[quote]#post1622184 @leszeczek#4153
Po czym wnioskujesz?[/quote]
Po tym, że pozbyliśmy się bramkarzy, a wśród młodzieżowców nie mamy nikogo na poziomie Rakoczego.
Rózga to nie jest w tym momencie zawodnik do podstawowego składu.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1622211 [quote]#post1622184 @leszeczek#4153
Po czym wnioskujesz?[/quote]
Po tym, że pozbyliśmy się bramkarzy, a wśród młodzieżowców nie mamy nikogo na poziomie Rakoczego.
Rózga to nie jest w tym momencie zawodnik do podstawowego składu.[/quote]
Ja bym tam widział u nas Gerbowskiego z Płocka w zeszłym sezonie w Stali Mielec dobrze się spisywał i kończy mu się kontrakt,za oshime(mam nadzieję że nieprzedłużą mu kontraktu) byłby dobry i do tego mlodzieżowiec
Może z Pogoni udałoby się kogoś sensownego wyciągnąć. U nich będzie wyprzedaż.
Grosika...
Bichakhchyan, wiem nierealne.
[quote]#post1622241 Może z Pogoni udałoby się kogoś sensownego wyciągnąć. U nich będzie wyprzedaż. [/quote]
Dlaczego ? Nie śledzę tematów Pogoni wogóle
Państwowy sponsor zapowiedział oszczędności zdaje się.
[quote]#post1622248 Państwowy sponsor zapowiedział oszczędności zdaje się.[/quote]
Też ale brak pucharów i wliczenie do budżetu pieniądzy za zdobycie pucharu Polski......to się nie może dobrze skończyć....
- Edytowany
[quote]#post1622244 Bichakhchyan, wiem nierealne.[/quote]
HAVAQAKAN 🇦🇲 🇳🇱 🇧🇪
@havaqakan
Armeens voetbal in het Nederlands ⚽️
🚨Vahan Bichakhchyan opuści Pogoń tego lata.
Zainteresowane są kluby z Holandii, Hiszpanii i Niemiec. Francja również wydaje się być celem podróży.
Czyżby Burlikowski dyrektorem sportowym
Myślisz, że prezes mu odda medal?
[quote]#post1622281 Czyżby Burlikowski dyrektorem sportowym [/quote]
Nie strasz... To kreatura pokroju tabisza.
- Edytowany
burlikowski oczernia go i Dróżdż ma mu dać posadę?uważam że jest u nas lepiej w zarządzaniu ale gdyby zatrudnił tego buraka to by oznaczało że nic się niezmieniło
Absolutnie ta pała Burlikowski nie ma prawa być w tym klubie tępy łeb..
Brać szmyta z Warty jako że spadła to będzie tańszy
- Edytowany
Prezes, na dobry początek przed okienkiem transferowym jeszcze trzeba zakupić to:
https://agrostal.com.pl/wp-content/uploads/2021/05/PZ-glowne-zdjecie.png
I orać jak skurwysyn.
Co za bzdura!
Obawiam się że jednak nie. Focus jak pisze to wie.
Dokładnie jak jeden kolega pisze wyżej jak on mógłby dostać pracę od naszego prezesa jak ten oczernia go w YouTube wręcz nazywając go złodziejem..... litości
Szmyt
Ramirez
Cojocaru/Bobek
Szykawka albo Shurkin
To są wszystko realni goście do wyciągnięcia
Jako zapchajdziura z Warty jeszcze w meczu z nami podobał mi się Stravapolus czy jak to się pisze ;)
Reszty szukać za granicą
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)