[quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔 [/quote] prawie 40 na karku więc nie ma na co patrzeć.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1543643 [quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔 [/quote] prawie 40 na karku więc nie ma na co patrzeć. [/quote]
nie powinienaś mieć nazwy "bliskapieterka" ?
[quote]#post1543643 [quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔 [/quote] prawie 40 na karku więc nie ma na co patrzeć. [/quote]
Kim Ty tam jesteś? Sekretarką?
- Edytowany
[quote]#post1543622 Te % na transfermarkt można sobie wsadzić 😀 [/quote]
Jestem neutralny w stosunku do tego rzekomego transferu.
Na tym samym transfermarkt Hanca jest nadal naszym graczem, a prawdopodobieństwo Jego przejścia do Craiovej oszacowano na poziomie 93%.
Choć faktem jest, że klub jeszcze oficjalnie nie ogłosił odejścia Hanki.
A Pelle nadal bez klubu.
[quote]#post1543649 [quote]#post1543643 [quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kim Ty tam jesteś? Sekretarką? [/quote]Sprzątaczką, co podsłuchuje skrycie?
[quote]#post1543633 A byliśmy tak blisko porozumienia z 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝𝐨 𝐃𝐞𝐚𝐜𝐨 Ehhh znów ten sam Pan zawiódł na całej długości. Nie ma mnie już w klubie ale strasznie to boli bo to świetny zawodnik. [/quote]
Zapominałeś powiedzieć, że nigdy nie było cię w tym klubie
[quote]#post1543613 Co tam w tych transferach słychać ... Nikt żadnej ploty nie chce podać? Może jutro na meczyku coś się dowiemy? [/quote]
No dobra będę czekał, jak się wypierdol.. z krzesła to od razu na murawie wyląduje 😁
[quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
To jest ten i to pokauje jaką opinie na transferowym rynku ma Cracovia.
Gość woli iść do słabego beniaminka niż do Cracovii.
Tak tak jakiś pierd ze niby się nim interesownością i wnioski na temat naszej pozycji na rynku transferowym
Ta pozycja jest tak „słaba” ze przed runda wzielismy Makucha którego chciało pół ligi
Ludzie choć trochę logiki w tym zalewie krytyki…
[quote]#post1543699 [quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
Gość woli iść do słabego beniaminka niż do Cracovii.[/quote]
Masz dwie propozycje nowej pracy... jedni proponuja Ci 10tys a drudzy 15 tys za to samo co bedziesz robil i tu i tu... gdzie idziesz?? No tam gdzie lepiej placa.. proste... a to czy slaba firma czy nie to mi juz kolo fiuta by latalo ...wazne ze placa lepiej...
aha.. zapomnial bym... przy transferach z Rumunii sprawy prowadzi Golanski...czyli byly zawodnik Korony... to tez na pewno mialo wplyw na jego decyzje... widac jego byly klub wiecej prowizji wyplaca...nie musi sie dzielic z nikim a w Cracovii kuba by wzial na jakie wanny z masazami...aaaa nie ... czekaj... wanne wzial od max fliza juz...
[quote]#post1543699 [quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
Pewnie odpuściliśmy bo jest ktoś lepszy na celowniku....proste albo to tylko pierdy managerów na podbicie stawki że się nim interesujemy
Wolałbym za 10K mieszkać w Krakowie niż za 20 w Kielcach albo Radomiu
Piłkarz to zawód podczas krótkiej kariery musza sobie zapewnić środki na dalszą część życia. Wiec jak dostanie dwa razy więcej w Kielcach, Radomiu czy Niecieczy to miejsce pracy nie ma znaczenia. To moze mieć znaczenie jak ma takie same oferty finansowe do wyboru, wtedy miejsce może mieć znaczenie.
[quote]#post1543716 Wolałbym za 10K mieszkać w Krakowie niż za 20 w Kielcach albo Radomiu[/quote]
A nie lepiej za 20k mieszkać w Kielcach szybko spłacić np. kredyt hipoteczny i wrócić do Krakowa?
Widać , że na tak bardzo chyba nie zależało , myślę , że finansowo jesteśmy w stanie Koronę przebić.
[quote]#post1543710 [quote]#post1543699 [quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
Masz dwie propozycje nowej pracy... jedni proponuja Ci 10tys a drudzy 15 tys za to samo co bedziesz robil i tu i tu... gdzie idziesz?? No tam gdzie lepiej placa.. proste... a to czy slaba firma czy nie to mi juz kolo fiuta by latalo ...wazne ze placa lepiej...
aha.. zapomnial bym... przy transferach z Rumunii sprawy prowadzi Golanski...czyli byly zawodnik Korony... to tez na pewno mialo wplyw na jego decyzje... widac jego byly klub wiecej prowizji wyplaca...nie musi sie dzielic z nikim a w Cracovii kuba by wzial na jakie wanny z masazami...aaaa nie ... czekaj... wanne wzial od max fliza juz...[/quote]
Nie wiem jak tam na taryfie sprawa wygląda, ale w niektórych zawodach trafienie na dwa lata do niewłaściwego pracodawcy skutkuje wypadnięciem z obiegu. Cóż z tego, że zarobisz przez te dwa lata trochę miedzi więcej, jak potem będziesz musiał na nowo swoją pozycję budować, co w przypadku piłkarzy może nie być takie łatwe.
A skad masz jakas pewnosc ze trafił do niewlasciwego pracodawcy? Skad wogole takie przypuszczenia ze tam nie da rady a w Cracovii by dal rade? A moze grajac ze slabszymi b3dzie sie wytoznial i pojdzie j3szcze wyzej niz grajac na tym samym poziomie b3z szalu np. W Cracovii? Skad pew osc ze gtajac u nas nie wypadnie z obiegu?
Absolutnie nie mam pewności. Skomentowałem tylko Twoją pewność, że w każdej sytuacji lepiej wziąć 15 niż 10, a reszta to już koło fiuta lata.
[quote]#post1543613 Nikt żadnej ploty nie chce podać?[/quote]
Ja słyszałem pewne plotki ale nie wiem czy to prawda..
Gargamel to się pochwal....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)