Jeszcze srodkowy pomocnik
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Dokładnie..mam nadzieję że zdążymy jeszcze pomocnika ogarnąć. Tylko defensywny by się przydał ale ofensywny tez na wczoraj..
A ja mały złośliwy komentarz:
Patrząc jakich grojków zatrudniamy i to nie z pierwszego miejsca na liście życzeń to mozna powiedzieć ,że i prezes i gość od transferów (ciagle nazwisko zapominam) traktowali to okienko BARDZO poważnie...
...to tak złośliwie do najnowszego "współpracownika" lovekrakow.pl i kilku innych Pasiaków
http://www.90minut.pl/news/336/news3360069-Martin-Minczew-w-Cracovii.html To wkoncu pomocnik czy napastnik 😃
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/1000001454-jpg-51921246.jpg[/img]
Wydaje mi sie bledem upatrywanie w nim zastepcy Kallmana,on jest raczej dodatkiem do ofensywy a zastepce widzialbym w Smiglewskim
[quote]#post1662465 Wydaje mi sie bledem upatrywanie w nim zastepcy Kallmana,on jest raczej dodatkiem do ofensywy a zastepce widzialbym w Smiglewskim[/quote]
ale rozumiem koło 2026/27 jak już ;)
Wierzysz z pozostanie Kallmana czy nie wierzysz w Smiglewskiego?
- Edytowany
Ściągamy gościa na lewe skrzydło grając wahadłami, genialny pomysł 🤣 chyba że zmieniamy ustawienie wtedy okej, w innym wypadku obawiam się że Minchev tak jak Bochnak będzie rzucany po różnych pozycjach. Patrząc na sam potencjał piłkarski to jest materiałem na grajcara
Śmiglewski to taki taran - klasyczny środkowy napastnik, a więc w pewnym sensie następca Kallmana, tyle że musi jeszcze troszkę dojrzeć. Natomiast Minczew to tak jak Rózga, ale hasający po lewym skrzydle.
Dla mnie pozostaje kluczowe, w jakim stanie wytrenowania przychodzi. Jak z szybkoscią, dynamiką, przyjęciem, dryblingiem, celnością dośrodkowań?
- Edytowany
[quote]#post1662469 Wierzysz z pozostanie Kallmana czy nie wierzysz w Smiglewskiego?[/quote]
Poza Polską obecne opcje to Czechy i kraje skandynawskie, zatem Kallman raczej do końca sezonu zostanie.
A Turcja?
- Edytowany
[quote]#post1662473 A Turcja?[/quote]
Koniec
Jeżeli zaś chodzi o obszary spoza naszego kontynentu, to na rynku pozostają aktywne ekipy z Algierii (5 lutego), Egiptu (8 lutego), Zjednoczonych Emiratów Arabskich (11 lutego), Australii (12 lutego), Brazylii (28 lutego), Argentyny (12 marca), Kanady i Stanów Zjednoczonych (21 kwietnia).
[quote]#post1662470 Ściągamy gościa na lewe skrzydło grając wahadłami, genialny pomysł 🤣 chyba że zmieniamy ustawienie wtedy okej, w innym wypadku obawiam się że Minchev tak jak Bochnak będzie rzucany po różnych pozycjach. Patrząc na sam potencjał piłkarski to jest materiałem na grajcara[/quote]
To nie jest lewo skrzydłowy tylko taki boczny napastnik a dla nas gdy gramy 3-4-3 taki się właśnie przyda on będzie alternatywą dla hasicia ,Rózgi czy Kalmana(gdy ten gra z boku)
Ważne żeby strzelił z 5 bramek i dał 5 asyst do końca sezonu a nie do końca kontraktu😬
- Edytowany
[quote]#post1662481 Ważne żeby strzelił z 5 bramek i dał 5 asyst do końca sezonu a nie do końca kontraktu😬[/quote]
zaraz Ci napisza ze tylko liczbami sie kierujesz i wymagasz liczb 😉 😉 😉
[quote]#post1662487 [quote]#post1662481 Ważne żeby strzelił z 5 bramek i dał 5 asyst do końca sezonu a nie do końca kontraktu😬[/quote]
zaraz Ci napisza ze tylko liczbami sie kierujesz i wymagasz liczb 😉 😉 😉[/quote]
Racja. Taki Sokołowski ma 1+0 a jak świetnie gra !!!
- Edytowany
[quote]#post1662470 Ściągamy gościa na lewe skrzydło grając wahadłami, genialny pomysł 🤣 chyba że zmieniamy ustawienie wtedy okej, w innym wypadku obawiam się że Minchev tak jak Bochnak będzie rzucany po różnych pozycjach. Patrząc na sam potencjał piłkarski to jest materiałem na grajcara[/quote]
Dzięki temu trener ma większą możliwość kombinowania z taktyką w różnych fazach meczu i pod różnych przeciwników.
Informujemy, że Jani Atanasov został wypożyczony do Puszczy Niepołomice. Wypożyczenie obowiązywać będzie do końca obecnego sezonu, bez opcji wykupu.
Mam nadzieję, że nie będzie mógł zagrać z nami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!