gadanie,
cóż to za pies, jeden sezon w GTS,
najbardziej ich będzie boleć kiedy młodzi, utalentowani uciekną do nas
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Gościa , który tam grał parę miesięcy jestem w stanie jakoś przełknąć , pomimo wrodzonej niechęci do graczy z tamtej strony Błoń .
Dodatkowego smaczku dodawałby kierunek transferu , wreszcie my im !
- Edytowany
[quote]#post1538641 Pedri z Barcelony 😂
to musi być jakiś ogórek, ja nigdy o takim kopaczu nie słyszałem, serio[/quote]
mam nadzieję, że żartujesz ; ) to jeden z najbardziej obiecujących graczy młodego pokolenia na świecie w tym momencie. po Masonie oczywiście i Kaju
https://www.youtube.com/watch?v=JyiUHyOBoHo
ale liczb nie ma. z pewnością ogórek. jebaać go bo nie szczela.
To zasadnicza różnica, gość z Barcelony bez liczb a gość z ekstraklasy bez liczb.
hehehe tak tak
konkluzja nasuwa się sama
jest ewidentnie za słaby na barcelone
To Twoja konkluzja. Moja jest taka, że gość bez liczb z lepszej ligi niż ekstraklasa (niekoniecznie z Barcelony) może być kozakiem w ekstraklasie.
Panowie spokojnie, ja czekam jak będzie ogłoszony jakiś transfer i "ekspert" powie, że to nie piłkarz to będę bardzo zadowolony, gorzej gdy powie, że wart każdych pieniędzy ;)))). To jest ten sam case jak z ogrodnikiem, gdy mówił, że obserwował gościa przez ponad rok to było wiadomo, że niewypał a gdy był to transfer z przypadku to gość był przynajmniej średni a czasami bardzo dobry.
@MSC#10852
no mamy to wreszcie,
ogórek z Barcelony nigdy nie będzie kozakiem w topowych klubach,
ogórek bez liczb z ligi polskiej będzie kozakiem w Wieczystej, tego się trzymajmy
Pedri ogórek z Barcelony xd, jeden z największych talentów na świecie, to ogórek.
Co do syna ojca, może źle pamiętam, ale o ile się nie mylę to on w Rumunii nie zawsze grał na szpicy, może to wcale nie jest napastnik, tak jak Vestenicky to nie jest skrzydłowy
Może to wcale nie jest piłkarz.
PS: Co do tego młodego z Barcy - pedryli bym jednak u nas nie chciał.
- Edytowany
Kiedys Żiru... teraz Pedri... tylko spec futobolu zapomnial ze wokol tych dwoch zawodnikow gdy oni nie strzelaja i nie robia liczb jest masa innych zawodnikow ktorzy pracuja na gole asysty ... aaa dodatkowo Ci zawodnicy jak Żiru czy Pedri nie oslabiaja zespolu...graja jak z nut a nie peletaja sie po boisku....ale co tam... to juz nie jest wazne... wazne zeby na jego wyszlo bo on jest "najmondrzejszy" on wie lepiej,jego racja jest najracniejsza... pisalem w innym watku... nie ma sensu wchodzic czytac bo on wie najlepiej wszystko i z nim sie nie polemizuje....
- Edytowany
Ja pierdole otrząśnijcie sie, jak baby z Kleparza, kuźwa jakie to krakowskie 😜
[quote]#post1538676 Ja pierdole otrząśnijcie, jak baby z Kleparza, kuźwa jakie to krakowskie 😜[/quote]
*krakoskie ;p
Tak szczerze to patrzę po innych klubach i każdy kogoś tam ściąga, dzisiaj ciekawe transfery Radomiaka i Warty, a u Nas cisza. Tak sobie dzisiaj pomyślałem że jakby Cracovia dostała zakaz transferowy jak kiedyś np. Chelsea to byłoby to chyba spełnienie marzeń dla Janusza
To jak w koncu wyglada ten Jewhen wg statystyk? Dobry jest czy chujowy?
Jak powiedział w wywiadzie niedawno pewien wieszcz kadra jest stabilna i nie będzie w niej rewolucji czyli dużo transferów jak bym to słysz co roku prawie..
[quote]#post1538681 [quote]#post1538650 Zjadłem obiad, siadam na chillu do tematu a tu takie gowno wislackie. Nie dobrze mi.[/quote]
Jak źle się czujesz to jest Ci niedobrze.
Chyba, że liczyłeś, że będzie Ci dobrze, a tak się nie stało
Taka dygresja ogórkowo językowa. Z dołu przepraszam, że się wymądrzam[/quote]
Fakt. Prostując - jak zobaczyłem herb gtsu to rzygać mi się zachciało.
Pelle wiosna to był jeden wielki dramat. Trochę mu przeszkodził Jacek stawiając go na 9. Plusem tej historii jest to ze zapanowała normalność i grał do końca mimo odmowy aneksu umowy
Nie wiem ile Pelle płacił za wystawianie go ale sportowo po tym co pokazywał to powinien z ławki nie wstawać do końca sezonu. Wystawianie go całą wiosnę było przysłowiowym potterowym sabotażem.
To u góry to fakty, nie opinie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
husk1, Goście (3)