Dobrze ze jak odszedl z Cracovii to gral na szpicy tam gdzie lubi i strzelil grad goli w swojej karierze w napisze średnich klubach ..
Jednak ta Cracovia niszczy piłkarzy... jak nie wystawiają ich na innych pozycjach tak maja za duży nawał na głowie bo kibice wymagający bo miasto duze bo sasiad zesrał się na cienki patyk...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1627229 Czy Jakub Burek to dobry bramkarz???[/quote]
Czyli przychodzi
[quote]#post1627251 [quote]#post1627229 Czy Jakub Burek to dobry bramkarz???[/quote]
Czyli przychodzi[/quote]
Zawodnik z 3 szczebla to bardziej do rezerw.
Ja pierdolę, jest gorzej niż za Janusza. Janusz wróć!!!!!
[quote]#post1627218 Nie ma kasy nie będzie dobrych transferów to można wyczytać między wierszami prezesa. Cracovia od nowa to comarch po staremu. My kibicujemy Cracovii więc naszym obowiązkiem jest wspierać klub.[/quote]
Dokładnie akcja #CracoviaOdNowa sprawia, że nasz klub "da się bardziej tak po ludzku lubić / identyfikować z nim" przez to jak sie zmieniało podejście do ludzi (pracowników, kibiców, sponsorów, partnerów itd.). I to uważam powinno być wystarczające aby poprawić frekwencje co było widać po ostatnich kolejkach.
Natomiast teksty typu "Prezes "Złotówa" albo że "nikt nie przepłaca tak ja Cracovia" w jasny sposób komunikowały że BUDŻET na 1szą drużynę wręcz z się ZMINIEJSZY - a że cześć jak kibiców na entuzjazmie uwierzyła że za tym pójdzie też wynik sportowy ... no coż Kochane Pasiaki ... życie 😢 . "Złotówa" przebąkiwał coś że top3 ligi za 2 lata do tego czasu bedzie już gotowe wszystko pod sprzedaż całego klubu
Pozwolili mu na zwolnienia na zatrudnienia nowych ludzi pozwolili na zmiany wizualne (autobus sklep i ławki ) bo to nie duże koszty ale przy transferach jasny przekaz tylko tanio jak najtaniej.
[quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może kupił tam mieszkanie kiedyś w atrakcyjnej cenie i teraz sprzedaje. Z tego co wiem to mieszka w okolicach ulicy Lwowskiej
- Edytowany
[quote]#post1627263 [quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może kupił tam mieszkanie kiedyś w atrakcyjnej cenie i teraz sprzedaje. Z tego co wiem to mieszka w okolicach ulicy Lwowskiej[/quote]
Myślałem że w drewutni na Łokietka
[quote]#post1627268 [quote]#post1627263 [quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może kupił tam mieszkanie kiedyś w atrakcyjnej cenie i teraz sprzedaje. Z tego co wiem to mieszka w okolicach ulicy Lwowskiej[/quote]
Myślałem że w drewutni na Łokietka[/quote]
No tam by pasował ale chyba jednak Podgórze
[quote]#post1627258 ... "Złotówa" przebąkiwał coś że top3 ligi za 2 lata...[/quote]
A powiedział której ligi?
[quote]#post1627279 [quote]#post1627258 ... "Złotówa" przebąkiwał coś że top3 ligi za 2 lata...[/quote]
A powiedział której ligi?[/quote]
Kolega napisał że top 3 ligi 😉
Burka już mamy
Teraz na kocura czekamy
Bramkarz do rezerw jest, kiedy do pierwszego składu ?
Widze ze Legii zawodnikow nie można ogrywać ale Wisle Płock już tak..
Jakiś żart ze roczne wypożyczenie z opcją wykupu..
Ten Burek to, jak rozumiem, przychodzi na trzeciego, czyli za Wilka. Wzmocnienie będzie wtedy, gdy przyjdzie ktoś wyraźnie lepszy od Madejskiego. Zatem czekamy.
To są kurwa jakieś jaja 👀 Śmiechu warte! Chrosso i Wilk za słabi a tu .....buhahahaha !!!
Januszodróżdżowizna !!!!! A kysz !!!!!!
Ktoś w końcu pomyślał o wzmocnieniu rezerw 😎
W te wakacje warto odwiedzić Rumunię 😁
[quote]#post1627305 W te wakacje warto odwiedzić Rumunię 😁[/quote]
jade w sierpniu, juz zaplanowane od stycznia. na cały miesiac
[quote]#post1627306 [quote]#post1627305 W te wakacje warto odwiedzić Rumunię 😁[/quote]
jade w sierpniu, juz zaplanowane od stycznia. na cały miesiac[/quote]
Szukaj na plażach jak w Brazylii :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)