A na ławce płaczki żydowskie, malkontenci i ujadacze 🤣🤣🤣
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1626361 A na ławce płaczki żydowskie, malkontenci i ujadacze 🤣🤣🤣[/quote]
To jeszcze gruby na bramke ..
A dzieci do podawania piłek? Znajdzie się dla nich miejsce?:)
Pod warunkiem, że mają przynajmniej tytuł magistra :)
[quote]#post1626364 Pod warunkiem, że mają przynajmniej tytuł magistra :)[/quote]
I 10 lat doświadczenia na podobnej pozycji ....
Na 90 minut dodali w zainteresowaniu bramkarzy: Mrozka z Liverpoolu, Szumskiego i Bednarka... Przeżyję wszystkich tylko nie Bednarka...
Prezes na spotkaniu zdementował Holca i Bednarka
Na meczykach piszą w sprawie Mrozka.
Że niby Pasy i Mielec mocno zainteresowane.
I że niby Mielec bliżej.
Ale ja się już przekonałem o rzetelności tych informacji...
Bednarek powiedział że nigdzie się nie wybiera i chce powalczyć o 1 w Lechu bo jest nowy trener..
[quote]#post1626393 Bednarek powiedział że nigdzie się nie wybiera i chce powalczyć o 1 w Lechu bo jest nowy trener..[/quote]
No i gitara .
[quote]#post1626320 [quote]#post1626245 Będą zakupy, ale jakie, któż to wie, zaśpiewamy w tym czasie piosenkę Cracoviii, a może dwie (piosenki)???[/quote]
Hej prezesie transfer wazna rzecz..
Więc wez kase , na zakupy leć..
Kup piłkarza co nas wzmocni..
Bo my chcemy być już teraz mocni..
Hej prezesie transfer wazna rzecz!!!
[/quote]
Chyba całkowicie nieświadomie zapoczątkowałem erę piosenek o transferach😁
[quote]#post1626385 Prezes na spotkaniu zdementował Holca i Bednarka[/quote]
O Ravasie coś mówił?
Pomidor powiedział 😋
[quote]#post1626406 [quote]#post1626320 [quote]#post1626245 Będą zakupy, ale jakie, któż to wie, zaśpiewamy w tym czasie piosenkę Cracoviii, a może dwie (piosenki)???[/quote]
Hej prezesie transfer wazna rzecz..
Więc wez kase , na zakupy leć..
Kup piłkarza co nas wzmocni..
Bo my chcemy być już teraz mocni..
Hej prezesie transfer wazna rzecz!!!
[/quote]
Chyba całkowicie nieświadomie zapoczątkowałem erę piosenek o transferach😁 [/quote]
Całkowicie niepotrzebne są tutaj.
Bartosz Biedrzycki Polonia Warszawa. Oferta nasza odrzucona.
Z tego co wiem żadna oferta za Rakoczego nie wpłynęła na razie.
[quote]#post1626421 Z tego co wiem żadna oferta za Rakoczego nie wpłynęła na razie.[/quote]
Nigdzie nie graja 60 minutowych spotkań zeby mógł cale rozegrac czy co? 😉 😉😉😉
Przygotowania takie trochę jak w świętej pamięci 3 lidze małopolskiej.
"Swoje przygotowania rozpoczęli też piłkarze Cracovii. Podopieczni Ireneusza Adamusa ćwiczą na własnych obiektach. W planach jest seria gier sparingowych ze Świtem Krzeszowice, Rafinerią Jedlicze i Okocimskim Brzesko.
Nie udało się utrzymać kadry z rundy wiosennej. Do Pogoni Staszów odszedł najlepszy strzelec - Paweł Zegarek, a Marka Bastera skusiły zarobki w bogatej Stali Stalowa Wola. Rezygnację na ręce zarządu złożył Zdzisław Janik, który otrzymał intratną propozycję pracy w przetwórni ryb na Wyspach Owczych.
Z drużyną trenuje grupa najzdolniejszych juniorów. W sparingu z Rafinerią zagrać ma testowany Tomasz Dziobek z Czarnych Jasło. Być może uda się pozyskać któregoś z piłkarzy, przenoszących się od jesieni na studia na krakowskie uczelnie.
Jeżeli klub pozyska fundusze od darczyńców, drużyna pojedzie na krótkie zgrupowanie do Krynicy, gdzie zagra towarzysko zamknięty sparing Partizanem Bardejów.
Zarząd KS Cracovia poinformował, że rozpoczęła się sprzedaż sezonowych biletów na zbliżające się rozgrywki. Można je zakupić w budynkach klubowych, wejście od strony Miastoprojektu. Pokój numer 10.
Przypominamy, że do zakupu karnetu wymagany jest identyfikator. Więcej informacji udziela p. Maria Maczugowska tel. 25 19 06. "
- Edytowany
Aleee jazdę Rafi zafundowałeś. Normalnie jakbym wciągnął ze trzy chmury. Przez moment odmłodniałem tak, że prawie wychodziłem na zbiórkę w okolice Głównego, bo... Gts wraca z wyjazdu, a nawet zacząłem planować wyprawę na Pasy na Pogoń, ale do Leżajska 🤪 Ach, to były piękne czasy.
Tak jak mawiał klasyk. Wszędzie było blisko i można się było fajnie najebać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)