[quote]#post1606336 Śmieszkowanie z transferów jest nieodpowiednie.
Powinno się ten watek połączyć z Necrocomiconem dla podkreślenia powagi sytuacji .[/quote]
Był już chyba taki mix pt "Trudny temat o zawodnikach którzy mogli do nas trafić a nie trafili"
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
To jak Panowie i Panie będzie dziś coś ? Ktoś z dalekiego kraju? Raczej nie z Albani bo nie było by problemu z pozwoleniem o pracę. Moje zdanie ... Afrykanin lub Kraju z Karaibów.
Okienko transferowe otwarte jest do 27 lutego, a nie jak błędnie informowały różne serwisy piłkarskie do 22 lutego. Także jest jeszcze kilka dni na załatwienie pozwolenia na pracę dla tej bomby ;)
Żeby nie był to niewypał...
- Edytowany
[quote]#post1606364 ... Moje zdanie ... Afrykanin lub Kraju z Karaibów....[/quote]
Z Madagaskaru 😆 😆 😆 bo sie wykluwa jak pingwin...
Indonezja? mze by kuchnie jakas otworzyl i dorabial na zarciu :)
[quote]#post1606370 [quote]#post1606364 ... Moje zdanie ... Afrykanin lub Kraju z Karaibów....[/quote]
Z Madagaskaru 😆 😆 😆 bo sie wykluwa jak pingwin...
Indonezja? mze by kuchnie jakas otworzyl i dorabial na zarciu :)
[/quote]
wtedy to już na pewno poszerzyliby strefę kibica o kuchnię tajską
Jaro dziś wspomniał że czeka na tego konkurenta na swojej pozycji, a Klub raczył to wyszczególnić na grafice w mediach socjalistycznych. Przynajmniej pozycję już znacie.
[quote]#post1606373 Klub raczył to wyszczególnić na grafice w mediach socjalistycznych. [/quote]
Jeśli socjalistyczne media to na bank jest to propaganda 😁
Mnie zastanawia dlaczego, skoro ponoć kontrakt juz jest podpisany i w grę wchodzą tylko względy formalne nadal kompletna bolkada informacyjna co do tego kto to ma/miał być. I przyszło mi do głowy jedno wytłumaczenie: jak zobaczyli jak nadęty jest balon oczekiwań to wstydzą się przyznać o kogo ten cały szum. ;-)
Będzie można dzisiaj o to Prezesa spytać.
Może zawodnik podpisał atramentem sympatycznym ? 😉
[quote]#post1606378 Mnie zastanawia dlaczego, skoro ponoć kontrakt juz jest podpisany i w grę wchodzą tylko względy formalne nadal kompletna bolkada informacyjna co do tego kto to ma/miał być. I przyszło mi do głowy jedno wytłumaczenie: jak zobaczyli jak nadęty jest balon oczekiwań to wstydzą się przyznać o kogo ten cały szum. ;-)[/quote]
Czas już wymyślić chłopu jakiś [b]pseudonim[/b].
Moja propozycja : [i]Zbanowany[/i]
[quote]#post1606385 [quote]#post1606378 Mnie zastanawia dlaczego, skoro ponoć kontrakt juz jest podpisany i w grę wchodzą tylko względy formalne nadal kompletna bolkada informacyjna co do tego kto to ma/miał być. I przyszło mi do głowy jedno wytłumaczenie: jak zobaczyli jak nadęty jest balon oczekiwań to wstydzą się przyznać o kogo ten cały szum. ;-)[/quote]
Czas już wymyślić chłopu jakiś [b]pseudonim[/b].
Moja propozycja : [i]Zbanowany[/i][/quote]
proponuj dalej, Zbanowany jest już zarezerwowany dla @Nesta#1716
Może niedotarty , bo nie dotarł ?
Przed chwilą Piotr Koźmiński powiedział w transferowym oknie, że upadł temat lewego wahadłowego z solidnej ligi (lepszej niż polska), który dużo grał w tym sezonie...
- Edytowany
[quote]#post1606405 Przed chwilą Piotr Koźmiński powiedział w transferowym oknie, że upadł temat lewego wahadłowego z solidnej ligi (lepszej niż polska), który dużo grał w tym sezonie...[/quote]
To samo właśnie usłyszałem i zastanawiam się jak to jest skoro miał być już podpisany i maja go prezentować tylko jest problem z pozwoleniem na pracę 😂
Te newsy Koźmińskiego można sobie wsadzić...
a kto Wam mówił, że podpisany??
Poczytaj komentarze wyżej
Za 2h z pewnością się sprawa wyjaśni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (26 użytkowników)
Goście (26)