[quote]#post1634276 Co Wy chcecie od Makucha? Zostawiał serducho na boisku i za to mu chwała[/quote]
ale ja nic do niego nie mam ale od napastnika wymagam bramek tych bardzo niewiele a nie serca to nie jest kościół....
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Przynajmniej zapieprzał a nie odwalał pańszczyzny
wiesz na pewno każdy starszy kibic kojarzy siemiona naszego byłego kierownika w każdym meczu jesli grał serce na boisku ale niestety słabe umiejetnosci tak jak u Makucha frał biegał biegał ale tu trzeba bramek i od tego Makuch był ale srednio to szło
Makuch fajny chłopak tylko że nie ma takiej pozycji na boisku, walki i zaangażowania to powinniśmy wymagać od każdego
Makuch jest typem napastnika którego trzeba obsłużyć - nie nadaje się na szybkie kontry. Ja się trzymam tezy jak pijany płotu , że ten gość jeszcze odpali
@maczcz#8427
Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Napastnik, który wymaga obsługi musi posiadać zdolność znajdowania się na pozycji i umiejętność szybkiego oddawania precyzyjnego strzału. Makuch tych umiejętności nie posiadał w stopniu ponad przeciętnym. On jest typem napastnika walczaka, który może obsłużyć innego strzelca.
[quote]#post1634266 Jakie znowu disco polo? hesus marija! Kruszyna tobie już tak całkiem ... czy jak?[/quote] [quote]#post1634267 ... Chyba italo disco nie disco polo. Prawda Kruszyna?...[/quote]
stracilam cnote to nie disco polo italo disco polo?? wczesniej zakazane u nas spiewanie "spiewamy tobie nasz klubie ukochany" na ten rytm bo wiesniackie disco polo a teraz przed meczem lud zadowolony giba sie w rytm italopolo disco bo modne na milanie to teraz jest... to jest cool..mlodziezowe.. 😆 😆 😆
Chodzii mi raczej o to jakie wy poruszacie tematy, po kiego wała? Jakieś pierdoły i to w temacie o transferach litości!
- Edytowany
Przy czym "Śpiewamy Tobie" jest bezsensem na stadionie bo połowa nie nadąża a druga połowa traci oddech jak się zaczyna druga część.
Żądam transferu innej przyśpiewki!
Wytransferować transfery...
I wyskautować skautów
W napad: Jonathan Junior
Na prawe skrzydło: Leon Kreković
Obaj Kotwica Kołobrzeg
OBROŃCA NA JUŻ!!!
MĄDRY,DOŚWIADCZONY środkowy pomocnik na już!!!
a ja sadze że trzeba kogoś kto to wszystko poskłada bo na papierze gracze nie wydaja sie kiepscy ale trzeba to poukładac czy trener kroczek to potrafi tu sie zastanawiam
Trenera na już
[quote]#post1635152 a ja sadze że trzeba kogoś kto to wszystko poskłada bo na papierze gracze nie wydaja sie kiepscy ale trzeba to poukładac czy trener kroczek to potrafi tu sie zastanawiam[/quote]
my nie mamy Środka Pola jest sokołowski knap bez formy Irakijczyk notuje wiele strat to jest drugi Oshima tylko Atanasov sie wydawał dobrym graczem, tylko nie gra. kontuzja czy bez formy? i przez to notujemy masę strat w środku pola, nie zbieramy, długich pilek, nie notujemy przechwytów w środku no i nie ma kto zagrać dobrej pilki do naszego ofensywnego tercetu.
Zara jeszcze się okaże że Atanasov odejdzie i będziemy w dupie.. nie rozumiem jak Knap czy Sokołowski mogą z nim wygrywać rywalizację..
- Edytowany
Kroczek out i poszukać trenera z techniczną i ofensywną myślą trenerską.Tak, żeby fajnie się to ogladało.
a w tamtym sezonie też nie mielismy dopasowywuje sie taktyke do graczy ......do arsenału jaki posiadasz dobry trener tak ustawia by wykożystać takich graczy jakich ma a nie na odwrót taktyka a potem niech sie martwia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)