowa się pofatygował przylecieć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)