Odnośnie mojego posta nt. ofensywy z championship -
Info mam od znajomego któremu już nie raz jakiś gołąb dobrze gruchnął :D mam nadzieję że teraz też ma rację :)
Nic więcej nie wiem :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1688280 To jeszcze trzeba po lewej stronie mocno podziałać transferowo, bo każdy od razu widzi asymetrię. To jak zaproszenie dla rywali, żeby korzystać.[/quote]
Ja to widzę tak, że Perković jest planowany na lewe wahadło (falstart z Jagą - każdemu się może zdarzyć). Wtedy gramy tróją Wójcik - Henriksson - Sutalo, a na prawym wahadle ląduje Piła.
- Edytowany
[quote]#post1688286 Oby Bosko był "boski z piłką przy nodze" 😎 ...
Ile Cracovia zapłaci za obrońcę? Tej informacji jeszcze nie ujawniono. Polski klub będzie musiał sięgnąć głębiej do kieszeni, bo Sutalo związał się ze Standardem Liege długim kontraktem do 2029 roku.[/quote]
500/600 tysi euro
Tak podają źródła Chorwackie.
Są transfery źle nie ma transferów źle gdzie sufit tego?
- Edytowany
Ale kto pisze że źle?
Idę spać,ale wcześniej pomodlę się do Bozi,żeby Bosko u nas wylądował .
Fajnie że przychodzi ale to jest facet ze szklanymi nogami. Jak będzie grać to super, byle się nie skończyło jak z Glikiem.
Z drugiej strony podejrzewam że jakby nie kontuzje to nawet by nie spojrzał w stronę Cracovii
[quote]#post1688288 [quote]#post1688280 To jeszcze trzeba po lewej stronie mocno podziałać transferowo, bo każdy od razu widzi asymetrię. To jak zaproszenie dla rywali, żeby korzystać.[/quote]
Ja to widzę tak, że Perković jest planowany na lewe wahadło (falstart z Jagą - każdemu się może zdarzyć). Wtedy gramy tróją Wójcik - Henriksson - Sutalo, a na prawym wahadle ląduje Piła.[/quote]
A Kakabadze gdzie ?
Nie znam gościa, nie wiem z czego ma nogi, nie widziałem jak chodzi po skodach, ale jedno jest pewne: jak przyjdzie to będzie Bosko.
"Podróżować, podróżować jest bosko"
[quote]#post1688303 Nie znam gościa, nie wiem z czego ma nogi, nie widziałem jak chodzi po skodach, ale jedno jest pewne: jak przyjdzie to będzie Bosko.
"Podróżować, podróżować jest bosko"[/quote]
Ale on nie jest Argentyńczykiem ;)
Sprawdziłem te jego kontuzje (dane tylko od 2020). Rzeczywiście trochę ich miał, ale o ile dobrze patrzę, poza dwoma urazami łydki po 2 miesiące to były to urazy 1-2 tygodnie. Nic poważnego tam nie widziałem.
Wlodar już raz wypalił chyba w zeszłym tygodniu że przychodzi ten BB z Nicea czy Caen i póki co nic , ogólnie wyszedł transfer Piły i Mati był pewniakiem , nic innego nie wyciekło a jak już to zaraz przez rebusem
[quote]#post1688305 Sprawdziłem te jego kontuzje (dane tylko od 2020). Rzeczywiście trochę ich miał, ale o ile dobrze patrzę, poza dwoma urazami łydki po 2 miesiące to były to urazy 1-2 tygodnie. Nic poważnego tam nie widziałem.[/quote]
Tej inwestycji Dinamo mogło żałować, bo niedługo po transferze, pod koniec sierpnia obrońca nabawił się groźnej kontuzji – złamał kość, do tego zerwał więzadło stawu skokowego. Na boisko wrócił dopiero 12 miesięcy później, ale pechowo pod koniec rundy jesiennej sezonu 2023/24 również nabawił się urazu i stracił pięć miesięcy.
Źródło: https://365dniopilce.pl/bosko-sutalo-kim-jest-nowy-obronca-cracovii/
- Edytowany
[quote]#post1688303 ….ale jedno jest pewne: jak przyjdzie to będzie Bosko.[/quote]
To prawda. Nie ma Huja !
To po chlopie..
[quote]#post1688307 Wlodar już raz wypalił chyba w zeszłym tygodniu że przychodzi ten BB z Nicea czy Caen i póki co nic , ogólnie wyszedł transfer Piły i Mati był pewniakiem , nic innego nie wyciekło a jak już to zaraz przez rebusem[/quote]
Włodar sieje takie farmazony zwykle,że nawet szkoda gadać,a cały czas uważa się go za poważne źródło wiadomości.
- Edytowany
[quote]#post1688301 [quote]#post1688288 [quote]#post1688280 To jeszcze trzeba po lewej stronie mocno podziałać transferowo, bo każdy od razu widzi asymetrię. To jak zaproszenie dla rywali, żeby korzystać.[/quote]
Ja to widzę tak, że Perković jest planowany na lewe wahadło (falstart z Jagą - każdemu się może zdarzyć). Wtedy gramy tróją Wójcik - Henriksson - Sutalo, a na prawym wahadle ląduje Piła.[/quote]
A Kakabadze gdzie ?[/quote]
Na pozycji Hasica. W Białymstoku tak grał i nawet bramkę głową strzelił.
Dokładnie tak (pisałem nawet post wyżej, że wtedy Otar idzie do przodu). Poza Hasiciem Otar jako jedyny w naszej kadrze ma jakikolwiek zwód.
[quote]#post1688315 To po chlopie..[/quote]
wydaje mi sie ze jak gość jest na testach medycznych to zostanie przeswietlony na prawo i lewo.....i wtedy decyzja Hasic też podobno szklany był a zagrał w sumie cały poprzedni sezon dopiero teraz złapał kontuzje trzeba byc dobrej mysli jak jeden z kolegów napisał jak by z nim było wszystko ok to by na Cracovia nie popatrzył
Na razie padło dużo nazwisk kocurów, ale mija tydzień i za czasów nowego właściciela nie ma żadnych wzmocnień. Skandal! Tak nie da się żyć😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (19 użytkowników)
zerox1906, Goście (18)