W 1. lidze 120 tys. ? 😲 No to rzeczywiście grubo pojechali z kasą, tym bardziej cieszę się, że nie awansowali 😀
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Tak mają rozmach skurwys..... 🤣
[quote]#post1579618 W 1. lidze 120 tys. ? 😲 No to rzeczywiście grubo pojechali z kasą, tym bardziej cieszę się, że nie awansowali 😀 [/quote]
Takie tam było parcie na awans , teraz brak kasy z Canal Plus, odszedł jeden sponsor a zostały długi .
I prawdopodobnie towarzysze popłyną z prądem, gnojówki .😁
[quote]#post1579620 [quote]#post1579618 W 1. lidze 120 tys. ? 😲 No to rzeczywiście grubo pojechali z kasą, tym bardziej cieszę się, że nie awansowali 😀 [/quote]
Takie tam było parcie na awans , teraz brak kasy z Canal Plus, odszedł jeden sponsor a zostały długi .
I prawdopodobnie towarzysze popłyną z prądem, gnojówki .😁[/quot
Bardzo ważny jest ten brak awansu przez milicyjnych także właśnie w kontekście uwarunkowań stricte ekonomicznych, problem tylko w tym że przy ich kreatywnej księgowości kolejny sezon nie będą się przejmować nie domkniętym budżetem czy wręcz pogłębiającą się dziurą w tym budżecie.
- Edytowany
Pytanie kto im pożyczy bo już powszechnie widać co się dzieje.
Na trybuny też nie mogą liczyć bo ile razy można dać się wyjebać.
Opcja 4 ligi też raczej odpada bo mental ich nie Puszcza.
Są w dupie coraz bardziej.
A wystarczyło wygrać z Sosnowcem,cienka czerwona linia między drogą do nieba a katastrofą.
Fernandez zarabiał 120 tys ???
- to prawie tyle co Dzik u nas. No ale on przynajmniej w wielu meczach naprawdę grał a nie myslał o smakowitych żołędziach z ziemniakami w szatni.
Jeżeli brali tyle w gts to u nas totalnie bez szans (już widzę don Felipe jak płaci tyle pierwszoligowcowi). Może skończmy temat rzeki w tym wątku.
- Edytowany
[quote]#post1579624 Fernandez zarabiał 120 tys ???
- to prawie tyle co Dzik u nas. No ale on przynajmniej w wielu meczach naprawdę grał a nie myslał o smakowitych żołędziach z ziemniakami w szatni.[/quote
Serio chodzi ci po głowie transfer z GTS do nas gość by musiał mieć chyba tabun ochrony by móc się po Krakowie przemieszczać......
[b]Edycja z 09.06.2023 o godz. 16:45 (scalono posty)[/b]
Czy coś źle zrozumiałem
[quote]#post1579627 [quote]#post1579624 Fernandez zarabiał 120 tys ???
- to prawie tyle co Dzik u nas. No ale on przynajmniej w wielu meczach naprawdę grał a nie myslał o smakowitych żołędziach z ziemniakami w szatni.[/quote
Serio chodzi ci po głowie transfer z GTS do nas gość by musiał mieć chyba tabun ochrony by móc się po Krakowie przemieszczać......[/quote]
W jakim sensie mi chodzi?
Nawet nie wiem czy to news czy fake.
Natomiast "wyjęcie" [b]dobrego[/b] najemnego grojka od "przebrzydłego rywala" [Kajko i Kokosz] to ogromna frajda.
Robił to Real Barcelonie, u nas Legia Lechowi
...a co do chodzenia po mieście. Niedzielanowi jakoś włos z głowy nie spadł. Owszem raz musiał do dobrej myjni
"brykę" zawieść.
ps" z tym ,że [b]dobrego[/b] a Hiszpanie z R20 pokazali ,że są dobrzy dopóki grali z dołem i średniakami ...z dobrze broniącą,
jako tako zaangażowana drużyna "dudy w miech" [Zagłoba] . Ja oglądałem tylko ŁKS- Wisła i część Wisła-Puszcza. Na podstawie tego to nie marzą mi się takie transfery.
[quote]#post1579616 Fernandez zarabiał 120 tys, podobnie Rodado juz to widzę jak biedak tyle płaci tym bardziej teraz kiedy ogląda każdy grosz z dwóch stron.[/quote]
A na 100% za grę w eklapie panowie najemnicy by krzyknęli 150 tysi bez mała ...
Przecież Fernandez podpisywał kontrakt w ekstraklasie nie w 1 lidze.
W kontraktach zapisuje się często klauzule:
-zwodnicy, że po spadku mogą rozwiązać kontrakt
-kluby, że po spadku mogą obniżyć zarobki.
[quote]#post1579633 W kontraktach zapisuje się często klauzule:
-zwodnicy, że po spadku mogą rozwiązać kontrakt
-kluby, że po spadku mogą obniżyć zarobki.[/quote]
Tylko że psiury były przekonane do końca że nie spadną tak jak mieli awansować a że pycha kroczy przed upadkiem to tylko się potwierdziło.Parasol ochronny z PZPN się skończył i nie było utrzymania ani awansu.
[quote]#post1579620 [quote]#post1579618 W 1. lidze 120 tys. ? 😲 No to rzeczywiście grubo pojechali z kasą, tym bardziej cieszę się, że nie awansowali 😀 [/quote]
I prawdopodobnie towarzysze popłyną z prądem, gnojówki .😁[/quote]
Ci, co oglądali mecz z Puszczą mówią, że Królewski pod koniec po prostu płakał (sic!). A prezes Puszczy... się nie cieszył, bo wie, że na e-klasę go po prostu nie stać. Kasa niestety rządzi😉
Jak można nie cieszyć się z dodatkowych pieniędzy? Jeśli nie stać ich na ekstraklasę to można zaplanować budżet taki sam jak w 1. lidze, założyć, że i tak spadamy i wziąć dodatkowe 7 mln od ekstraklasy.
[quote]#post1579628 [quote]#post1579627 [quote]#post1579624 Fernandez zarabiał 120 tys ???
Serio chodzi ci po głowie transfer z GTS do nas gość by musiał mieć chyba tabun ochrony by móc się po Krakowie przemieszczać......[/quote]
W jakim sensie mi chodzi?
Nawet nie wiem czy to news czy fake.
Natomiast "wyjęcie" [b]dobrego[/b] najemnego grojka od "przebrzydłego rywala" [Kajko i Kokosz] to ogromna frajda.
Robił to Real Barcelonie, u nas Legia Lechowi
...a co do chodzenia po mieście. Niedzielanowi jakoś włos z głowy nie spadł. Owszem raz musiał do dobrej myjni
"brykę" zawieść.
ps" z tym ,że [b]dobrego[/b] a Hiszpanie z R20 pokazali ,że są dobrzy dopóki grali z dołem i średniakami ...z dobrze broniącą,
jako tako zaangażowana drużyna "dudy w miech" [Zagłoba] . Ja oglądałem tylko ŁKS- Wisła i część Wisła-Puszcza. Na podstawie tego to nie marzą mi się takie transfery. [/quote]
Ale wiesz podajesz kluby które nie są z jednego miasta to jest duża różnica....a niedzielan był na wylocie z psiarni bo nic tam nie grał to nikt za nim nie płakał....
Prezes wyglądał raczej na wystraszonego - nie chciał się drzeć żeby go tam nie ukamienowali.
[quote]#post1579637 Jak można nie cieszyć się z dodatkowych pieniędzy? Jeśli nie stać ich na ekstraklasę to można zaplanować budżet taki sam jak w 1. lidze, założyć, że i tak spadamy i wziąć dodatkowe 7 mln od ekstraklasy.[/quote]
Trzeba zaplanować wszystko tak, żeby nie narobić długów, a pierwsze wyzwanie to stadion. Gdzie oni mieliby grać? Na Reymonta? Z 2 tysiącami kibiców? katastrofa finansowa pewna.
Nie muszą wynajmować całego stadionu, mogą jak gts, sektor
Swoją drogą ciekawe czemu nie zgłosili stadionu Niecieczy albo naszego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)