Jeszcze srodkowy pomocnik
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Dokładnie..mam nadzieję że zdążymy jeszcze pomocnika ogarnąć. Tylko defensywny by się przydał ale ofensywny tez na wczoraj..
A ja mały złośliwy komentarz:
Patrząc jakich grojków zatrudniamy i to nie z pierwszego miejsca na liście życzeń to mozna powiedzieć ,że i prezes i gość od transferów (ciagle nazwisko zapominam) traktowali to okienko BARDZO poważnie...
...to tak złośliwie do najnowszego "współpracownika" lovekrakow.pl i kilku innych Pasiaków
http://www.90minut.pl/news/336/news3360069-Martin-Minczew-w-Cracovii.html To wkoncu pomocnik czy napastnik 😃
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/1000001454-jpg-51921246.jpg[/img]
Wydaje mi sie bledem upatrywanie w nim zastepcy Kallmana,on jest raczej dodatkiem do ofensywy a zastepce widzialbym w Smiglewskim
[quote]#post1662465 Wydaje mi sie bledem upatrywanie w nim zastepcy Kallmana,on jest raczej dodatkiem do ofensywy a zastepce widzialbym w Smiglewskim[/quote]
ale rozumiem koło 2026/27 jak już ;)
Wierzysz z pozostanie Kallmana czy nie wierzysz w Smiglewskiego?
- Edytowany
Ściągamy gościa na lewe skrzydło grając wahadłami, genialny pomysł 🤣 chyba że zmieniamy ustawienie wtedy okej, w innym wypadku obawiam się że Minchev tak jak Bochnak będzie rzucany po różnych pozycjach. Patrząc na sam potencjał piłkarski to jest materiałem na grajcara
Śmiglewski to taki taran - klasyczny środkowy napastnik, a więc w pewnym sensie następca Kallmana, tyle że musi jeszcze troszkę dojrzeć. Natomiast Minczew to tak jak Rózga, ale hasający po lewym skrzydle.
Dla mnie pozostaje kluczowe, w jakim stanie wytrenowania przychodzi. Jak z szybkoscią, dynamiką, przyjęciem, dryblingiem, celnością dośrodkowań?
- Edytowany
[quote]#post1662469 Wierzysz z pozostanie Kallmana czy nie wierzysz w Smiglewskiego?[/quote]
Poza Polską obecne opcje to Czechy i kraje skandynawskie, zatem Kallman raczej do końca sezonu zostanie.
A Turcja?
- Edytowany
[quote]#post1662473 A Turcja?[/quote]
Koniec
Jeżeli zaś chodzi o obszary spoza naszego kontynentu, to na rynku pozostają aktywne ekipy z Algierii (5 lutego), Egiptu (8 lutego), Zjednoczonych Emiratów Arabskich (11 lutego), Australii (12 lutego), Brazylii (28 lutego), Argentyny (12 marca), Kanady i Stanów Zjednoczonych (21 kwietnia).
[quote]#post1662470 Ściągamy gościa na lewe skrzydło grając wahadłami, genialny pomysł 🤣 chyba że zmieniamy ustawienie wtedy okej, w innym wypadku obawiam się że Minchev tak jak Bochnak będzie rzucany po różnych pozycjach. Patrząc na sam potencjał piłkarski to jest materiałem na grajcara[/quote]
To nie jest lewo skrzydłowy tylko taki boczny napastnik a dla nas gdy gramy 3-4-3 taki się właśnie przyda on będzie alternatywą dla hasicia ,Rózgi czy Kalmana(gdy ten gra z boku)
Ważne żeby strzelił z 5 bramek i dał 5 asyst do końca sezonu a nie do końca kontraktu😬
- Edytowany
[quote]#post1662481 Ważne żeby strzelił z 5 bramek i dał 5 asyst do końca sezonu a nie do końca kontraktu😬[/quote]
zaraz Ci napisza ze tylko liczbami sie kierujesz i wymagasz liczb 😉 😉 😉
[quote]#post1662487 [quote]#post1662481 Ważne żeby strzelił z 5 bramek i dał 5 asyst do końca sezonu a nie do końca kontraktu😬[/quote]
zaraz Ci napisza ze tylko liczbami sie kierujesz i wymagasz liczb 😉 😉 😉[/quote]
Racja. Taki Sokołowski ma 1+0 a jak świetnie gra !!!
- Edytowany
[quote]#post1662470 Ściągamy gościa na lewe skrzydło grając wahadłami, genialny pomysł 🤣 chyba że zmieniamy ustawienie wtedy okej, w innym wypadku obawiam się że Minchev tak jak Bochnak będzie rzucany po różnych pozycjach. Patrząc na sam potencjał piłkarski to jest materiałem na grajcara[/quote]
Dzięki temu trener ma większą możliwość kombinowania z taktyką w różnych fazach meczu i pod różnych przeciwników.
Informujemy, że Jani Atanasov został wypożyczony do Puszczy Niepołomice. Wypożyczenie obowiązywać będzie do końca obecnego sezonu, bez opcji wykupu.
Mam nadzieję, że nie będzie mógł zagrać z nami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (45 użytkowników)
gustaw, Goście (44)