Jak JZ chce jeszcze konkretne 2 transfery no to może być naprawdę mocna Cracovia
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1542059 Kumatego kota do środka, który regulowałby tempo gry i jedziemy z tą ligą.[/quote]
Nowak z Zabrza, ale biedak nie wyłoży kasy.
[quote]#post1542073 [quote]#post1542059 Kumatego kota do środka, który regulowałby tempo gry i jedziemy z tą ligą.[/quote]
Nowak z Zabrza, ale biedak nie wyłoży kasy. [/quote]
Potrzebny gość poziom lepszy od Nowaka.
[quote]#post1541613 Bierzmy go https://www.transfermarkt.pl/kacper-smorgol/profil/spieler/554286[/quote]
Bierzcie
Universitatea Craiova po wstępnym słowie z Sergiu Hancą. Najprawdopodobniej Rumun zmieni klub na zasadzie wolnego transferu.
Universitatea Craiova zatrudni dwóch naszych piłkarzy - Rivaldinho i Sergiu Hancę
Obydwoje za darmo?
Miałem pisać w temacie Hanci, tak "pół żartem pół serio", że jego odejście będzie korzystne dla nas, nawet bez odstępnego, jeśli zabierze z sobą tego paralityka Rivaldinho i proszę... Słowo stało się ciałem (albo może się stać).
[quote]#post1542293 Obydwoje za darmo?
[/quote]
Z tego co słyszałem, to tak. Ogólnie to bardzo możliwe, że deal dla Rivaldo załatwił właśnie Sergiu, on bardzo naciskał na jego transfer do Pasów. Dobrzy kumple, grali razem w Dinamie przed transferami do Polski
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/obraz-png-02677934.png[/img]
Mogli by rzucić jakieś drobne, tak aby starczyło chociaż na sfinansowanie kiszonych ogórków do kiełbaski na cały sezon ;)
do jednego i drugiego mam awersje.... won !
- Edytowany
Czyli Hanca się obraził na Trenera że nie widzi Rivy w składzie Cracovii, zaczął bojkotować do tego zabrana opaska i tak się skoczyło.
Zabiera swojego funfla do Universitatea, sprytne.😁
Schodzimy z dwóch największych kontraktów, to teraz czekamy na zastąpienie ich co nie będzie trudne.
https://weszlo.com/2022/07/19/sergiu-hanca-rivaldinho-cracovia-craiova
Kolejny co liczy na zastapienie odchodzacych z wysokimi kontraktami na ich zastapienie 😆 😆 😆 😆
[quote]#post1542310 Kolejny co liczy na zastapienie odchodzacych z wysokimi kontraktami na ich zastapienie 😆 😆 😆 😆 [/quote]
No po cichu liczę ale po cichu 😁
[quote]#post1542310 Kolejny co liczy na zastapienie odchodzacych z wysokimi kontraktami na ich zastapienie 😆 😆 😆 😆 [/quote]
A pośmiej się z idiotów...masz rację...
Odchodzący zostaną zastępieni, szmacianymi pajacami umazanymi musztardą... tylko w tej paskudnej wizji co my jeszcze robimy w ekstraklasie (poza robieniem z samych siebie idiotów, jak obrazuje komentowany przeze mnie post)
[quote]#post1542299 [quote]#post1542293 Obydwoje za darmo?
[/quote]
Z tego co słyszałem, to tak. Ogólnie to bardzo możliwe, że deal dla Rivaldo załatwił właśnie Sergiu, on bardzo naciskał na jego transfer do Pasów. Dobrzy kumple, grali razem w Dinamie przed transferami do Polski
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/obraz-png-02677934.png[/img][/quote]
Cracovia czy Craiova różnica tylko jednej litery…😎
[quote]#post1542293 Obydwoje za darmo?
[/quote]
Prawdziwy z nas karitas polska..wspomagamy biedne kluby grające w pucharach
Może jeszcze płaćmy im dalej kontrakty....
Rivaldinho - to ta chora żona Hanki? Gubię się już w tych popieprzonych czasach...😕
[quote]#post1542314 [quote]#post1542310 Kolejny co liczy na zastapienie odchodzacych z wysokimi kontraktami na ich zastapienie 😆 😆 😆 😆 [/quote]
A pośmiej się z idiotów...masz rację...
Odchodzący zostaną zastępieni, szmacianymi pajacami umazanymi musztardą... tylko w tej paskudnej wizji co my jeszcze robimy w ekstraklasie (poza robieniem z samych siebie idiotów, jak obrazuje komentowany przeze mnie post)[/quote]
Nooo masz racje... w wiekszosci odejscia dobrych zawodnikow a takiego uwazam hance mimo ze ostatni sezon marny ze az marny ale wczesniej dawal rade zostawali zastępowani.... wlasnie pilkarzami pokroju pajacami z lapanki z umorusanymi musztarda wąsami.... potterowe podcieranie dupy szklem... bylo tyle razy ze nawet nie dla beki mozna tak napisac a nawet o zgrozo ze znow przyjdzie ktos z lapanki co "prosto po schodach chodzic nie potrafi".... ot.. stad moj post....
Aaaa co robimy w ekstraklasie tyle lat.... trwamy... to jakis mecz wygramy .. yo jakos przegramy.. to zremisujemy... jestesmy w niej zeby sie liczba zespolow zgadzala... po januszowemu trwamy....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)