Serio ktoś bierze na poważnie tego Yarmolenke? Ręce mi opadają.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Bierze, czy nie bierze, kombinacja medialna Cracovia- Jarmolenko wygląda fajnie. Pamiętam czasy jak kibice jarali się transferem Antona Hubara. Też z Ukrainy...
Chodzi o Benjamina Kallmana czy jakos tak .. reprezentant Finlandii ktory wczoraj nawet bramke strzelil w lidze narodow...
[quote]#post1538061 Bierze, czy nie bierze, kombinacja medialna Cracovia- Jarmolenko wygląda fajnie. Pamiętam czasy jak kibice jarali się transferem Antona Hubara. Też z Ukrainy...[/quote]
To ja zaraz Lewandowskiego dodam na transfermarkcie. Taka kombinacja będzie wyglądała jeszcze lepiej...
jeśli się kumpluje z Konopem to wcale nie jest to wykluczone. mimo wszystko chciałbym jakąś ósemkę
[quote]#post1538062 Chodzi o Benjamina Kallmana czy jakos tak .. reprezentant Finlandii ktory wczoraj nawet bramke strzelil w lidze narodow...[/quote]
Był już chyba kiedyś u nas na tapecie…
[quote]#post1538037 Rozgrywać może Rasmussen, czy nawet Kono. [/quote]
Mam nadzieję, że żartujesz tylko.
[quote]#post1538076 [quote]#post1538037 Rozgrywać może Rasmussen, czy nawet Kono. [/quote]
Mam nadzieję, że żartujesz tylko. [/quote]
Podcierania doopy szklem ciag dalszy 😉 dziadostwa nigdy dosc 😆 😆 😆
Zamiast sprowadzic srodkowego z prawdziwego zdarzenia to kombinowanie kto by mogl zagrac na nie swoich pozychjach....
[quote]#post1538062 Chodzi o Benjamina Kallmana czy jakos tak .. reprezentant Finlandii ktory wczoraj nawet bramke strzelil w lidze narodow...[/quote]
Silna liga to raczej nie jest
[quote]#post1538079 [quote]#post1538076 [quote]#post1538037 Rozgrywać może Rasmussen, czy nawet Kono. [/quote]
Podcierania doopy szklem ciag dalszy 😉 [/quote]
Gdzie się podział potter :(
Tandem Konoplianka - Yarmolenko - idealny dla zapełnienia trybun Ukraińcami ;)
Kto wie co chodzi po głowie Procesorowi.
Szczerze jednak wątpię by Filipiaka było stać na taką zabawkę. Zwłaszcza z jego wężem w kieszeni. Chyba, że wąż zdechł z głodu.
[quote]#post1538111 [quote]#post1538062 Chodzi o Benjamina Kallmana czy jakos tak .. reprezentant Finlandii ktory wczoraj nawet bramke strzelil w lidze narodow...[/quote]
Silna liga to raczej nie jest[/quote]
Ktoś pewnie przeczytał, że gra w Interze i mu się pomyliło ;)
[quote]#post1538111 [quote]#post1538062 Chodzi o Benjamina Kallmana czy jakos tak .. reprezentant Finlandii ktory wczoraj nawet bramke strzelil w lidze narodow...[/quote]
Silna liga to raczej nie jest[/quote]
Walnal gola i mial asyste - ja to lubie!!!
https://www.youtube.com/watch?v=paIm63FbTM0
Chyba, że Konoplyanka jest brany na rozgrywającego, co nie byłoby złym pomysłem. Kono już chyba nie ma tej szybkości, żeby hulać na skrzydle, ale piłe potrafi dograć palce lizać.
[quote]#post1538117 Tandem Konoplianka - Yarmolenko - idealny dla zapełnienia trybun Ukraińcami ;)
Kto wie co chodzi po głowie Procesorowi.
Szczerze jednak wątpię by Filipiaka było stać na taką zabawkę. Zwłaszcza z jego wężem w kieszeni. Chyba, że wąż zdechł z głodu.[/quote]
W zeszly weekend o 1ej w nocy dostalismy smsa od sasiadki, ze w jej sypialni jest waz :) taki 1,5m :)
Strazacy powiedzieli ze nie rusza, wezwali Indiane Jonesa (po terapii, juz sie nie boi) ktory odlowil i zapakowal do duzego przezroczystego pudla.
Lancetoglow Mleczny, hodowlany, raczej spokojny choc chytry.
Moze to Janusza?
Leszeczek napisał: wąż zdechł z głodu...spadłem z fotela,super!😅
[quote]#post1538114 [quote]#post1538079 [quote]#post1538076 [quote]#post1538037 Rozgrywać może Rasmussen, czy nawet Kono. [/quote]
Podcierania doopy szklem ciag dalszy 😉 [/quote]
Gdzie się podział potter :([/quote]
Potter poszedł w politykę na tłiterze. Styl bez zmian, poglądy jasne.
A my w tym sezonie będziemy grali w siatkówkę że ten rozgrywający nam jest potrzebny ? Może Fabian Drzyzga by przyszedł ? Przecież ze środka pola fajna piłkę umie zagrać i Kono i Hebo, zresztą Matiasa uważam za jednego z najlepszych piłkarsko w naszej drużynie, gość ma i przegląd pola i fajne otwierające. Zgoda, przydałby się jeszcze jeden taki kozak do środka ale tu cała trójka (o ile będziemy grali takim ustawieniem jak na wiosnę) musi umieć grać w piłkę. Zresztą Jewhen lubi mieć piłkę przy nodze, regulować to tempo gry i jakbyśmy mieli mieć drugiego takiego gościa to zwyczajnie ciężko byłoby im ze sobą funkcjonować na boisku
no tak, dwóch co potrafi grać w piłkę w jednej drużynie to za dużo :D jeden do grania na fortepianie wystarczy, reszta niech zapierdala. dawać Dimuna niech wraca
[quote]#post1538140 no tak, dwóch co potrafi grać w piłkę w jednej drużynie to za dużo :D jeden do grania na fortepianie wystarczy, reszta niech zapierdala. dawać Dimuna niech wraca[/quote]
Ja tesknic za Dimun choc Dimun to nie jest pilkarz!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)