Coś za dużo psów na tym forum ….
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1680930 Ilu forowiczów po pół roku chciała się pozbyć Meigarda?
I nawet nie chodzi o to czy Minczew lub Stoilković odpalą, ale o to jak łatwo sfrustrowanemu kibicowi jest pluć na własnych piłkarzy.
Druga sprawa. Mamy kilku młodych zawodników, którzy jak na razie pokazują, że dają radę. Nie twierdzę, że można na nich opierać drużynę, ale z pewnością nie zasługują na to by nazywać drużynę z nimi w składzie zbieraniną. Podejrzewam, że Ci sami frustraci będą się w następnym etapie domagać większej ilości Polaków w składzie.
Lód na głowy proponuję.[/quote]
Przecież Meigard wg. tych naświatlejszych to było dno i parę metrów mułu...
Proponuję opamiętanie się na forum, nie na tydzień, miesiąc, a na okres gdzie piłkarz się zgra, dostanie odpowiednią dla siebie pozycję od trenera.
Nie zapominając o samym nowym trenerze... je.u tez sie cxas należy... conajmniej 4 okienka transferowe zeby mógł stworzyć swój autorski zespół... takze narzekanie dopiero za dwa sezony najwcześniej..
Za dwa sezony to go nie będzie już 😂
Nie wiem co wy w tym Maigardzie widzicie , zagrał 1,5 meczu dobrze.
Czekanie wcale nie gwarantuje że przyjdą dobrzy piłkarze , jedyne co to zapewnia to kasa, kasa i ewentualnie kasa.
[quote]#post1680969 Nie wiem co wy w tym Maigardzie widzicie , zagrał 1,5 meczu dobrze.
Czekanie wcale nie gwarantuje że przyjdą dobrzy piłkarze , jedyne co to zapewnia to kasa, kasa i ewentualnie kasa.[/quote]
CHLOPIE CO TY PIERDOLISZ 🤯
- Edytowany
Niektórzy tutaj w tym wątku są albo zdrowo pierdolnięci albo się na takich zgrywaja...
Nie za bardzo rozumiem dlaczego tutaj przytacza się casus Maigarda. Przecież wprost Gambal mówi, że przychodzą do Nas tacy, co wskakują od razu do składu. Poza tym jeśli celujemy w puchary ("we will say what time will tell") to my nie możemy sobie nawet pozwolić na to by było jak z Maigardem. Poza tym kibice mają prawo najeżdżać na gościa co przychodzi i się słania na boisku. W normalnym życiu pracownik jak przychodzi do pracy to musi zapieprzac bo skończy się okres próbny i pracodawca powie nara. Mam już dość robienia z Cracovii Ciechocinka z rekonwalescencją piłkarza i z nadzieją na progress.
[quote]#post1680976 Nie za bardzo rozumiem dlaczego tutaj przytacza się casus Maigarda. Przecież wprost Gambal mówi, że przychodzą do Nas tacy, co wskakują od razu do składu. Poza tym jeśli celujemy w puchary ("we will say what time will tell") to my nie możemy sobie nawemeet pozwolić na to by było jak z Maigardem. Poza tym kibice mają prawo najeżdżać na gościa co przychodzi i się słania na boisku. W normalnym życiu pracownik jak przychodzi do pracy to musi zapieprzac bo skończy się okres próbny i pracodawca powie nara. Mam już dość robienia z Cracovii Ciechocinka z rekonwalescencją piłkarza i z nadzieją na progress.[/quote]
Tak mają przychodzić zawodnicy co od razu będą wzmocnieniem i tego oczekujemy, ale też jak powiedział Gambał w ostatnim wywiadzie w weszlo jeśli po roku nie będzie spełniał oczekiwań to wypad( nie dosłownie dokładnych słów nie pamietam ale jak ktoś chce może sobie sprawdzić)
[quote]#post1680981 ... ale też jak powiedział Gambał w ostatnim wywiadzie w weszlo jeśli po roku nie będzie spełniał oczekiwań to wypad( nie dosłownie dokładnych słów nie pamietam ale jak ktoś chce może sobie sprawdzić)...[/quote]
Serio... to na co trzymaja Smiglewskiego,Rakoczego,Ananasova,Jugasa,Janasika i pewnie jeszcze ze 3 innych....
aaaa ano tak ... nowy trener... nowe rozdanie... nowe wcielenie pilkarzy ktorzy od roku sie kopia po czole..
[quote]#post1680982 ... Smiglewskiego,Rakoczego,Ananasova,Jugasa,Janasika ...[/quote]
Każdy z tych przypadków jest inny z wyjątkiem jednego szczegółu: mają ważne kontrakty. Rakoczy i Atanasow byli na wypożyczeniach. Śmiglewski dłuższy czas leczył kontuzję, dopiero od 2-3 miesięcy dochodzi do siebie; podobnie było z Jugasem, który swego czasu nie musiał nic udawadniać, bo udowodnił na tyle, ży bał naszym kapitanem. No ale po kontuzji miał pod górkę, zwłaszcza że musiał od razu awaryjnie wskakiwać do składu. Janasik okazał się pożytecznym zmiennikiem - co podkreślam, bo jest naszym obecnym forumowym "jonaszem", na którego na.pierdala się już rytualnie.
I rozumiem że chcesz walczyć tymi wymienionymi kopaczami o puchary tak???
Lody, Lody dla ochłody !
[quote]#post1680992 I rozumiem że chcesz walczyć tymi wymienionymi kopaczami o puchary tak???[/quote]
Puchary to taki myk markentigowy dla masy,jak wyszla sprawa hokeja,to takie mydlenie oczu naiwniakom,zeby sie jarali budowaniem struktur. Z ta kadra to pierwsza osemka bedzie sukcesem
[quote]#post1680995 [quote]#post1680992 I rozumiem że chcesz walczyć tymi wymienionymi kopaczami o puchary tak???[/quote]
Puchary to taki myk markentigowy dla masy,jak wyszla sprawa hokeja,to takie mydlenie oczu naiwniakom,zeby sie jarali budowaniem struktur. Z ta kadra to pierwsza osemka bedzie sukcesem[/quote]
Nie wiem w jakiej rzeczywistości żyjesz, ale w mojej po zajęciu 9. miejsca w lidze, drużyna wzmocniona konkretnymi zawodnikami zajęła 6. lokatę. A gdyby nie fatalna runda wiosenna i przekoszmarne mecze u siebie, była szansa na 5., czy nawet 4. pozycję w tabeli.
Po sezonie, gdyby celem było "trwanie" można było zostawić trenera. Tani, młody, perspektywiczny. Ale nie wycisnął wszystkiego z drużyny, więc postawiono na - w powszechnej ocenie - lepszego fachowca. Z większym doświadczeniem.
Jak dla mnie to, co się dokonuje w klubie, to jest progres, a nie mydlenie oczu. Mydlisz to sam, wpadając tu co jakiś czas i klecąc posta, który sieje chaos i defetyzm.
Próbuję merytorycznie pogadać, ale chyba przeceniam Twe możliwości.
Dajmy trenerowi i zawodnikom szansę, oglądałem mecze sparingowe, wyglądały inaczej niż te z końca sezonu. Liczę na kilka wzmocnień jeszcze i może będzie dobrze. Czas zweryfikuje, boisko tym bardziej.
[quote]#post1680969 Nie wiem co wy w tym Maigardzie widzicie , zagrał 1,5 meczu dobrze.
Czekanie wcale nie gwarantuje że przyjdą dobrzy piłkarze , jedyne co to zapewnia to kasa, kasa i ewentualnie kasa.[/quote]
Proponuję oglądać mecze w większym rozmiarze czasowym niż 135 minut na sezon.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/691512740155-jpg-48040974.jpg[/img]
Pojawiły się plotki że Marcin Giza w Cracovii
A ja coś mam przeczucie,że będzie ok.Wszystko jakoś jest sensownie poukładane
Tylko czekać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!