A gdzie jest ten Tsubasa?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ponoć Tabisz tłumaczy kontakt na japoński 😁
Były piłkarz Cracovii, Mateusz Wdowiak widziany w Krakowie 🤨🤔.
[quote]#post1539862 [quote]#post1539857 no właśnie... Dzik był be, a Kalmann ok ? Przecież obaj mają podobną genetykę, z tym że dzik jest tak z 2 razy lepszym piłkarzem wg mnie[/quote]
Podstawowym problemem Dzika było to, że miał wyrąbane na wszystko. Przyjechał tu poudawać gwiazdę grając na stojąco. Jak nie wyszło to zajął się już tylko jedzeniem.
Piłkarsko Fin wygląda surowo. Jest jednak na takim etapie kariery, że raczej powinno mu się chcieć. Innych pozytywów nie widzę. [/quote]
Jest szybki i dynamiczny, w porównaniu z dzikiem to flash. Dobrze się rusza między liniami, ale to po 2-3 filmikach. Może być niewypałem, lub miłym zaskoczeniem. To plus, bo ciężko będzie powiedzieć, że rozczarował przy takich oczekiwaniach.
[quote]#post1539873 Były piłkarz Cracovii, Mateusz Wdowiak widziany w Krakowie 🤨🤔.[/quote]
Przeca mieszka w Krakowie to czemu mial by byc nie widziany w Krakowie?? Czestochowa "za plotem" to co stoi na przeszkodzie byc w Krakowie?
[quote]#post1539837 https://www.youtube.com/watch?v=EaiI-SfYapI
https://www.youtube.com/watch?v=ekW7ryEyXHs&t=91s
Może juz było .[/quote]
Wygląda na to, że pasiasta koszulka mu służy...
[quote]#post1539857 no właśnie... Dzik był be, a Kalmann ok ? Przecież obaj mają podobną genetykę, z tym że dzik jest tak z 2 razy lepszym piłkarzem wg mnie[/quote]
Muszę mojej babie powiedzieć, że nie jem za dużo, tylko to wina tej jebanej genetyki😁
[quote]#post1539879 [quote]#post1539857 no właśnie... Dzik był be, a Kalmann ok ? Przecież obaj mają podobną genetykę, z tym że dzik jest tak z 2 razy lepszym piłkarzem wg mnie[/quote]
Muszę mojej babie powiedzieć, że nie jem za dużo, tylko to wina tej jebanej genetyki😁 [/quote]
Próbowałem, działa dopóki Cię nie przyfiluje na "żarciu mięsa" o nieregulaminowej porze... Wtedy trzeba załagodzić sytuację jakimiś wakacjami na Krecie.
Co do Dzika, przypomnę tylko, jak strzelał wolne (czyli nadwaga nie przeszkadzała w biegu). I chyba wszystko jasne.
[quote]#post1539888 Co do Dzika, przypomnę tylko, jak strzelał wolne (czyli nadwaga nie przeszkadzała w biegu). I chyba wszystko jasne.[/quote]
Kuźwa, czytam to co napisałeś... i nic dla mnie nie jest jasne...😎
Ponieważ temat jest luźny, to napiszę, że gdybym był Filipiakiem i miał tyle kasy co on, to ściągnąłbym do nas kogoś takiego jak Balotelli. Były gwiazdor reprezentacji Włoch, totalny zjazd, chyba też ma nierówno pod kopułą, ale dzięki temu byłby do pozyskania. Zresztą rok temu próbowano go ściągnąć do ligi rumuńskiej, w końcu trafił bez odstępnego do tureckiej. Wiadomo, że trzeba by było dla kogoś takiego zrobić komin płacowy, ale za to o klubie pisałoby się wszędzie dużo, średnia frekwencja na meczach wzrosłaby z 7 na 10-11 tys, a sportowo mielibyśmy napadziora na ok. 20 bramek w sezonie. W zeszłym, w silniejszej lidze tureckiej zapakował 18 sztuk 🙂
Finowie, choć nie są krajem skandynawskim, żyją w zimnie. Stąd dbałość o odpowiedni poziom tkanki tłuszczowej. 😉
[quote]#post1539904 Finowie, choć nie są krajem skandynawskim, żyją w zimnie. Stąd dbałość o odpowiedni poziom tkanki tłuszczowej. 😉 [/quote]
To dlatego tak teraz słabo skaczą na nartach... Staremu pokoleniu, typu Ahonen, to się jeszcze coś chciało...😄
Nie jest jasne, to wyjaśniam. Dzik nie miał sił do biegania, bo miał nadwagę. Ale ze stojącej piłki powinien był, jako 'zaawansowany technicznie', walić bramki jedną za drugą, a przynajmniej mieścić wszystkie strzały w świetle bramki. Za mojej pamięci trafił w światło bramki bodaj raz.
[quote]#post1539916 Nie jest jasne, to wyjaśniam. Dzik nie miał sił do biegania, bo miał nadwagę. Ale ze stojącej piłki powinien był, jako 'zaawansowany technicznie', walić bramki jedną za drugą, a przynajmniej mieścić wszystkie strzały w świetle bramki. Za mojej pamięci trafił w światło bramki bodaj raz.[/quote]
No to teraz przeczytaj to co napisałeś wyżej i zastanów się, czy te 2 posty do siebie pasują
widzieliście Pukkiego z Norwich ? też taki krępiutki trochę a robił lepsze liczby w premier league(lidze najbardziej wymagającej fiz na świecie) niż nasz piotruś zieliński w serie A.
Finowie mają specyficzną budowę ciała. Taka genetyka, kształt szkieletu , masa kostna . Jak nasz nowy napastnik się zepnie i bedzie zapieprzał to mu nie bedzie to przeszkadząło liczą się chęci
Finowie to genetyczne grubasy, ciekawe co na to Jari Litmanen?
Widać nie był genetycznym Finem 😜
Ależ ty qrwa morata pierdolisz, hahaha
Naljepsze że ty wcale sobie jaj nie robisz
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/3625143827-6621d4b9bd-c-jpg-45012457.jpg[/img]
Co z tym Japońcem, będzie grajkiem czy w kuchni będzie działał? Testy medyczne chyba i z kuchni czy potrafi gotowac?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)