[quote]#post1540957 Japończył podpisał.
EDIT. chodzi o Takuto Oshimę, żeby nikt znowu nie szukał niedopowiedzeń :P[/quote]
Skąd info ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
z www.chodzciezdradzewszytkimskadbioreinfoiprzestanejemiec.pl
z nowego kleparza, baba od oscypkow
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/screenshot-2022-07-12-11-07-17-742-com-twitter-android-jpg-03807529.jpg[/img]
Nie cieszy mnie to, bo świadczy o tym że nadrzędny transfer (lepszej 10) padł.
Może nawet i Daniego Ramireza..
[quote]#post1540965 Może nawet i Daniego Ramireza.. [/quote]
Myślisz że był taki temat? Nie sądze.
Zawodnik chyba przeciętny, ale przez to przeciąganie podpisania zyskał kilka mln Euro.
Podpisanie Japończyka traktuję jak inwestycję o małym ryzyku, może odpalić, nie musi. Przychodzi za frytki. Wszystko byłoby ok, gdybyśmy nie mieli już takich samych zawodników : Loshaja, Thiago. No ale skoro podpisał to już nie ma co dywagować, tylko życzyć mu powodzenia.
[quote]#post1540966 [quote]#post1540965 Może nawet i Daniego Ramireza.. [/quote]
Myślisz że był taki temat? Nie sądze. [/quote]
Jakby się bufon szarpnął to może by co z tego było ale to marzenia.. Z Pogonią raczej ciężko konkurować lub z klubami z zza granicy. Tyle że tu by miał pewny plac a w innych klubach niewiadomo.
Ramirez chce wyjechać, myślę ze nawet tematu nie było.
No to jeszcze jeden według zapowiedzi trenera, z tym że raczej nie przed rozpoczęciem sezonu.
Nie wiem czy był temat Ramireza (raczej kogoś spoza Polski), ale skoro po badaniach medycznych zwlekano tydzień z podpisaniem kontraktu, gdzie zazwyczaj ma to miejsce w kilka godzin, znaczy że rozmawiano jeszcze z kandydatami z wyższej pólki (pewnie jakieś 1-1,5 mln euro bo to dla nas jest obecnie wyższa półka).
No cóż, będzie Japończyk i będziemy mu kibicowali z nadzieją że potwierdzi opinię o pracusiach z Kraju Kwitnącej Wiśni. SaNtOwe liczby ma słabe, widzieć nie widziałem, więc nie wiem ani jak schodzi na słupek, ani jak wchodzi po schodach.
Pożyjemy, zobaczymy.
- Edytowany
Oglądałem powtórkę Derbów z Kono w składzie jeżeli odbudował się na 100% i będzie każdą piłkę dogrywał tak jak nie które w Derbach to nasza "młodzież" plus Fin powini bez proplemu finalizować.
To samo dotyczy Knapa. Jednak oglądanie bez nerwów Derbów daje inny pogląd.
[quote]#post1540963 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/screenshot-2022-07-12-11-07-17-742-com-twitter-android-jpg-03807529.jpg[/img][/quote]
Ale o testach medycznych była mowa już w zeszłym tygodniu .Tyle trwały czy zawodnik zbijał wagę ? 😉
Oshima zdaje się, że nie jest 10.
zdecydowanie nie jak wynika z przebiegu kariery. spodziewam się po nim lepszej wersji Strausa.
[quote]#post1540984 Oshima zdaje się, że nie jest 10.[/quote]
Erik pisał o nim, że to raczej ósemka .
[quote]#post1540964 Nie cieszy mnie to, bo świadczy o tym że nadrzędny transfer (lepszej 10) padł.[/quote]
Mam podobną opinię. Ale Japończykowi oczywiście wielu sukcesów jako reprezentantowi Pasów
Wszyscy są sceptycznie nastawieni do Japończyka a ja czuję że to będzie najlepszy transfer ostatnich lat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)