Śmiech przez łzy :(
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Widzę że dla niektórych ciągle Prezes = Cracovia ;-) Współczuję
[quote]#post1628911 Dziwna sytuacja z tym Lachowiczem. Jeszcze niedawno pojawialy się informacje że Spezia po wypożyczeniu chce go wykupić z Legii (ponoć za ok 200 tys zł.) a gość nagle ląduje u nas. Żeby się nie okazało że będziemy ladacznicy ogrywać pilkarza. Ogólnie to gość się fajnie prezentuje i transfer jak najbardziej na "tak" o ile będzie to wykupienie a nie wypożyczenie z Legii. [/quote]
Jak dla mnie nadrzędnym jest dobro Cracovii. Jeśli nie ma w składzie odpowiedniego piłkarza i musi to być ten to nie ma znaczenia komuś się go ogrywa bo na ten moment to najlepsza opcja. Oczywiście jeśli to ma być zapchajdziura młodzieżowca to lepiej stawiać na swojego.
Pytanie, na jak długo byłoby to wypożyczenie, bo na pewno to nie jest zawodnik do gry na już, tylko przyszłościowo. Ewentualnie na krótkie zmiany, Można by go traktować jako uzupełnienie w razie "w".
- Edytowany
Skoro Kolec idzie ma wypożyczenie do Skrzyni to chyba będzie Lachowicz.
Bartłomiej Kolec został wypożyczony na rok z Cracovii do trzecioligowych Wiślan Jaśkowice. Umowa nie zawiera opcji wykupu.
20-letni pomocnik w ubiegłym sezonie wystąpił w jednym spotkaniu PKO Ekstraklasy.
[quote]#post1628965 Pytanie, na jak długo byłoby to wypożyczenie, bo na pewno to nie jest zawodnik do gry na już, tylko przyszłościowo. Ewentualnie na krótkie zmiany, Można by go traktować jako uzupełnienie w razie "w".[/quote]
Właśnie że nie jeśli by to było tylko wypożyczenie bez opcji wykupu,to by oznaczało że ogrywamy cwelce,czy temu 2 włoskiemu klubowi zawodnika,czyli ustawilibyśmy się jako klub podrzędny w stosunku do tych klubów, a poza tym nic byśmy nie zyskali na takim ruchu my ogrywamy zawodnika, a potem Inny klub na tym zarabia, jeśli wypożyczenie to tylko z opcją wykupu
Ale klub nie musi zarobić jeśli ten piłkarz potrzebny jest do celu sportowego - czasami pokazać młodzieży gdzie są w tym momencie i wspierać I zespół czasem rezerwy czy jaki tam jest plan.
ale lepiej ogrywać swojego piłkarza zawsze tak było i jest Cracovia to nie zaplecze legły krótko i tyle
Ale wszystko wskazuje, ze będziemy walczyć o utrzymanie, więc ogrywać to mogą inni, my potrzebujemy kogoś do gry.
na razie tylko twoje wyobrażenie tak wskazuje ja nie widzę podstaw
A ja nie widzę kadry do gry pełnej rundy w ekstraklasie.
- Edytowany
trenerem był pan Jacek do którego mam szaacunek ale niestety liga mu odjechała ..........po przyjściu trenera Kroczka wszystko poszło do przodu umieliśmy wygrać z najlepszymi w lidze a jest ona tak słaba że taki slask co sezon wczesniej ledwo sie ratował przed spadkiem prawie został mistrzem .......zobaczymy czy masz racje ale ja sądze że środek tabeli z palcem w......
A Puszczę ile rozgromiliśmy ?
[quote]#post1628998 A Puszczę ile rozgromiliśmy ?[/quote]
a jagielonie ile a raków.......10 punktów na 18 mało??
Aż dziwne, że nie gramy w pucharach, a prezes sam myślał, że się juz nie uratujemy.
[quote]#post1629003 Aż dziwne, że nie gramy w pucharach, a prezes sam myślał, że się juz nie uratujemy.[/quote]
gadasz głupoty a kiedy przyszedł kroczek??proste pytanie chyba nie czytałeś co wczesniej pisałem o panu Jacku wygrana z górnikiem jagielonia i rakoem o czyms swiadczy chyba....to był prawie top ligi al;e lepiej blla blla
Trener, trenerem, ale trzeba mieć kim grać, a nie zastanawiać się jak uzbierać 11 do gry.
Przegrana z Puszczą, przegrana z Ruchem, ciężki łomot od Śląska, remis z ŁkS em - to wszystko równoeż za Kroczka.
Chwała mu, że utrzymał drużynę , ograł Raków i Górnika. I to nie jego wina bo siła drużyny była jaka była. Od tego czasu sie osłabilismy
[quote]#post1628990 Ale klub nie musi zarobić jeśli ten piłkarz potrzebny jest do celu sportowego - czasami pokazać młodzieży gdzie są w tym momencie i wspierać I zespół czasem rezerwy czy jaki tam jest plan. [/quote]
Lepiej mieć zawodnika swojego który pomoże w celu sportowym i na którym będzie można konkretnie zarobić(co pozwoli na dalsze wzmacnianie drużyny) niż zawodnik który po wypożyczeniu wróci do swojego macierzystego klubu ograny, i jego macierzysty klub na tym zyska nie Cracovia np.mając już gotowego zawodnika do gry podczas gdy my znowu będziemy musieli takiego szukać, lub sprzedając go za wiekszą kase
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)