Pewne.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1536481 To pewne? Betony nic o tym nie wiedzą.[/quote]
patrz poniżej
https://gdansk.naszemiasto.pl/dominik-pila-pograzyl-arke-w-polfinale-barazy-o-ekstraklase/ar/c2-8837321
Przecież to nie on.
Chyba nie nadążam bo Marcepanowy pisał IMO o Klimku a w betonach ma grać Piła.
Ja się mylę czy ktoś inny?
[quote]#post1536489 Chyba nie nadążam bo Marcepanowy pisał IMO o Klimku a w betonach ma grać Piła.
Ja się mylę czy ktoś inny?[/quote]
mój błąd. Ale Piła idzie do betonów
Może dobre miejsce by to napisać. Oglądam finał ligi mistrzów i w obu drużynach w 11 jest po dwóch przedstawicieli kraju z którego są kluby. Czy komentatorzy im to wytknęli?
2vs1
Czyli z Klimkiem jeszcze nie wszystko stracone, a do Betonów poszedł Piła.
A mówimy o Anglikach i Hiszpanach, którzy nie muszą wyjeżdżać do bogatszych lig by zrobić na emeryturę.
[quote]#post1536499 Może dobre miejsce by to napisać. Oglądam finał ligi mistrzów i w obu drużynach w 11 jest po dwóch przedstawicieli kraju z którego są kluby. Czy komentatorzy im to wytknęli?[/quote]Jeśli w tym finale grałaby drużyna Cracovii, to na pewno...
Śniło mi się ze Joel Valencia u nas ma być xd
Słaby...
Na szczęście to był sen, wole już żeby Kono grał na środku niz brać kogoś do odbudowy
A Kono się już odbudował?
[quote]#post1536559 A Kono się już odbudował?[/quote]
Ponoc kupil szeregowke w okolicy Zielonek.
- Edytowany
Lepiej mieć jednego do odbudowy niz dwoch . Probierz brał samych do odbudowy i prawie zleciliśmy
Tomasz Wójtowicz 19 lat z Ruchu Chorzów - ładnie szarpie na lewej pomocy.\ w meczu z Motorem.
Jak Reksio szynke
Jak Tommy Lee Jones w ściganym!
- Edytowany
No to do grzebania hakiem jest Chrobry, Arka i Odra. Mam nadzieję, że nie mamy na celowniku żadnego grojka po 30-ce, tam aż roi się od dawnych "legend".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
TOM76, Goście (4)