w sparingach nie potrafiliśmy wymienić kilku podań w środku pola, jeśli Jodłowski na tle zawodników z pierwszej drużyny wypadł pozytywnie to raczej źle świadczy o kopaczy z pierwszego składu,
przyznam, że mnie również pozytywnie zaskoczył,
oczywiście będę trzymał kciuki jak za każdego Polaka w składzie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Dajcie spokój, a potem domagacie się grania o "cos".
Takie samo bylo podniecanie sie Bockami po Treningu Noworocznym, a oni mieli nawet problem z gra w rezerwie.
Który zawodnik grający w Ekstraklapie podchodzi profesjonalnie do gry w sparingach ?
[quote]#post1541414 [quote]#post1541407 [quote]#post1541355 jako derbowy bohater na to zasługuje. byleby nie grał bo jest cienki[/quote]
To zdanie wiele wyjaśnia w zakresie kompetencji "eksperta" 😂 😂 😂 .
Ja bym wolał Tobolika na tym kontrakcie za bramkę w derbach ;)[/quote]
Jest takich więcej, w samym XXI wieku to m.in Van der Biesen, Goliński, Budziński, Covilo. Super jakby Santo wykupił nasz klub od Filipiaka. Sportowo podejrzewam, że nie byłoby lepiej znając jego preferencje (Riva, Witkowski, Majoros, Żytko), ale przynajmniej mielibyśmy najwyższy budżet w Polsce płacąc dożywotnie kontrakty wszystkim strzelcom bramek w derbach 😉[/quote]
Kontrakt nie dożywotnio tylko do końca kariery a potem praca w klubie. Nie zapominaj o Rakelsie czy Deleu. To są bohaterowie naszych czasów. Nie znam żadnego powodu, dla którego nie mieliby mieć królewskiego traktowania i dobrej emerytury za swoje dokonania. Medaliści olimpijscy dostają emeryturę olimpijską. Strzelcy zwycięskich derbowych bramek też powinni być doceniani
Niemczycki w końcu odchodzi czy zostaje
Zostaje, kto wie czy nie będzie nawet bronil.
Mecz już za trzy dni, tymczasem ja nie potrafię sobie w głowie ułożyć, jak będzie poukładana nasza formacja ofensywna.
Oczywiście transfery na chybcika, czy to podcieranie d**y szkłem, to się jeszcze okaże.
Fin i Japończyk totalnie niezgrani z drużyną. Makuch jak na razie wszedł w buty po Rivaldinho. Czyli - coś tam potrafi, ale zapomniał, po co się go w ogóle przebiera w te paski i wypuszcza na boisko.
Słyszę, że Kono uraz, a wokół naszego kapitana, Sergiu, unosi się nieprzyjemny zapach rumuńskiego pierda.
Dużo niewiadomych, naprawdę jestem ciekaw, jak i czy to w ogóle zafukncjonuje.
Jacek znowu potrzebuje czasu. A liczyłem, że na start rozgrywek będzie już miał gotową ekipę.
Ehhh... garbata dola A.D. 2022 😑
Nie jest tak źle, bramkarz - jakoś bliżej mi do Hrosso, Karol... jak patrzę na niego, to cały czas jakiś taki nerwowy. Obrona - spoko!!!. Druga linia, w kwestii defensywnej jest ok, ale do przodu/rozegrania??? Kono (ostatnio lekko szklany), Hebo - może?. Atak - ???. Czyli możemy spoko grać na zero z tyłu, a z przodu jakoś to będzie. Jakoś..., czyli od nastu lat tak samo.☹
Atak Makuch-Kallman-Myszor i wymiennosc pozycji tych zawodnikow jak za 1 kadencji Jaculi 🤡 🤡 🤡
Ok. Tylko za wyjątkiem Myszora, reszta dla mnie to niewiadoma... Zapomniałem, że na rozegranie wejdzie może Oshima...
- Edytowany
Tak jest niech się Myszor trzyma linii, tam jest dobry a pozostała dwójka niech się wymienia z 10 - na razie wypadł Kono, więc niech to będzie Japończyk, albo Hebo, ale Myszor na boku.
To przez chorobę żony Sergiu może odejść
[quote]#post1541550 To przez chorobę żony Sergiu może odejść [/quote]
Dobrze ze nie teściowej.....
Jeśli odejdzie a pewnie tak będzie to brakuje nam na już 3ch do pomocy!!
- Edytowany
[quote]#post1541495 Niemczycki w końcu odchodzi czy zostaje
[/quote]
Ostatni raz gdy Niemczycki bronił w Zabrzu to przegraliśmy z Górnikiem 0-3.
To jest bramkarz do piłki ręcznej a nie nożnej bo ma ogromne kłopoty z grą na przedpolu, z wyskokiem i łapaniem górnych piłek.
Ostatni "pusty przelot" miał w sparingu z Olimpiakosem Pireus gdy po rzucie rożnym przepuścił górną piłkę, która przeszła mu między rękami.
Za czasów Probierza gdy Niemczycki stał w bramce przegrywaliśmy mecz za meczem a po wstawieniu Hrosso wreszcie zaczęliśmy ciułać punkty.
Hrosso nie jest Zamorą ale niestety od Niemczyckiego dużo pewniejszy.
[quote]#post1541574 ... To jest bramkarz do piłki ręcznej a nie nożnej bo ma ogromne kłopoty z grą na przedpolu, z wyskokiem i łapaniem górnych piłek....[/quote]
Ja myślę, że sprawdził by się jeszcze w hokeju, bo broni na kucąco 😂
Bierzmy go https://www.transfermarkt.pl/kacper-smorgol/profil/spieler/554286
bierzmy 😂
A przeszedł test 10 letniego Passata z przebiegiem 50 kkm?
Kumatego kota do środka, który regulowałby tempo gry i jedziemy z tą ligą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (5)