Zawodnikiem Interu Turku jest obecnie nasz tzw były piłkarz Peteri Forsell. Na pewno opowie koledze o Cracovii w samych superlatywach.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Trener się zmienił, a to w końcu Probierz udupił Forsella.
A Zieliński akurat Forsella sciągał i raczej dobrze go oceniał
[quote]#post1538139 A my w tym sezonie będziemy grali w siatkówkę że ten rozgrywający nam jest potrzebny ? Może Fabian Drzyzga by przyszedł ? Przecież ze środka pola fajna piłkę umie zagrać i Kono i Hebo, zresztą Matiasa uważam za jednego z najlepszych piłkarsko w naszej drużynie, gość ma i przegląd pola i fajne otwierające. Zgoda, przydałby się jeszcze jeden taki kozak do środka ale tu cała trójka (o ile będziemy grali takim ustawieniem jak na wiosnę) musi umieć grać w piłkę. Zresztą Jewhen lubi mieć piłkę przy nodze, regulować to tempo gry i jakbyśmy mieli mieć drugiego takiego gościa to zwyczajnie ciężko byłoby im ze sobą funkcjonować na boisku[/quote]
wiadomo, jak jest za duzo IQ na boisku to trawa zolcieje
[quote]#post1538149 Trener się zmienił, a to w końcu Probierz udupił Forsella. [/quote]
Forsell ? To ten taki chudeusz co przy Alvarezie jak przecinek wygladał ?
Dokładnie ten, co go Probierz odstrzelił, bo był za gruby............
[quote]#post1538139 Zresztą Jewhen lubi mieć piłkę przy nodze, regulować to tempo gry i jakbyśmy mieli mieć drugiego takiego gościa to zwyczajnie ciężko byłoby im ze sobą funkcjonować na boisku[/quote]
Musze to dopisac do mojej listy madrosci okienka transferowego, trafi gdzies do czolowki. Wczesniej bylo o zabieraniu miejsca mlodziezowcom albo o tym,ze ktos zarabia duzo i nie mozna go posadzic na lawke, teraz jest o przygasajacej gwiezdzie, ktora sie obrazi bo innemu zawodnikowi pilka przy nodze rowniez nie bedzie przeszkadzac. Hit nad hity.
Do zawodników cierpiących na chroniczną nadwagę nie mamy szczęścia...
Pany chyba logiczna sprawa że jak będzie dwóch takich od kręcenia kółeczek w środku którzy lubią to piłkę popieścić jak Konoplyanka to każdy zdąrzy się ustawić dwoma liniami po za linią piłki i nici z tego naszego rozgrywania, chodziło mi o to że potrzebny jest ktoś o troszkę innym profilu piłkarskim. I nie powiedziałem że wystarczy jeden czy dwóch którzy potrafią grać w piłkę
Rozważyłbym budzika na uzupełnienie składu. Taki zawodnik na pograniczu rezerw/ ławki 1 szego składu. Pilkarsko się broni, życiowo tez ogarnięty. Grałby za grosze, a nuz by odpalił. Każdy zespół potrzebuje swojego Jacka kielba
Powaznie to piszesz czy szydere ciagniesz??
Gosc sie w byle jakim Mielcu nie lapal do gry a Ty go do nas proponujesz?? serio??
Dziś kolejne Okno Transferowe na meczykach. Może tym razem coś o nas wspomną.
[quote]#post1538213 Dziś kolejne Okno Transferowe na meczykach. Może tym razem coś o nas wspomną. [/quote]
Pewnie o tradycyjnym węzu w wiadomo czyjej kieszeni .
Konopa na rozegraniu...... hmmm, w sumie to już mnie nic nie zdziwi, w końcu pan trener Jacek jest mistrzem sprytu i lubi zaskoczyć. W zeszłym sezonie Pelle okazał się skuteczny to do ataku go przesunął, przez co gość przestał strzelać, osłabił przy tym środek pola i nie wzmocnił ataku. Geniusz.
W tym sezonie, ponieważ Pesti walnął kilka goli, to do ataku gościa, Konopa jest techniczny to do środka, nowy napastnik na skrzydło, bo szkoda młodego, co do reszty to nie wiem, brakuje mi kreatywności chyba.
Cygan chcial Pelle na stoperze wystawiać więc nie wiem w czym problem....
A w ataku Pelle grywał jedynie z koniecznosci , bo ogrodnik takich napastników sprowadził !
Każdy się zgodzi ze Kono nie ma sił na hasanie po skrzydle. Dla niego idelana pozycja jest ta fałszywa 10. Noga ułożona jest, odejście na te kilka metrów tez.
Albo zawodnik jest przygotowany fizycznie i gra albo arrivederci Roma, cytując klasyka. Urban w Górniku nie szukał Poldiemu środka pola na emeryturę, gra na skrzydle ile może i gitara. Nie wiem skąd teza, że na środku boiska można człapać ?
[quote]#post1538211 Powaznie to piszesz czy szydere ciagniesz??
Gosc sie w byle jakim Mielcu nie lapal do gry a Ty go do nas proponujesz?? serio??[/quote]
powaznie, kolega jest z Marsa
Może Profesor go wypożyczy
https://gol24.pl/transfery-fiorentina-podjela-decyzje-w-sprawie-krzysztofa-piatka-nie-skorzysta-z-opcji-wykupu/ar/c2-16438559
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
Goście (14)