Odnośnie mojego posta nt. ofensywy z championship -
Info mam od znajomego któremu już nie raz jakiś gołąb dobrze gruchnął :D mam nadzieję że teraz też ma rację :)
Nic więcej nie wiem :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1688280 To jeszcze trzeba po lewej stronie mocno podziałać transferowo, bo każdy od razu widzi asymetrię. To jak zaproszenie dla rywali, żeby korzystać.[/quote]
Ja to widzę tak, że Perković jest planowany na lewe wahadło (falstart z Jagą - każdemu się może zdarzyć). Wtedy gramy tróją Wójcik - Henriksson - Sutalo, a na prawym wahadle ląduje Piła.
- Edytowany
[quote]#post1688286 Oby Bosko był "boski z piłką przy nodze" 😎 ...
Ile Cracovia zapłaci za obrońcę? Tej informacji jeszcze nie ujawniono. Polski klub będzie musiał sięgnąć głębiej do kieszeni, bo Sutalo związał się ze Standardem Liege długim kontraktem do 2029 roku.[/quote]
500/600 tysi euro
Tak podają źródła Chorwackie.
Są transfery źle nie ma transferów źle gdzie sufit tego?
- Edytowany
Ale kto pisze że źle?
Idę spać,ale wcześniej pomodlę się do Bozi,żeby Bosko u nas wylądował .
Fajnie że przychodzi ale to jest facet ze szklanymi nogami. Jak będzie grać to super, byle się nie skończyło jak z Glikiem.
Z drugiej strony podejrzewam że jakby nie kontuzje to nawet by nie spojrzał w stronę Cracovii
[quote]#post1688288 [quote]#post1688280 To jeszcze trzeba po lewej stronie mocno podziałać transferowo, bo każdy od razu widzi asymetrię. To jak zaproszenie dla rywali, żeby korzystać.[/quote]
Ja to widzę tak, że Perković jest planowany na lewe wahadło (falstart z Jagą - każdemu się może zdarzyć). Wtedy gramy tróją Wójcik - Henriksson - Sutalo, a na prawym wahadle ląduje Piła.[/quote]
A Kakabadze gdzie ?
Nie znam gościa, nie wiem z czego ma nogi, nie widziałem jak chodzi po skodach, ale jedno jest pewne: jak przyjdzie to będzie Bosko.
"Podróżować, podróżować jest bosko"
[quote]#post1688303 Nie znam gościa, nie wiem z czego ma nogi, nie widziałem jak chodzi po skodach, ale jedno jest pewne: jak przyjdzie to będzie Bosko.
"Podróżować, podróżować jest bosko"[/quote]
Ale on nie jest Argentyńczykiem ;)
Sprawdziłem te jego kontuzje (dane tylko od 2020). Rzeczywiście trochę ich miał, ale o ile dobrze patrzę, poza dwoma urazami łydki po 2 miesiące to były to urazy 1-2 tygodnie. Nic poważnego tam nie widziałem.
Wlodar już raz wypalił chyba w zeszłym tygodniu że przychodzi ten BB z Nicea czy Caen i póki co nic , ogólnie wyszedł transfer Piły i Mati był pewniakiem , nic innego nie wyciekło a jak już to zaraz przez rebusem
[quote]#post1688305 Sprawdziłem te jego kontuzje (dane tylko od 2020). Rzeczywiście trochę ich miał, ale o ile dobrze patrzę, poza dwoma urazami łydki po 2 miesiące to były to urazy 1-2 tygodnie. Nic poważnego tam nie widziałem.[/quote]
Tej inwestycji Dinamo mogło żałować, bo niedługo po transferze, pod koniec sierpnia obrońca nabawił się groźnej kontuzji – złamał kość, do tego zerwał więzadło stawu skokowego. Na boisko wrócił dopiero 12 miesięcy później, ale pechowo pod koniec rundy jesiennej sezonu 2023/24 również nabawił się urazu i stracił pięć miesięcy.
Źródło: https://365dniopilce.pl/bosko-sutalo-kim-jest-nowy-obronca-cracovii/
- Edytowany
[quote]#post1688303 ….ale jedno jest pewne: jak przyjdzie to będzie Bosko.[/quote]
To prawda. Nie ma Huja !
To po chlopie..
[quote]#post1688307 Wlodar już raz wypalił chyba w zeszłym tygodniu że przychodzi ten BB z Nicea czy Caen i póki co nic , ogólnie wyszedł transfer Piły i Mati był pewniakiem , nic innego nie wyciekło a jak już to zaraz przez rebusem[/quote]
Włodar sieje takie farmazony zwykle,że nawet szkoda gadać,a cały czas uważa się go za poważne źródło wiadomości.
- Edytowany
[quote]#post1688301 [quote]#post1688288 [quote]#post1688280 To jeszcze trzeba po lewej stronie mocno podziałać transferowo, bo każdy od razu widzi asymetrię. To jak zaproszenie dla rywali, żeby korzystać.[/quote]
Ja to widzę tak, że Perković jest planowany na lewe wahadło (falstart z Jagą - każdemu się może zdarzyć). Wtedy gramy tróją Wójcik - Henriksson - Sutalo, a na prawym wahadle ląduje Piła.[/quote]
A Kakabadze gdzie ?[/quote]
Na pozycji Hasica. W Białymstoku tak grał i nawet bramkę głową strzelił.
Dokładnie tak (pisałem nawet post wyżej, że wtedy Otar idzie do przodu). Poza Hasiciem Otar jako jedyny w naszej kadrze ma jakikolwiek zwód.
[quote]#post1688315 To po chlopie..[/quote]
wydaje mi sie ze jak gość jest na testach medycznych to zostanie przeswietlony na prawo i lewo.....i wtedy decyzja Hasic też podobno szklany był a zagrał w sumie cały poprzedni sezon dopiero teraz złapał kontuzje trzeba byc dobrej mysli jak jeden z kolegów napisał jak by z nim było wszystko ok to by na Cracovia nie popatrzył
Na razie padło dużo nazwisk kocurów, ale mija tydzień i za czasów nowego właściciela nie ma żadnych wzmocnień. Skandal! Tak nie da się żyć😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (19 użytkowników)
Goście (19)