[quote]#post1606336 Śmieszkowanie z transferów jest nieodpowiednie.
Powinno się ten watek połączyć z Necrocomiconem dla podkreślenia powagi sytuacji .[/quote]
Był już chyba taki mix pt "Trudny temat o zawodnikach którzy mogli do nas trafić a nie trafili"
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
To jak Panowie i Panie będzie dziś coś ? Ktoś z dalekiego kraju? Raczej nie z Albani bo nie było by problemu z pozwoleniem o pracę. Moje zdanie ... Afrykanin lub Kraju z Karaibów.
Okienko transferowe otwarte jest do 27 lutego, a nie jak błędnie informowały różne serwisy piłkarskie do 22 lutego. Także jest jeszcze kilka dni na załatwienie pozwolenia na pracę dla tej bomby ;)
Żeby nie był to niewypał...
- Edytowany
[quote]#post1606364 ... Moje zdanie ... Afrykanin lub Kraju z Karaibów....[/quote]
Z Madagaskaru 😆 😆 😆 bo sie wykluwa jak pingwin...
Indonezja? mze by kuchnie jakas otworzyl i dorabial na zarciu :)
[quote]#post1606370 [quote]#post1606364 ... Moje zdanie ... Afrykanin lub Kraju z Karaibów....[/quote]
Z Madagaskaru 😆 😆 😆 bo sie wykluwa jak pingwin...
Indonezja? mze by kuchnie jakas otworzyl i dorabial na zarciu :)
[/quote]
wtedy to już na pewno poszerzyliby strefę kibica o kuchnię tajską
Jaro dziś wspomniał że czeka na tego konkurenta na swojej pozycji, a Klub raczył to wyszczególnić na grafice w mediach socjalistycznych. Przynajmniej pozycję już znacie.
[quote]#post1606373 Klub raczył to wyszczególnić na grafice w mediach socjalistycznych. [/quote]
Jeśli socjalistyczne media to na bank jest to propaganda 😁
Mnie zastanawia dlaczego, skoro ponoć kontrakt juz jest podpisany i w grę wchodzą tylko względy formalne nadal kompletna bolkada informacyjna co do tego kto to ma/miał być. I przyszło mi do głowy jedno wytłumaczenie: jak zobaczyli jak nadęty jest balon oczekiwań to wstydzą się przyznać o kogo ten cały szum. ;-)
Będzie można dzisiaj o to Prezesa spytać.
Może zawodnik podpisał atramentem sympatycznym ? 😉
[quote]#post1606378 Mnie zastanawia dlaczego, skoro ponoć kontrakt juz jest podpisany i w grę wchodzą tylko względy formalne nadal kompletna bolkada informacyjna co do tego kto to ma/miał być. I przyszło mi do głowy jedno wytłumaczenie: jak zobaczyli jak nadęty jest balon oczekiwań to wstydzą się przyznać o kogo ten cały szum. ;-)[/quote]
Czas już wymyślić chłopu jakiś [b]pseudonim[/b].
Moja propozycja : [i]Zbanowany[/i]
[quote]#post1606385 [quote]#post1606378 Mnie zastanawia dlaczego, skoro ponoć kontrakt juz jest podpisany i w grę wchodzą tylko względy formalne nadal kompletna bolkada informacyjna co do tego kto to ma/miał być. I przyszło mi do głowy jedno wytłumaczenie: jak zobaczyli jak nadęty jest balon oczekiwań to wstydzą się przyznać o kogo ten cały szum. ;-)[/quote]
Czas już wymyślić chłopu jakiś [b]pseudonim[/b].
Moja propozycja : [i]Zbanowany[/i][/quote]
proponuj dalej, Zbanowany jest już zarezerwowany dla @Nesta#1716
Może niedotarty , bo nie dotarł ?
Przed chwilą Piotr Koźmiński powiedział w transferowym oknie, że upadł temat lewego wahadłowego z solidnej ligi (lepszej niż polska), który dużo grał w tym sezonie...
- Edytowany
[quote]#post1606405 Przed chwilą Piotr Koźmiński powiedział w transferowym oknie, że upadł temat lewego wahadłowego z solidnej ligi (lepszej niż polska), który dużo grał w tym sezonie...[/quote]
To samo właśnie usłyszałem i zastanawiam się jak to jest skoro miał być już podpisany i maja go prezentować tylko jest problem z pozwoleniem na pracę 😂
Te newsy Koźmińskiego można sobie wsadzić...
a kto Wam mówił, że podpisany??
Poczytaj komentarze wyżej
Za 2h z pewnością się sprawa wyjaśni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Niewidoczni (2), Goście (7)