[quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔 [/quote] prawie 40 na karku więc nie ma na co patrzeć.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1543643 [quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔 [/quote] prawie 40 na karku więc nie ma na co patrzeć. [/quote]
nie powinienaś mieć nazwy "bliskapieterka" ?
[quote]#post1543643 [quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔 [/quote] prawie 40 na karku więc nie ma na co patrzeć. [/quote]
Kim Ty tam jesteś? Sekretarką?
- Edytowany
[quote]#post1543622 Te % na transfermarkt można sobie wsadzić 😀 [/quote]
Jestem neutralny w stosunku do tego rzekomego transferu.
Na tym samym transfermarkt Hanca jest nadal naszym graczem, a prawdopodobieństwo Jego przejścia do Craiovej oszacowano na poziomie 93%.
Choć faktem jest, że klub jeszcze oficjalnie nie ogłosił odejścia Hanki.
A Pelle nadal bez klubu.
[quote]#post1543649 [quote]#post1543643 [quote]#post1543641 [quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kim Ty tam jesteś? Sekretarką? [/quote]Sprzątaczką, co podsłuchuje skrycie?
[quote]#post1543633 A byliśmy tak blisko porozumienia z 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝𝐨 𝐃𝐞𝐚𝐜𝐨 Ehhh znów ten sam Pan zawiódł na całej długości. Nie ma mnie już w klubie ale strasznie to boli bo to świetny zawodnik. [/quote]
Zapominałeś powiedzieć, że nigdy nie było cię w tym klubie
[quote]#post1543613 Co tam w tych transferach słychać ... Nikt żadnej ploty nie chce podać? Może jutro na meczyku coś się dowiemy? [/quote]
No dobra będę czekał, jak się wypierdol.. z krzesła to od razu na murawie wyląduje 😁
[quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
To jest ten i to pokauje jaką opinie na transferowym rynku ma Cracovia.
Gość woli iść do słabego beniaminka niż do Cracovii.
Tak tak jakiś pierd ze niby się nim interesownością i wnioski na temat naszej pozycji na rynku transferowym
Ta pozycja jest tak „słaba” ze przed runda wzielismy Makucha którego chciało pół ligi
Ludzie choć trochę logiki w tym zalewie krytyki…
[quote]#post1543699 [quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
Gość woli iść do słabego beniaminka niż do Cracovii.[/quote]
Masz dwie propozycje nowej pracy... jedni proponuja Ci 10tys a drudzy 15 tys za to samo co bedziesz robil i tu i tu... gdzie idziesz?? No tam gdzie lepiej placa.. proste... a to czy slaba firma czy nie to mi juz kolo fiuta by latalo ...wazne ze placa lepiej...
aha.. zapomnial bym... przy transferach z Rumunii sprawy prowadzi Golanski...czyli byly zawodnik Korony... to tez na pewno mialo wplyw na jego decyzje... widac jego byly klub wiecej prowizji wyplaca...nie musi sie dzielic z nikim a w Cracovii kuba by wzial na jakie wanny z masazami...aaaa nie ... czekaj... wanne wzial od max fliza juz...
[quote]#post1543699 [quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
Pewnie odpuściliśmy bo jest ktoś lepszy na celowniku....proste albo to tylko pierdy managerów na podbicie stawki że się nim interesujemy
Wolałbym za 10K mieszkać w Krakowie niż za 20 w Kielcach albo Radomiu
Piłkarz to zawód podczas krótkiej kariery musza sobie zapewnić środki na dalszą część życia. Wiec jak dostanie dwa razy więcej w Kielcach, Radomiu czy Niecieczy to miejsce pracy nie ma znaczenia. To moze mieć znaczenie jak ma takie same oferty finansowe do wyboru, wtedy miejsce może mieć znaczenie.
[quote]#post1543716 Wolałbym za 10K mieszkać w Krakowie niż za 20 w Kielcach albo Radomiu[/quote]
A nie lepiej za 20k mieszkać w Kielcach szybko spłacić np. kredyt hipoteczny i wrócić do Krakowa?
Widać , że na tak bardzo chyba nie zależało , myślę , że finansowo jesteśmy w stanie Koronę przebić.
[quote]#post1543710 [quote]#post1543699 [quote]#post1543640 To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?[/quote]
Masz dwie propozycje nowej pracy... jedni proponuja Ci 10tys a drudzy 15 tys za to samo co bedziesz robil i tu i tu... gdzie idziesz?? No tam gdzie lepiej placa.. proste... a to czy slaba firma czy nie to mi juz kolo fiuta by latalo ...wazne ze placa lepiej...
aha.. zapomnial bym... przy transferach z Rumunii sprawy prowadzi Golanski...czyli byly zawodnik Korony... to tez na pewno mialo wplyw na jego decyzje... widac jego byly klub wiecej prowizji wyplaca...nie musi sie dzielic z nikim a w Cracovii kuba by wzial na jakie wanny z masazami...aaaa nie ... czekaj... wanne wzial od max fliza juz...[/quote]
Nie wiem jak tam na taryfie sprawa wygląda, ale w niektórych zawodach trafienie na dwa lata do niewłaściwego pracodawcy skutkuje wypadnięciem z obiegu. Cóż z tego, że zarobisz przez te dwa lata trochę miedzi więcej, jak potem będziesz musiał na nowo swoją pozycję budować, co w przypadku piłkarzy może nie być takie łatwe.
A skad masz jakas pewnosc ze trafił do niewlasciwego pracodawcy? Skad wogole takie przypuszczenia ze tam nie da rady a w Cracovii by dal rade? A moze grajac ze slabszymi b3dzie sie wytoznial i pojdzie j3szcze wyzej niz grajac na tym samym poziomie b3z szalu np. W Cracovii? Skad pew osc ze gtajac u nas nie wypadnie z obiegu?
Absolutnie nie mam pewności. Skomentowałem tylko Twoją pewność, że w każdej sytuacji lepiej wziąć 15 niż 10, a reszta to już koło fiuta lata.
[quote]#post1543613 Nikt żadnej ploty nie chce podać?[/quote]
Ja słyszałem pewne plotki ale nie wiem czy to prawda..
Gargamel to się pochwal....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (15 użytkowników)
Panbosmanjana, PASIAK06, Niewidoczni (1), Goście (12)