[quote]#post1626858 Można zrozumieć rozczarowanie (niezadowolenie) z powodu braku transferów, ale jojczenie, że nagle nie mamy kim grać to chyba lekka przesada, bo kogo straciliśmy względem poprzedniego sezonu?
Odeszli:
Eneo Bitri - 2-3 spotkania gdy przyszedł zagrał b.dobre, później hmm...
Lukáš Hroššo - 2-3 ostatnie spotkania ostatnie w sezonie zagrał (dobre), wcześniej ława
Takuto Oshima - ostatnie miesiące to nie powinien nawet na ławie siadać
Cornel Râpă - gość, którego 75% forumowiczów chciało wywalić już w zeszłym sezonie
Adam Wilk - nawet na ławę się nie łapał
Kto został, a mógł odejść?
Kakabadze - gość, który właśnie gra na mistrzostwach Europy
Patrząc rozsądnie, to on jako pierwszy z tej grupy, której kończył się kontrakt, powinien odejść, więc jego przedłużenie, traktowałbym jak dobry transfer.
Jeżeli już mamy uzupełniać ławkę, to lepiej, żeby na niej sadzać i ogrywać chłopaków z drużyn juniorskich.
Osobiście dałbym jeszcze chwilę prezesowi i wstrzymał się z płaczem, że nie trafiają do nas odrzuty z Częstochowy
[/quote]
Częściowo się zgadzam,a nie zgadzam jeśli chodzi o bitriego bo on nie zagrał u nas żadnego dobrego meczu i bardzo dobrze że go nie wykupiono a w jego miejsce jest Juga,a co do transferów to lepiej dokładnie upewnić się że zawodnicy pozyskani będą wzmocnieniami, i dokonywać ich sukcesywnie, nawet do końca okienka,tyle że chociaż tydzień przed sezonem powinno być chociaż dwóch nowych zawodników bramkarz i środkowy pomocnik, ja jednego ze stoperów jest Jugas
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Na razie to trudno nawet cokolwiek mówić, ponieważ nie wiemy kto może odejść .Gdybyśmy utrzymali obecny skład , to potrzebujemy dobrego bramkarza , prawego wahadłowego/zmiennika Kaki/ , klasowego pomocnika i skrzydłowego .
Jeśli ktoś odejdzie ta lista się wydluży .
Czekajcie z transferami my poczekamy z karnetami 😀
Jeśli ktoś uzależnia kupno karnetu od transferów to... a ... nie chcę mi się nawet tego komentować!
[quote]#post1626879 Czekajcie z transferami my poczekamy z karnetami 😀[/quote] Mimo braku transferów spadłem z krzesła...
Ja akurat na takie odrzuty z Rakowa jak Cebula czy Nowak bym się wcale nie pogniewał, piłkarsko obydwaj top
Problem w tym że u nas śpią, Cebula ma iść do Korony, Nowak do Katowic.
Przyjdą kontuzje, kartki itp. i zacznie się sranie po gaciach
Do pierwszego meczu pozostało mniej niż miesiąc! Na ch... mają być zgrani z nowymi zawodnikami? Po co im integracja, aklimatyzacja ? Przecież to nie ma żadnego wpływu na grę i drużynę ...
... A nie kuuurwa! Przepraszam! Zapomniałem że nie ma transferów i drużyny w zasadzie też 😂 Ufff.... ulżyło mi ... a już się zdenerwowałem z rana w pierwszej chwili! 😝
Może prezes na wakacjach? Wróci to coś podpiszemy. Spokojnie Panowie.
to będzie drugi z rządu sezon przejściowy
Może Comarch się zastanawia czy jest sens inwestować przed sprzedażą Cracovii
[quote]#post1626922 Może Comarch się zastanawia czy jest sens inwestować przed sprzedażą Cracovii[/quote]
Zacznijcie chodzić na spotkania to będziecie wiedzieć jak się ma rzecz z sprzedażą Cracovii.
Prezes ostatnio wyraznie się do tego odniósł
- Edytowany
Trzeba sobie zdawać sprawę w jakiej jesteśmy sytuacji finansowej, przestać lewitować i zejść na ziemię.
Większość forumowiczów chyba nie zdaje sobie do końca sprawy z sytuacji.
Nasz dług wewnętrzny, czyli ten który urósł za Filipiaka wynosi 90 milionów.
Pisała o tym ostatnio jakaś gazeta branżowa.
Stąd dokapitalizowanie spółki kwotą chyba 30mln zł.
Największym problemem Cracovii są nasze obiekty które generują koszty ok 20 mln rocznie.
To jest potężna kwota.
dostaliśmy z ekstraklasy za ten sezon 12 mln.
Mamy nowego sponsora ale na tył koszulki, kwota dla klubo pewnie ok 1 mln, szału nie ma.
Też liczę na wzmocnienia, ale Gambal mówił na spotkaniu że transfery będą dopinane do ostatniego
dnia okienka.
Czy li komunikat jest wyraźny z klubu, kasy jest mało.
Do tego podobno przegraliśmy sprawę w sądzie z Kucharskim, chodzi o transfer Kapustki.
Prowizja 2 mln zł.
Trzeba kupić karnet i wierzyć że będzie dobrze,
albo mieć wyjebane i robić łaskę że się kupi bilet na Cracovie jak będą transfery.
Każdy musi się zastanowić komu robi łaskę kupując karnet.
Akurat wśród forumowiczów nie powinno być rozterek, kupić nie kupić.
Bo każdy kto funkcjonuje na forum jest więcej niż zwykłym sympatykiem, tylko jest kibicem który żyje Cracovią.
Cracovia jest ważną częścią jego życia, kto ma te karnety kupować jak nie najwierniejsi kibice.
Pasuje żebyśmy kupili w tym sezonie 3 tyś karnetów, stać nas na to.
To jest nowe rozdanie, nowy prezes, wierzę że ma pomysł na Cracovię, ale do tego są potrzebne pieniądze.
Kto nas zadłuży i popełnił błedy niech spłaca.
Ile można żebrać i być w czarnej du..e wiecznie mówiąc mamy pieniądze na wszystko.
Comarch ma 100% akcji jak tego chciał to niech zarządza własnymi aktywami i pasywami. /to już jest właściciel a nie sponsor/
Kibice się pojawią jak Comarch zacznie szanować aspiracje Cracovii i ich kibiców.
Prawdziwi kibice się pojawiają! Odpowiedź sobie kto się nie pojawia?
[quote]#post1626950 Prawdziwi kibice się pojawiają! Odpowiedź sobie kto się nie pojawia?[/quote]
"Prwdziwych" jest "garstka" i to na każdym stadionie.
Kibic płaci i wymaga to jest teraz prwo w piłce nożnej.
Nikt nie przyjdzie oglądać dziadostwo i porażki.
- Edytowany
Widzę że znowu zaczynamy dzielić kibiców na prawdziwych i nieprawdziwych ???
A może po prostu nie pojawiają się wkurwieni dziadostwem i obietnicami bez pokrycia a pojawiają się ci co już mają wyjebane na ich pierdolenia i dziadostwa na boisku i przywykli i godzą się na to ?
Jak będzie drużyna która sprawi że będzie się ją przyjemnie oglądało z radością i emocjami bo będzie walczyć i bronić się umiejętnościami choć nie wygra zawsze to kupie karnet z wielką przyjemnością tak jak to robiłem przed laty! Ale w tym momencie przy tym stanie posiadania i dziadostwa piłkarskiego pewnie pójdę max 3 razy w rundzie więc karnetu nie kupuję! Prezes czeka na mój karnet a ja na drużynę! Nie najlepszą ale waleczną i ambitną ... wiec tak sobie kurwa czekajmy 🙄
To se czekaj!
- Edytowany
Jak sie masz... transferze ... jak sie masz... powiedz nam... kiedy znowu Cie zobacze ...u u u u...
A jak tam z uciszaczem trybun??? znalezli mu juz lige menagierowie gdzie graja po 60minut zamiast 90 zeby mial sile na pelnowymiarowe spotkanie rozegrac?? moze z niego bede mylyjony na transfery tylko go opchnac cza??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)