Pewne.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1536481 To pewne? Betony nic o tym nie wiedzą.[/quote]
patrz poniżej
https://gdansk.naszemiasto.pl/dominik-pila-pograzyl-arke-w-polfinale-barazy-o-ekstraklase/ar/c2-8837321
Przecież to nie on.
Chyba nie nadążam bo Marcepanowy pisał IMO o Klimku a w betonach ma grać Piła.
Ja się mylę czy ktoś inny?
[quote]#post1536489 Chyba nie nadążam bo Marcepanowy pisał IMO o Klimku a w betonach ma grać Piła.
Ja się mylę czy ktoś inny?[/quote]
mój błąd. Ale Piła idzie do betonów
Może dobre miejsce by to napisać. Oglądam finał ligi mistrzów i w obu drużynach w 11 jest po dwóch przedstawicieli kraju z którego są kluby. Czy komentatorzy im to wytknęli?
2vs1
Czyli z Klimkiem jeszcze nie wszystko stracone, a do Betonów poszedł Piła.
A mówimy o Anglikach i Hiszpanach, którzy nie muszą wyjeżdżać do bogatszych lig by zrobić na emeryturę.
[quote]#post1536499 Może dobre miejsce by to napisać. Oglądam finał ligi mistrzów i w obu drużynach w 11 jest po dwóch przedstawicieli kraju z którego są kluby. Czy komentatorzy im to wytknęli?[/quote]Jeśli w tym finale grałaby drużyna Cracovii, to na pewno...
Śniło mi się ze Joel Valencia u nas ma być xd
Słaby...
Na szczęście to był sen, wole już żeby Kono grał na środku niz brać kogoś do odbudowy
A Kono się już odbudował?
[quote]#post1536559 A Kono się już odbudował?[/quote]
Ponoc kupil szeregowke w okolicy Zielonek.
- Edytowany
Lepiej mieć jednego do odbudowy niz dwoch . Probierz brał samych do odbudowy i prawie zleciliśmy
Tomasz Wójtowicz 19 lat z Ruchu Chorzów - ładnie szarpie na lewej pomocy.\ w meczu z Motorem.
Jak Reksio szynke
Jak Tommy Lee Jones w ściganym!
- Edytowany
No to do grzebania hakiem jest Chrobry, Arka i Odra. Mam nadzieję, że nie mamy na celowniku żadnego grojka po 30-ce, tam aż roi się od dawnych "legend".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)