[quote]#post1627229 Czy Jakub Burek to dobry bramkarz???[/quote]
Czyli przychodzi
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1627251 [quote]#post1627229 Czy Jakub Burek to dobry bramkarz???[/quote]
Czyli przychodzi[/quote]
Zawodnik z 3 szczebla to bardziej do rezerw.
Ja pierdolę, jest gorzej niż za Janusza. Janusz wróć!!!!!
[quote]#post1627218 Nie ma kasy nie będzie dobrych transferów to można wyczytać między wierszami prezesa. Cracovia od nowa to comarch po staremu. My kibicujemy Cracovii więc naszym obowiązkiem jest wspierać klub.[/quote]
Dokładnie akcja #CracoviaOdNowa sprawia, że nasz klub "da się bardziej tak po ludzku lubić / identyfikować z nim" przez to jak sie zmieniało podejście do ludzi (pracowników, kibiców, sponsorów, partnerów itd.). I to uważam powinno być wystarczające aby poprawić frekwencje co było widać po ostatnich kolejkach.
Natomiast teksty typu "Prezes "Złotówa" albo że "nikt nie przepłaca tak ja Cracovia" w jasny sposób komunikowały że BUDŻET na 1szą drużynę wręcz z się ZMINIEJSZY - a że cześć jak kibiców na entuzjazmie uwierzyła że za tym pójdzie też wynik sportowy ... no coż Kochane Pasiaki ... życie 😢 . "Złotówa" przebąkiwał coś że top3 ligi za 2 lata do tego czasu bedzie już gotowe wszystko pod sprzedaż całego klubu
Pozwolili mu na zwolnienia na zatrudnienia nowych ludzi pozwolili na zmiany wizualne (autobus sklep i ławki ) bo to nie duże koszty ale przy transferach jasny przekaz tylko tanio jak najtaniej.
[quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może kupił tam mieszkanie kiedyś w atrakcyjnej cenie i teraz sprzedaje. Z tego co wiem to mieszka w okolicach ulicy Lwowskiej
- Edytowany
[quote]#post1627263 [quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może kupił tam mieszkanie kiedyś w atrakcyjnej cenie i teraz sprzedaje. Z tego co wiem to mieszka w okolicach ulicy Lwowskiej[/quote]
Myślałem że w drewutni na Łokietka
[quote]#post1627268 [quote]#post1627263 [quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może kupił tam mieszkanie kiedyś w atrakcyjnej cenie i teraz sprzedaje. Z tego co wiem to mieszka w okolicach ulicy Lwowskiej[/quote]
Myślałem że w drewutni na Łokietka[/quote]
No tam by pasował ale chyba jednak Podgórze
[quote]#post1627258 ... "Złotówa" przebąkiwał coś że top3 ligi za 2 lata...[/quote]
A powiedział której ligi?
[quote]#post1627279 [quote]#post1627258 ... "Złotówa" przebąkiwał coś że top3 ligi za 2 lata...[/quote]
A powiedział której ligi?[/quote]
Kolega napisał że top 3 ligi 😉
Burka już mamy
Teraz na kocura czekamy
Bramkarz do rezerw jest, kiedy do pierwszego składu ?
Widze ze Legii zawodnikow nie można ogrywać ale Wisle Płock już tak..
Jakiś żart ze roczne wypożyczenie z opcją wykupu..
Ten Burek to, jak rozumiem, przychodzi na trzeciego, czyli za Wilka. Wzmocnienie będzie wtedy, gdy przyjdzie ktoś wyraźnie lepszy od Madejskiego. Zatem czekamy.
To są kurwa jakieś jaja 👀 Śmiechu warte! Chrosso i Wilk za słabi a tu .....buhahahaha !!!
Januszodróżdżowizna !!!!! A kysz !!!!!!
Ktoś w końcu pomyślał o wzmocnieniu rezerw 😎
W te wakacje warto odwiedzić Rumunię 😁
[quote]#post1627305 W te wakacje warto odwiedzić Rumunię 😁[/quote]
jade w sierpniu, juz zaplanowane od stycznia. na cały miesiac
[quote]#post1627306 [quote]#post1627305 W te wakacje warto odwiedzić Rumunię 😁[/quote]
jade w sierpniu, juz zaplanowane od stycznia. na cały miesiac[/quote]
Szukaj na plażach jak w Brazylii :D
Klub mem !!! Myślałem że to już za nami 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)