@morgot2#10455 To tak, poczuj się, iż jesteś mega pracownikiem, starasz się coś osiągnąć, dajesz z siebie wszystko, a tu nagle dowiadujesz się, że kuzyn Szefa zajmie Twoje miejsce. Fajne? EOT Niech gra.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1636978 @morgot2#10455 To tak, poczuj się, iż jesteś mega pracownikiem, starasz się coś osiągnąć, dajesz z siebie wszystko, a tu nagle dowiadujesz się, że kuzyn Szefa zajmie Twoje miejsce. Fajne? EOT Niech gra. [/quote]
wiesz może mnie takie cos ruszało jak miałem 20 lat teraz mam ponad 40 i nauczyłem sie życia że jednym jest w życiu łatwiej dzieki układom a jak miałem 11 i trenowałem w garbarni to na mecze jezdzili ci co mieli tatusiów z kasa to jest życie ale moge potepiac tatusia a dzieciak jest za młody by to do konca rozumiec
Ja mam prawie 50, i z upływem czasu, jestem coraz bardziej wrażliwy na krzywdę ludzką. Serio. To rośnie wraz z dojrzałością. Weź się dorzuć Hajdzie, że go wydupcyli z roboty, mimo, że ogarniał, a jedynym problemem były "koneksje" i nepotyzm. Podaj rękę tym, którzy rywalizowali z młodym T. i odpadli, czasem grzebiąc swe przyszłe kariery. Nie patrz na "dziecko", patrz na losy ludzi, których faworyzowanie tego dziecka wyjebało w kakao. Koniec z mojej strony.
Stare ścierwo czy młode ścierwo te same geny. Wypromował się na krzywdzie innych a z tym nazwiskiem to raczej nie ma czego szukać w innych klubach chyba że ma nieprzeciętny talent ale takiego nie posiada.Tu na forum zdaje się ktoś pisał że jak mu coś nie pasowało to podpierdalał do tatusia. Tak czy owak liczba tabiszów w Cracovii powinna wynosić "0".
Skoro młody chodził i skarżył się do tatusia i przez niego wielu chłopaków zdolniejszych przestało grać w Cracovii to dla niego nie ma miejsca w żadnym zespole Cracovii
No więc co proponujecie w imię sprawiedliwości dziejowej? Wydupcyć go?
- Edytowany
Spalić na stosie.
Oczywiście po torturach.
Norymberga
Odciąć pępowinę, nie przedłużać. Wypożyczyć do B klasy. Chociażby po to, aby staremu grdyka chodziła, jak psu przed szynka. Oddać choć w 1/10000 to, czego doświadczyli i przecierpieli ludzie zakochani w Pasy, przez tego chuja.
Niech zmieni nazwisko i już będzie akceptowalny :), przecież chlopak ma piętno na całe życie.
Ps. A tak na poważnie co chlopak ma powiedzieć, ze ojcicec lewy jest. Rodziców się nie wybiera.
Amnezja niektórych dopadła, tak jakbyście nie czytali tu na forum przez lata co się działo, bidus teraz synalek. Hehe. Opcja spalenia na stosie po torturach rozsądna.
- Edytowany
Referendum forumowe poproszę, dajmy już chłopakowi spokój , przypomnijcie sobie jak patrzyliście na świat w jego wieku, pafką morozowem, sygnalistą wszechszasów jakby był, byłoby ok?
Synalek nie raz i nie dwa korzystal z premedytacja na tatusiu na pozycji co wielokrotnie bylo opisywane na forum .. takze byl swiadom tego co sie odpierdala i dlaczego gra on a nie ktos nawet lepszy... take ten kto go broni jest chyba slabo poinformowany alo ma niemca co mu wszystko chowa...alzchimer sie nazywa.. albo to Kubus :)
Slyszalem ,że.wykorzystał pozycje.ojca, no.ale.było minęło.i tak.już nie ma.
Teraz nawet chłopak.ma gorzej przez to.od innych bo musi udawadniać cały czas, że nie ma garba.
@KruszynaKSC#7322
Serio Stary, amnezja. Ja spod palca mogę wymienić z 50 osób (piłkarzy, kibiców, zasłużonych pasiaków), którzy byli niszczeni. Przypomnieć Wam jak nie chciał dawać na paliwo dla młodych na wyjazd i trenerowi kazał szukać tańszego busa? Covillo? Kurwa o czym ta pieśń. Wypierdalać z tą rodzinką.
[quote]#post1637007 Niech zmieni nazwisko i już będzie akceptowalny :), przecież chlopak ma piętno na całe życie.
Ps. A tak na poważnie co chlopak ma powiedzieć, ze ojcicec lewy jest. Rodziców się nie wybiera.[/quote]
Rodziców się nie wybiera ale zawsze można powiedzieć: jestem świadomy że moja obecna pozycja wynika z niegodziwości, której dopuścił się mój ojciec wobec innych osób, więc chce się od tego odciąć i zacząć gdzieś indziej od początku z czystą kartą i na swój rachunek. Oczywiście do tej postawy trzeba dojrzeć a MT pewnie jest na to jeszcze za młody.
- Edytowany
Ale przecież jego pozycja tutaj jest obecnie trudniejsza niż by była gdzie indziej. Więc co by dało jego przejście gdzie indziej poza satysfakcją dla kilku wkurwionych?
Niech udowadnia. Tego co dostał już mu nikt nie odbierze. Jeśli rzeczywiście ma talent to dlaczego na niegodziwości starego ma korzystać inny klub?
- Edytowany
Dywagacje z cyklu wyższości swiąt bożego narodzenia na tymi z okolic wielkiej nocy,....padół ziemski nigdy nie był, tym bardziej nie będzie doliną Muminków
Lajkuje ten co jego ojciec robił różne machloje i powiedział ojcu w dzieciństwie, że nie jedzie na wakacje bo to krzywo zarobione pieniądze ;)
Sprzedać Rakoczego za to dać podwyżkę Kallmanowi i zatrzymać na lata
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)