to my idziemy Santo wg tego klucza bo kupujemy lepszego stopera od tego co oddalismy
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
SaNtO dlatego też prawdopodobnie Raków w tym roku sięgnie po mistrzostwo a my w sezonie 19/20 "zimując" na drugim miejscu ze stratą dwóch punktów do lidera, skończyliśmy na siódmym miejscu. Te transfery powinny być już dawno załatwione, a teraz powinniśmy szukać kogoś za Hebo dodatkowo. Ale Janusz widocznie zna się lepiej.
wiosną 2020 Biedakowi nie chodziło o piłkę, a o wyjebanie zawodników na kasę,
okazję stworzył "pandemiczny" przepis PZPN, co też dziad starał się wykorzystać.
Petrasek spoko, doświadczony solidny stoper, przyda się.
Drygas spoko, bo środek leży, a on może wnieść doświadczenie i umiejętności jak kiedyś Gol.
Gruzin - nie mam zdania, ale mam nadzieję, że to kozak, bo dwaj powyżej to solidne uzupełnienia składu, a potrzebujemy podnoszenia jakości.
Niech najpierw przyjda i podpisza kontakty, bo narazie nie ma nikogo nowego.
Po uj te całe przygotowania zagraniczne, jeżeli my nie wiemy kim grać w pomocy??? Wygląda to tak, jedziemy do Turcji i coś tam odwalimy, (niby się zgramy), a w ESA trza będzie improwizować... bo na ratunek przyjdą nowi, ale tani, tacy akurat na Profesora portfelik.
Jak się okaże, że jednym z tych zawodników których mamy ściągnąć to jakaś gwiazda którą poznaliśmy podczas obozu tak jak było z Cecaricem to się zesram
Profilaktycznie wegiel polecam
- Edytowany
Jak to mówią, pańskie oko konia tuczy. Prezes pojechał i już mamy "nowego" pomocnika w wygranym sparingu, a jest nim Marcin Budziński. Prezesie jesteś wielki...!!!
Sceptycy niech niech nie przeszukują youtuba, tylko niech się cofną trochę, no może więcej niż trochę la w stecz...
PS
Żeby była jasność, ja zawsze lubiłem Budzika, ale lubiłem też moją starą Skodę Felicię...
- Edytowany
Skoro sceptycy mają "cofnąć się więcej niż trochę wstecz" to reszcie polecasz cofnąć się więcej niż trochę do przodu ?
Przepraszam, ale gęsiej skóry dostaję jak słyszę/czytam, ze ktoś poleca cofnąć się wstecz.
Wywól logiczny ok, a merytorycznie coś wniósł?
Nic.
Forum bawi, forum uczy.
Forum nigdy cie nie zdradzi
Nie, nie mogę jak ktoś pisze o Budzińskim , żę bedzie grał w pierwszej drużynie to ja wysiadam, to jest osłabienie, 3 lioga to dla niego jest akurat
Budziński to jest jakiś pupilek Filipiaka *uj wie czemu.. Gra w każdym sparingu.. Gość miał papiery na granie ale sam sobie spier*olil kariere przez swój charakter..
Nie wierzę że Zieliński chce go mieć w kadrze to jest tylko i wyłącznie rozkaz biedaka..
- Edytowany
Spokojnie, nikt tak nie pisze, ale co prezesowi chodzi po głowie sam prezes może wiedzieć.
A i to nie zawsze.😎
Czuje, ze przyjda takie Asy, ze jeszcze wszyscy bedziemy w szoku - jakims...
[quote]#post1562352 [quote]#post1562343 ... Zawodnicy, którym klub poszedł na rękę 'za zasługi' i nie utrudniał odejścia - choćby Helik...[/quote]
Hahahaha Helik... i jak mu kazali wysiasc z samolotu ktorym mial leciec do Anglii.... rzeczywiscie szli mu na reke...[/quote]
No zgadza się, bo przecież rozmowa powinna była wyglądać tak:
- panie prezesie, tu Michał Helik.
- No i co tam u ciebie Michałku?
- no właśnie czekam na odprawę do Londynu.
- Super, to pozdrów Big Bena ode mnie.
- No ale ja jadę na testy medyczne.
- Świetnie, czyli zobaczymy, czy jesteś zdrowy.
- No tak, ale ja mam jeszcze 2 lata kontraktu?
- Co tam kontrakt, pluj na to. No to fajnego pobytu, baw się dobrze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)