nie Pan tylko Sir Karol Angielski
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Lord Karol Angielski
Sir Charles English
Jestem za.
Trzymać pod kluczem w Rącznej i wypuszczać na ewentualne derby w pucharze Polski.
Dzisiaj albo lotem o 9.30 z Chicago albo 11.35 z NY.
- Edytowany
Mamy kolejne wzmocnienia BRAWO
http://www.90minut.pl/news/332/news3329219-Jakub-Pestka-i-Oskar-Wojcik-w-kadrze-Cracovii.html
[quote]#post1629871 Mamy kolejne wzmocnienia BRAWO
http://www.90minut.pl/news/332/news3329219-Jakub-Pestka-i-Oskar-Wojcik-w-kadrze-Cracovii.html
[/quote]
Brawo, gratulacje. Wyjaśniła się sprawa zwiedzania Barbakanu, która tak nas frapuje od kilku dni. Jest wyraźne wzmocnienie bloku obronnego.
A sukiennice się wyjaśniły?
Sukiennice się nie wyjaśniły. I bardzo dobrze, bo to znaczy, że ten transfer dopiero będzie.
Albo upadł
Wiem,ze upaly i te sprawy ale cos tu przeczytalem o wzmocnieniu bloku obronnego a po sprawdzeniu wyszlo ze dolacza dwaj mlodziezowcy. Ja jestem bardzo na tak w kwestii wprowadzania mlodziezy i wierze ze obaj sa utale towani,ale bylbym bardziej powsciagliwy w gloszeniu opinii o powaznym wzmocnieniu.
A kiedykolwiek w historii tak ogłaszali przesunięcia do pierwszej drużyny?
[quote]#post1629880 Sukiennice się nie wyjaśniły. I bardzo dobrze, bo to znaczy, że ten transfer dopiero będzie.[/quote]
Albo mial byc ten Sukiennicki co posedl do gtsu bo wolal gre w pucharach i wirtualne pinionde od sztucznej inteligencji 😆 😆
[quote]#post1629899 Wiem,ze upaly i te sprawy ale cos tu przeczytalem o wzmocnieniu bloku obronnego a po sprawdzeniu wyszlo ze dolacza dwaj mlodziezowcy. Ja jestem bardzo na tak w kwestii wprowadzania mlodziezy i wierze ze obaj sa utale towani,ale bylbym bardziej powsciagliwy w gloszeniu opinii o powaznym wzmocnieniu.[/quote]
Moim zdaniem chodziło o bramkarza. Pewnie postanowili poczekać z ogłoszeniem do prezentacji drużyny.
https://x.com/GRUdynek/status/1812168140337373443?t=ltMTKbCOBUPFkjWSHUGNBQ&s=19
Te dwa wzmocnienia dobre, ale to wciąz za mało.
Na dzień dzisiejszy żaden z zawodników który przyszedł do Cracovii nie są wzmocnieniem do pierwszej drużyny 😎
Jeden zamiennik za Hrosso, a drugi za Makucha. To będą uzupełnienia jak na razie, a nie wzmocnienia, nawet ten Holender ma podobne statystyki do Makucha.
- Edytowany
Holender silniejszy klub, na papierze wygląda bardzo dobrze, wiek idealny, bo jak odpali, to będzie piłkarz na kilka sezonów bez ryzyka spierdolenia. Ravas to w Widzewie był kot.
Podobne statystyki do Makucha, tylko zagrał 1000 minut mniej w sezonie.
Jprd. Gość który bronił prawie we wszystkich meczach Widzewa jest tylko uzupełnieniem za Hrosso, który bronił w 7 meczach, a o Holendrze wszystko wiemy po statystykach.
Dla mnie problemem jest raczej to, że te transfery są na razie tylko w sferze spekulacji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)