jak jeszcze Kalman odejdzie to przyznam że zacznie się to robić irytujące i wroce do teorii spiskowo spadkowych.
mialo byc normalnie, nie wiem jak dla Was dla mnie nie jest
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Na ten moment kadrowo wyglądamy jeszcze gorzej niż rok temu ,gdzie było wiadome że czeka nas ciężka walka o utrzymanie!
Dla mnie okres ochronny dla prezesa się skończył i chce widzieć solidne transfery , a nie wynalazki jak Bochnak! Ktoś w klubie nie ma wyczucia albo nie zdaje sobie sprawy że ludzie są wkurwieni ,tym co było nam serwowane przez Filipiaka przez lata i teraz po przyjściu nowego i ładnych słowach i czynach oczekujemy pójścia na przód ,a nie miliona dyrektorów i głupich wstawek marketingowych z bramkarzem z jakiejś buraczanej ligi!
Obok Korony jesteśmy głównym kandydatem to spadku .Przepraszam Korona już się wzmacnia a My nie!
Tak ciężko zakontraktować takich graczy jak np.Nowak,czy Cebula?
Legia sobie mudzina ściągnęła przecież, a jej kibice Kallmana nazywają szrotem
Kallman jest nie do zastąpienia na ten moment, jak mamy atakować Makuchem to wolę Bartka Dudzica z emerytury bo różnicy żadnej w jakości nie będzie a chociaż Raków znowu utopi siano😂…
Czyżby bramkarz nie przeszedł testów medycznych ? 😁
[quote]#post1627155 Czyżby bramkarz nie przeszedł testów medycznych ? 😁 [/quote]
podobno, chyba nie
Pewnie następny filmik robią..
Gdzie ten Canizares z Siedlec ?
[quote]#post1627156 [quote]#post1627155 Czyżby bramkarz nie przeszedł testów medycznych ? 😁 [/quote]
podobno, chyba nie[/quote]
Podobno nie przeszedł?
- Edytowany
obiektywnie bardzo człowieka cieszą zmiany w kontekscie "organizacyjno- strukturalnym"
te wszystkie "piarowe" dzialania typu ologowane fotele, mikrofony, nowe logo, i dziesiątki innych ruchów z zakresu marketingu szeroko rozumianego.
jednak w przypadku oficjalnego fanpejdża mam wrażenie że to jest nadużywane, bawiło mnie wahadło kogoś tam i raz to było zabawne, w aktualnej sytuacji kadrowej zespołu po rundzie upokorzeń i walki o byt chyba mało kto się świetnie bawi w te "podchody" i raczej styl zabawowy nie idzie w parze z nastrojami kibiców i ich zniecierpliwieniem , zachęcam marketing Cracovii do zejścia na ziemię i spojrzenie na sytuację oczyma kibiców bo odbije się to czkawką, poziom frustracji narasta , nie widać nastrojów świetnej zabawy pod dzisiejszym umieszczonym zdjęciem, ilość komentarzy pod nim i ich zawartość wydaje się to potwierdzać, tak więc halo pobudka
https://dziennikpolski24.pl/kultowe-komedie-prlu-ktore-nie-stracily-na-aktualnosci/ga/c13-14953158/zd/43181296
tu inne zdjecie z palcem w roli głównej
Gniew ludu coraz bliżej...
Zgubił się w tej twierdzy co zwiedzal czy przytomnie spierdolil ??? Co to się stanelo ???
Tu kandydaci na transfery:
https://m.youtube.com/watch?v=pYrXlatFRuU&pp=ygUUTWlzIGR6dWVjaSB6IG5hZ29ua2k%3D
Hahahahaha, nie trzeba chodzic na kabarety, ogladac komedii na platformach streamingowych. Jesli chcesz chcesz sie posmiac polub nasz fanpejdz. KS Cracovia.
Po takich zapowiadziach liczylem co najmniej na Courtouis, a tu kolejny niewypal. Farsa to malo powiedziane. Niech nastepnym razem wynajma mu przewodnika (kolejny etacik) zeby sie w tych bunkrach nie zgubil. Oby tylko misja ratunkowa wyruszyla jak najszybciej, zeby z glodu nie umarl...
- Edytowany
Miało być profesjonalnie wyszedł kabaret, do roboty prezesi dyrektorzy i skauci, czas ochronny się skończył !!!
Najebał. Was tam tylu a efektów na razie nie widać!!!
A tak wszyscy pluli na mnie jak pisałem: "Wincyj wywiadów, wincyj derektorów, wincyj menadżarów!!!"
Teraz to już kurwa nawet wywiadów nie ma 😂 😂 😂
Przepraszać mnie tu ładnie po kolei 😜
- Edytowany
Napastnik jest wybrany od kwietnia, z bardzo dobrego klubu. Czeka czy dostanie szansę treningu z pierwszą drużyną, jeżeli nie to jest duże prawdopodobieństwo, że trafi do Cracovii — Mateusz Dróżdż
[od 33m35s]
https://youtu.be/BzRkNPZlAmE?t=2015
Jeżeli, Jest szansa, Duże prawdopodobieństwo, Może trafi - my to wszystko znamy! Słuchamy i czytamy te bzdury od ... miesięcy ... od lat !!!!
[quote]#post1627196 Napastnik jest wybrany od kwietnia, z bardzo dobrego klubu. Czeka czy dostanie szansę treningu z pierwszą drużyną, jeżeli nie to jest duże prawdopodobieństwo, że trafi do Cracovii — Mateusz Dróżdż
[od 33m35s]
https://www.youtube.com/live/BzRkNPZlAmE?feature=shared&t=2016
https://www.youtube.com/live/BzRkNPZlAmE[/quote]
rozumiem, że napastnik z bardzo dobrego klubu (co nie oznacza, że sam napastnik jest bardzo dobry), który jest 4-5 w hierarchii, jeśli nie załapie się na treningi to przyjdzie do nas ? jeśli nie, to być może przyjdzie do nas, czyli jest to zawodnik, który zarówno w poprzednim sezonie jak i w trakcie przygotowań nie jest brany pod uwagę jako As Kier lub Joker lub nawet 3 zastępca
Szczerze to ja już nie mogę słuchać tego prezesika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)