Podejrzany to jest dopiero brak... herbaty dla dziennikarzy. Nie mówiąc już o sucharach.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1575574 a mój błąd, myślałem, że jest wolny 😂 ale patrząc na to co sie dzieje w Zagłebiu, może być po sezonie wolny ;)[/quote]
Nie sądze jednak, choć swoją droga Piasta zostawił na 15 pozycji w tabeli, a Lubin w tej chwili jest na 13.
Szału też nie ma.
[quote]#post1575571 [quote]#post1575568 stawiam, że trenerem będzie Fornalik. Z realnych opcji z polskiego podwórka chyba jedyna sensowna...[/quote]
Na jakiej podstawie, skoro on jest związany kontraktem z Lubinem?[/quote]
po co nam kolejny "emeryt" i to jeszcze przeciętny
Dla nas jedyną sensowną opcją jest zmiana stylu i sposobu zarządzania klubem!
Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁
[quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
A słyszałeś o kimś?
- Edytowany
[quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
Dominguez z Miedzi i Kałuziński z betonów
Dominguez i Drachal.
Kałuziński z lechii
[quote]#post1575670 [quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
Dominguez z Miedzi i Kałuziński z betonów[/quote]
Leszczyński z maliniaków
Lechia - Piła, Kałuziński
Miedź - Drachal, Dominguez
Śląsk - Yeboah
Ten Kaluzinski czy jakos tak z betonow cos bylo na rzeczy ze sie nasi nim interesowali... tak mi sie cos przypomina...
Bassekou Diabate z betoniarni , szybki i obdarzony dryblingiem skrzydłowy .
[quote]#post1575668 [quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
A słyszałeś o kimś?[/quote]
wiem, ale nie powiem...
Potrzeba nam obrotowego i dwóch wahadłowych. Zmontujemy se zegar.
Nikogo.
Dominguez raczej idzie do Rakowa.
Zwoliński Raków lub Lech.
Diabate?! - to jest gość, z którego kręcą bekę dziennikarze jak i kibice Lechii. Parodia piłkarza.
ostatnio zagrał fajnie. ma potencjał na coś więcej
- Edytowany
[quote]#post1575682 Bassekou Diabate z betoniarni , szybki i obdarzony dryblingiem skrzydłowy .[/quote]
Jeździec bez głowy, liczby gorsze niż Konoplyanka, w dodatku znowu murzyn - chcemy mieć kolejne problemy z dyscypliną?
jeździec bez głowy ale z techniką i szybkością. ma potencjał tylko potrzeba kogoś kto byłby w stanie go z niego wydobyć. ja bym powiedział, że to nieco (na ten moment) gorsza wersja Saidiego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (33 użytkowników)
zamorano, Goście (32)