Chuj im w dupe...cwele łapy precz od Benka
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1639013 Jeden legionista sprzedał mi news, że Legia negocjuje sprzedaż Kramera do jakiegoś sporu tureckiego za 1.5 mln euro. Jego sprzedaż ma otworzyć drogę do wykupu Kallmana za 850 tys euro. Waiarygodności nie oceniam, ale kibice Legii są napaleni na Benjamina jak szczerbaty na suchary.[/quote]
Wypowiedź prezesa też stawiał sprawę jasno że nie sprzeda Benka za małą kasę bo taka on dostanie za wyższe miejsce w lidze...
- Edytowany
Benego do zostania w Cracovii może przekonać tylko projekt sportowy. On chce grać w piłkę, wygrywać mecze, medale i puchary. Póki co jesteśmy na ścieżce. Utrzymać to do przerwy reprezentacyjnej to się zamknie okno i pół roku spokoju
No prezes chyba coś wspominał że próbują z nim rozmawiać o nowym kontrakcie....jak będzie dobre miejsce w tabeli to kto wie....
- Edytowany
Klich na pytanie czy poszedł by do gts odpowiedź:
Do drugiej ligi ?
Mistrz :)
[quote]#post1639012 [quote]#post1638917 A ja będę szczęśliwy jak już nie będzie [b]żadnych[/b] transferów do końca rundy.[/quote]
Na tym forum jestem kilkanaście lat ale pierwszy raz coś takiego czytam. Tzn jest dobrze - pozyskaliśmy wartościowych piłkarzy i nie chcemy nikogo z naszej kadry stracić w ostatnich dniach okienka. [/quote] A ja jestem na forum od 2003 i nie wiem czy mnie, GANISZ czy chwalisz?
Ja to rozumiem tak że pierwszy raz na forum pada stwierdzenie oby nie było więcej transferów.....to bardzo nietypowe moja oczywiście perspektywa....
Oby nie było więcej transferów czytamy - oby nikogo więcej nie sprzedali. Dobry wynik to doobre samopoczucie a to sprzyjało pozbywaniu się wartościowych piłkarzy
jesli utrzymamy ten skład jeszcze dwa tygodnie to moze byc naprawde fajnie takiej siły ognia u nas juz dawno nie pamietam
[quote]#post1639046 [quote]#post1639012 [quote]#post1638917 A ja będę szczęśliwy jak już nie będzie [b]żadnych[/b] transferów do końca rundy.[/quote]
Na tym forum jestem kilkanaście lat ale pierwszy raz coś takiego czytam. Tzn jest dobrze - pozyskaliśmy wartościowych piłkarzy i nie chcemy nikogo z naszej kadry stracić w ostatnich dniach okienka. [/quote] A ja jestem na forum od 2003 i nie wiem czy mnie, GANISZ czy chwalisz? [/quote]
Chwalę! Ja też chciałbym żeby okienko transferowe zostało już zamknięte 😉
Nie utrzymamy tego składu, będzie co najmniej 1 transfer out.
TT pisze że Rakoczy kierunek Italia
[quote]#post1639073 TT pisze że Rakoczy kierunek Italia[/quote]
Pod koniec tygodnia testy.
Wiadomo jaki nowy klub Rakiego?
- Edytowany
Niech jedzie Raki w świat i mu się wiedzie..ale łatwo nie będzie..
Mnie interesuje prawdę mówiąc tylko Benjamin..
@CUkRowya#33907
Najważniejsze ile za niego przyjmą Pasy.
I czy mosty spalone czy jest normalnie....
Za Janusza I Okupanta przy 13 pkt w 6 meczach, na stadionie od strony hotelu, wisiałby wielki baner "Wyprzedaż"
[quote]#post1639080 @CUkRowya#33907
Najważniejsze ile za niego przyjmą Pasy.
I czy mosty spalone czy jest normalnie....[/quote]
To wiadomo ale ciekawość silniejsza
- Edytowany
Rozsądny manerw z Rakoczym, te pozycje raczej mamy obsadzone dobrze - jest Hasić. Widać że u Kroczka może swoje szanse dostawać Bochnak w konkretnych momentach meczu. Jak jest opcja zarobić +2melony juro to myślę że lepszej opcji już nie będzie na zarobek. A być może jeszcze na zamknięcie okienka zobaczymy jakiś ruch IN jak będą pieniążki z transferu.
Jakoś jestem spokojny chyba o kadrę patrząc jakie ruchy IN/OUT zrobiliśmy i że w sumie na każdą pozycje gdzie odeszli ludzie, dostaliśmy w miarę, wydaje się, przemyślanych zawodników. (ew. przy tym transferze też schodzimy z pensji gdzie pojawią się lepsze możliwości na przedłużenia dla Benjiego czy Filipa, lecz w przypadku młodego to ostrożnie)
To mamy jeszcze parę dobrych dni, żeby namówić Klicha.
No a potem to już tylko jedziemy z tą ligą.
No i czym my się będziemy ekscytować, jak wykręcimy mistrza na 10 kolejek przed końcem? 🤔
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)