Biedrzycki "obsługuje" oba skrzydła czy to lewa flanka?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Dupy nie urywa zawodnik z drużynki która psim swędem utrzymała się w 2 lidze
Knap znowu włosy ufarbował a Wy się jaracie😂
Dobry ruch. Grał regularnie w I lidze, młody, perspektywiczny zawodnik. W tym wieku grać z powodzeniem w I lidze, nawet w takiej Polonii. To trzeba już cos potrafić zaprezentować. Do tego szesc spotkan w U20. Nie rozumiem tego lamentu...juz to nudne sie staje...
Ale k.... wzmocnienia,niech ch... strzeli 😐 Straciłem wiarę w ten projekt 😐
Dalej słabo..młody zawodnik albo wypali albo nie wypali..
Jak dla mnie na plus. Wolę taki transfer niż 30 letniego Słowaka. Trzymam kciuki.
Swoją drogą czego Wy oczekujecie, że kto tu przyjdzie? Przypominam, że prawie zlecieliśmy z ligi w tamtym sezonie i praktycznie co roku gramy o nic. Będą wyniki, będą "większe" nazwiska.
[quote]#post1598252 [quote]#post1598250 [quote]#post1598246 Brać Bartosza Biedrzyckiego z Poloni Warszawa. Pojechał z psiakami jak ze słupkami i po jego akcji wywalczony rzut karny[/quote]
Widziałeś jego pozostałe mecze czy oceniasz piłkarza po jednej akcji ? [/quote]
Po jednej akcji😂 . Kilka minut później nie atakowany dośrodkował w trybuny :)[/quote]
Na skauta niech mnie biorą, po jednej akcji chciałem gościa do Cracovii 😂
My bierzemy zawodników którzy mają potencjał do sprzedaży. Tyle
[quote]#post1627454 Jak dla mnie na plus. Wolę taki transfer niż 30 letniego Słowaka. [/quote]
A potem młodzi zdolni Polacy się kompromitują na euro, a starzy Słowacy grają dalej. Jak będzie dobry piłkarz, to może być nawet stuletnim kosmitą.
Mnie się ten Biedrzycki podoba. Młody, perspektywiczny, ograny w lidze. Tym właśnie (m.in.) różnimy się od takiej Wieczystej, że nie bierzemy prawie czterdziestolatków za nazwisko i licząc, że nowa pensja doda im sił w rdzewiejących nogach. Zresztą z transferami z myślą o natychmiastowym wzmocnieniu zespołu też różnie bywa, co na razie pokazuje choćby Maigaard. Cracovii potrzebni są tacy i tacy, a bywa też tak, że drużynie bardziej i szybciej pomogą ci, na których na początku mniej liczono.
- Edytowany
Nikt zadnemu pilkarzowi nie zyczy zle... przychodza niech zaskakuja nas swoja finezyjna gra jak z fify...
Ale ... My sie ledwo utrzymalismy ..trzeba o tym pamietac ...
wzmocnienia doswiadczeniem czyli takim ligowcem tez sa potrzebne.. jeszcze chwile czasu jest .. do pierwszego meczu niecaly miesiac...
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 15:41 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627460 ... Tym właśnie (m.in.) różnimy się od takiej Wieczystej, że nie bierzemy prawie czterdziestolatków za nazwisko i licząc, że nowa pensja doda im sił w rdzewiejących nogach. ...[/quote]
nooo Glik jest tego przykladem idealnym ze nie biora nasi takich....
Hm, drzwi katedry kojarzą się komuś z drzwiami wahadłowymi?! 🤔
jak nie ma transferów to żle jak jakieś sa też żle..........
Ok, Glik. Przypadki są. Ale my jednak nie mamy jako wiodącej strategii polityki starców, ani - jak Radomiak -polityki Portugalców.
Glik to kaprys profesora. Chyba to każdy wie.
Więc naprawdę bezsensu jest tutaj jego przypominanie.
Od momentu gdy jest nowy prezes, jest zmieniona polityka transferowa.
Marczuk ze Stali Rzeszów potrafił się obronić w Jagiellonii.
Skoro o tych dwóch młodych Polakach są dobre opinie, bądźmy w wierze że dadzą realne wzmocnienie.
To są takie drzwi... wejściowo-wyjściowe, z systemem "wte i wewte" (po dwóch sezonach w drugą stronę). Takie sobie w zarządzie spółki teraz wymarzyli.
Śmiglewski będzie miał ziomka do pomocy
[quote]#post1627466 Glik to kaprys profesora. Chyba to każdy wie.
Więc naprawdę bezsensu jest tutaj jego przypominanie.
Od momentu gdy jest nowy prezes, jest zmieniona polityka transferowa.
Marczuk ze Stali Rzeszów potrafił się obronić w Jagiellonii.
Skoro o tych dwóch młodych Polakach są dobre opinie, bądźmy w wierze że dadzą realne wzmocnienie.
[/quote]
ja jestem za graniem młodymi polakami nie ma nic lepszego niz młodzi fajni gracze.....
Zobaczymy jak trener to poukłada czy ci zawodnicy dadzą radę w Ekstraklasie i jakie będą wyniki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)