Lord Karol Angielski
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Sir Charles English
Jestem za.
Trzymać pod kluczem w Rącznej i wypuszczać na ewentualne derby w pucharze Polski.
Dzisiaj albo lotem o 9.30 z Chicago albo 11.35 z NY.
- Edytowany
Mamy kolejne wzmocnienia BRAWO
http://www.90minut.pl/news/332/news3329219-Jakub-Pestka-i-Oskar-Wojcik-w-kadrze-Cracovii.html
[quote]#post1629871 Mamy kolejne wzmocnienia BRAWO
http://www.90minut.pl/news/332/news3329219-Jakub-Pestka-i-Oskar-Wojcik-w-kadrze-Cracovii.html
[/quote]
Brawo, gratulacje. Wyjaśniła się sprawa zwiedzania Barbakanu, która tak nas frapuje od kilku dni. Jest wyraźne wzmocnienie bloku obronnego.
A sukiennice się wyjaśniły?
Sukiennice się nie wyjaśniły. I bardzo dobrze, bo to znaczy, że ten transfer dopiero będzie.
Albo upadł
Wiem,ze upaly i te sprawy ale cos tu przeczytalem o wzmocnieniu bloku obronnego a po sprawdzeniu wyszlo ze dolacza dwaj mlodziezowcy. Ja jestem bardzo na tak w kwestii wprowadzania mlodziezy i wierze ze obaj sa utale towani,ale bylbym bardziej powsciagliwy w gloszeniu opinii o powaznym wzmocnieniu.
A kiedykolwiek w historii tak ogłaszali przesunięcia do pierwszej drużyny?
[quote]#post1629880 Sukiennice się nie wyjaśniły. I bardzo dobrze, bo to znaczy, że ten transfer dopiero będzie.[/quote]
Albo mial byc ten Sukiennicki co posedl do gtsu bo wolal gre w pucharach i wirtualne pinionde od sztucznej inteligencji 😆 😆
[quote]#post1629899 Wiem,ze upaly i te sprawy ale cos tu przeczytalem o wzmocnieniu bloku obronnego a po sprawdzeniu wyszlo ze dolacza dwaj mlodziezowcy. Ja jestem bardzo na tak w kwestii wprowadzania mlodziezy i wierze ze obaj sa utale towani,ale bylbym bardziej powsciagliwy w gloszeniu opinii o powaznym wzmocnieniu.[/quote]
Moim zdaniem chodziło o bramkarza. Pewnie postanowili poczekać z ogłoszeniem do prezentacji drużyny.
https://x.com/GRUdynek/status/1812168140337373443?t=ltMTKbCOBUPFkjWSHUGNBQ&s=19
Te dwa wzmocnienia dobre, ale to wciąz za mało.
Na dzień dzisiejszy żaden z zawodników który przyszedł do Cracovii nie są wzmocnieniem do pierwszej drużyny 😎
Jeden zamiennik za Hrosso, a drugi za Makucha. To będą uzupełnienia jak na razie, a nie wzmocnienia, nawet ten Holender ma podobne statystyki do Makucha.
- Edytowany
Holender silniejszy klub, na papierze wygląda bardzo dobrze, wiek idealny, bo jak odpali, to będzie piłkarz na kilka sezonów bez ryzyka spierdolenia. Ravas to w Widzewie był kot.
Podobne statystyki do Makucha, tylko zagrał 1000 minut mniej w sezonie.
Jprd. Gość który bronił prawie we wszystkich meczach Widzewa jest tylko uzupełnieniem za Hrosso, który bronił w 7 meczach, a o Holendrze wszystko wiemy po statystykach.
Dla mnie problemem jest raczej to, że te transfery są na razie tylko w sferze spekulacji.
Pożyjemy, zobaczymy. Ja tam mam zaufanie do AI jak nigdy 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
MSC, Goście (10)