dzis transfer.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1605637 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/image-png-65125924.png[/img]
Nowy już zawodnik w drodze, oby rzeczywiście była to transferowa bomba jak przedstawiana jest w opisie.[/quote]
Sorry ja chyba nie w temacie, ale kto to jest ten Pan Cezary Chybowski ? Sponsorów nam załatwia ?
To chyba już jeden ze sponsorów - nie trzyma ciśnienia i się chwali :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018729-jpg-26162470.jpg[/img]
[quote]#post1605849 Prezes Cracovii: rozmawiamy z zawodnikami, nawet dzisiaj/czyli wczoraj/ rozmawialiśmy, tak więc wiemy, że czas nas goni, chcemy podejmować racjonalne decyzje.
Ta lista jest już mocno zawężona, chciałbym to zamknąć...
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/sport/prezes-cracovii-jestesmy-w-stanie-stworzyc-klub-na-poziomie-rakowa/[/quote]
Jeżeli ktoś wali tekstem że jesteśmy w stanie stworzyć klub na poziomie srakowa to ja bym mu kazał walić się na ryj!
Przecież to jest ubliżanie naszej Cracovii. Stadion na 5 tyś. z rusztowań i papierowy "miszcz" ... ehhhh
pozatym ja nie wierze ze ten rakoff pociagnie na takim poziomie dluzszy czas.
Mam nadzieję ,że z tym Rybusem to były pierdy i przyjdzie ktoś zupełnie inny
[quote]#post1605875 [quote]#post1605849 Prezes Cracovii: rozmawiamy z zawodnikami, nawet dzisiaj/czyli wczoraj/ rozmawialiśmy, tak więc wiemy, że czas nas goni, chcemy podejmować racjonalne decyzje.
Ta lista jest już mocno zawężona, chciałbym to zamknąć...
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/sport/prezes-cracovii-jestesmy-w-stanie-stworzyc-klub-na-poziomie-rakowa/[/quote]
Jeżeli ktoś wali tekstem że jesteśmy w stanie stworzyć klub na poziomie srakowa to ja bym mu kazał walić się na ryj!
Przecież to jest ubliżanie naszej Cracovii. Stadion na 5 tyś. z rusztowań i papierowy "miszcz" ... ehhhh [/quote]
Jeśli z całej wypowiedzi wywnioskowałeś tyle, że planem prezesa jest zrobienie nam stadionu z rusztowań z trybunami na 5 tysięcy kibiców, to ja naprawdę mogę tylko współczuć.
Obawiam się, że tam mogło chodzić jednak o coś innego niż równanie w dół...
Uwaga: podpowiadam:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/image-png-29900976.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/image-png-45672637.png[/img]
[quote]#post1605879 Mam nadzieję ,że z tym Rybusem to były pierdy i przyjdzie ktoś zupełnie inny[/quote]
Karbownik...
[quote]#post1605881 [quote]#post1605879 Mam nadzieję ,że z tym Rybusem to były pierdy i przyjdzie ktoś zupełnie inny[/quote]
Karbownik...[/quote]
Herta dała 2.5 mln euro za niego a teraz odda za frytki? 🤭
- Edytowany
[quote]#post1605883 [quote]#post1605881 [quote]#post1605879 Mam nadzieję ,że z tym Rybusem to były pierdy i przyjdzie ktoś zupełnie inny[/quote]
Karbownik...[/quote]
Herta dała 2.5 mln euro za niego a teraz odda za frytki? 🤭[/quote]
😉
Ps. Karbowane frytki.
Nie rozumiem z kąd oczekiwanie, że zawodnik, który do nas trafi to jakieś znane nazwisko. Ja liczę na to, że będzie to solidny zawodnik na pozycję na którą porzebujemy wzmocnienia konkurencji. zakładam, że będzie to jakiś Czech, Albańczyk czy inny Norweh na lewe wahadło i tyle. Oby był to zawodnik do grania, a nie kolejna zapchajdziura. Tyle.
Dawać że już tą 19:06
Poco nam lewe wahadło jak mamy Rózgę? Czemu on nie gra? Zieliński nienawidzi młodych :(
- Edytowany
[quote]#post1605887 Nie rozumiem z kąd oczekiwanie, że zawodnik, który do nas trafi to jakieś znane nazwisko. Ja liczę na to, że będzie to solidny zawodnik na pozycję na którą porzebujemy wzmocnienia konkurencji. zakładam, że będzie to jakiś Czech, Albańczyk czy inny Norweh na lewe wahadło i tyle. Oby był to zawodnik do grania, a nie kolejna zapchajdziura. Tyle.[/quote]
ja i tak wiem ze wielu bedzie rozczarowanych że to nie włoch. :)
[b]Edycja z 19.02.2024 o godz. 13:52 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1605892 Poco nam lewe wahadło jak mamy Rózgę? Czemu on nie gra? Zieliński nienawidzi młodych :([/quote]
no wczoraj az prosilo sie wstawic Rózge ktory duzo wiecej by nam dał. Nie rozumiem czemu nie dostaje szansy.
[quote]#post1605893 [quote]#post1605887 Nie rozumiem z kąd oczekiwanie, że zawodnik, który do nas trafi to jakieś znane nazwisko. Ja liczę na to, że będzie to solidny zawodnik na pozycję na którą porzebujemy wzmocnienia konkurencji. zakładam, że będzie to jakiś Czech, Albańczyk czy inny Norweh na lewe wahadło i tyle. Oby był to zawodnik do grania, a nie kolejna zapchajdziura. Tyle.[/quote]
ja i tak wiem ze wielu bedzie rozczarowanych że to nie włoch. :)
[b]Edycja z 19.02.2024 o godz. 13:52 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1605892 Poco nam lewe wahadło jak mamy Rózgę? Czemu on nie gra? Zieliński nienawidzi młodych :([/quote]
no wczoraj az prosilo sie wstawic Rózge ktory duzo wiecej by nam dał. Nie rozumiem czemu nie dostaje szansy.[/quote]
Bo wahadło to odpowiedzialna pozycja, trzeba też dużo bronić ale według mnie to już od jakichś 10 kolejek mógłby grać zamiast Rakoczego
Rózga powinien dostawać minimum końcówki te 10-15 minut.
Coś jest na rzeczy, że mało szans dostaję na grę bo wiemy jak było z Radomiakiem gdy mecz był dawno rozstrzygnięty z Zagłębiem też nie dostał szansy więc nie jest to przypadek.
Może "nienawidzi" to zbyt mocne słowo, ale zgadzam się, że jest we wprowadzaniu młodych, że użyję eufemizmu, ostrozny. Co do Rózgi jednakże, to po tym jak go widziałem na boisku to powiem jedno: Miedzy piłką juniorską, a seniorską jest przepaść. Inaczej sprawę ujmując - odniosłem wrażenie, że przed nim jeszcze sporo pracy niż będzie pomocny w pierwszym zespole.
Wcz\oraj mecz na styku to bym sie nie czepial wprowadzania mlodych gdzie jedni i drudzy w koncowce chcieli strzelic i liczylo sie w sumie tez doswiadczenie boiskowe... ale w takim meczu jak wlasnie sie upominalem o jego wejscie z Radomiakiem gdzie wszystko bylo juz przesadzone to uwazam za glupote go nie wpuscic...
choc w sumie nasza liga jest tak buraczano beznadziejna ze spokojnie malolatow mozna wpuszczac i ogrywac nawet w meczach na styku..bo jesli nie radza sobie w tak kiepskiej lidze to po trzymac dalej?? wtedy jak nie uciagna to juz nawet szkoda dawac jesc...
było 6-0 nie wpuścił go. myślę to go wpuści jak będzie mecz na styku, żeby zrobił różnicę - też nie.
powiem tak. oglądałem 45 minut z wiślanami tego sparingu. Zieliński podniósł się z ławki raz z apelem w stronę piłkarzy. Było to zawezwanie do Rózgi, z przekazem by nie kiwał.. jakie to polskie..
Pamiętajmy, że Kapustka zaistniał w Cracovii dzięki pewnemu śp. dziennikarzowi, który Zielińskiego maltretował o to by młodzian grał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (6)