Po prawdzie on w tym Śląsku grał raczej regularnie, będąc solidnym ligowcem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1690768 @Ralfik#42658 i także to, że najpierw wzmacnia a później zwalnia a nie jak to bywało wcześniej ;)[/quote]
Wyjątki potwierdzające regułę: Rózga, Kallman, Ghita
😉
To oni nie odeszli przed przyjściem Elsnera?
- Edytowany
Jeśli na zmiennika Kakabadze na ławce jest Piła to mogę sobie wyobrazić że go wygryzienia pewnego dnia, pojedzie na Mistrzostwa Świata reprezentując Cracovie itd - a jeśli mam Janasika to wiem że nic mu w głowie nie przeskoczy i jestem przygnębiony
przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?
[quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Mamy tylko jedno EKG w pakiecie medycznym na rok na zawodnika, Eriksenowi trzeba częściej robić
[quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Kto mu zapłaci ?
Janasik sparwa załatwiona z KSP
- Edytowany
[quote]#post1690814 [quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Mamy tylko jedno EKG w pakiecie medycznym na rok na zawodnika, Eriksenowi trzeba częściej robić[/quote]
Przyzwoitej jakości EKG robi teraz apple watch (informacja od kardiolog).
Problemem jest to co napisał powyzej Bu3o- kto mu zaplaci :D bo pewnie potrzebowałby kilka razy tyle co mitycznie drogi Greenwood :D
[quote]#post1690820 [quote]#post1690814 [quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
Mamy tylko jedno EKG w pakiecie medycznym na rok na zawodnika, Eriksenowi trzeba częściej robić[/quote]
[b]Przyzwoitej jakości EKG robi teraz apple watch (informacja od kardiolog). [/b]
Problemem jest to co napisał powyzej Bu3o- kto mu zaplaci :D bo pewnie potrzebowałby kilka razy tyle co mitycznie drogi Greenwood :D[/quote]
Zmień kardiologa - serio.
[quote]#post1690480 Co tu tak dzisiaj cicho? 😉[/quote]
A jest szansa, że do piatku będzie powód by być głośno? Czy bardziej weekend/poniedziałek na ostatnią chwilę?
[quote]#post1690819 Janasik sparwa załatwiona z KSP[/quote]
A co na to zainteresowany?
- Edytowany
[quote]#post1690821 [quote]#post1690820 [quote]#post1690814 [quote]#post1690811 przepraszam jak jakieś Cluj wzięło Kurta Zoume to czemu my nie możemy wziąc Zyiecha albo Eriksena?[/quote]
[b]Przyzwoitej jakości EKG robi teraz apple watch (informacja od kardiolog). [/b]
Problemem jest to co napisał powyzej Bu3o- kto mu zaplaci :D bo pewnie potrzebowałby kilka razy tyle co mitycznie drogi Greenwood :D[/quote]
Zmień kardiologa - serio.[/quote]
Z pakietu w Lux Med jak już polecać:D
A teraz do meritum - gdzie transfery?
Ja słyszałem głosy, że już jest ktoś po testach i będzie ogłaszany ale ile w tym prawdy to nie mam zielonego pojęcia...
Zależy gdzie słyszałeś te głosy. Na mieście, czy w głowie?
Jutro oglosimy ofensywnego, ktoś się chce założyć o piwo?
kolejny z glosami... widac stoluja sie u tego samego dilera 😉 😉 😉
powodzenia Patryk
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/patryk-janasik-odchodzi-z-cracovii/
Panowie spokojnie, po co te nerwy :) jak ogłoszą to ogłoszą, transfer bedzie na pewno, czy dziś czy jutro czy w inny dzień, kwestia czasu. Ani na mieście ani w głowie, bo akurat trenujemy i gramy sparingi na wsi, a że mieszkam blisko to zdążyłem na sparing. Natomiast tak jak mówię, nie mam pojęcia na ile to jest prawda i czy w ogóle więc się nie spinajcie bo nie mówię, że znam kogoś kto wie na pewno, widzial i odbierał z lotniska.
[quote]#post1690854 Panowie spokojnie, po co te nerwy :) jak ogłoszą to ogłoszą, transfer bedzie na pewno, czy dziś czy jutro czy w inny dzień, kwestia czasu. Ani na mieście ani w głowie, bo akurat trenujemy i gramy sparingi na wsi, a że mieszkam blisko to zdążyłem na sparing. Natomiast tak jak mówię, nie mam pojęcia na ile to jest prawda i czy w ogóle więc się nie spinajcie bo nie mówię, że znam kogoś kto wie na pewno, widzial i odbierał z lotniska.[/quote]. Będzie konkret zawodnik skoro sam szef do Krakowa się pofatygował przylecieć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
octop, Goście (10)