Nie wydaje mi się by młodzieżowcy uciągnęli całą rundę na takim poziomie i intensywności, ale ekspertem nie jestem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1523133 [quote]#post1523114 ... Mamy Konopa, mamy dwóch młodych, poco Pelle ma im zabierać miejsce jeśli i tak nie będziemy celować w 4 miejsce? ...[/quote]
Całkowicie się pogrążasz!!!~A kto powiedział, że nie bedziemy celować w 4 miejsce?
Na razie słyszymy to tylko od ciebie. Wniosek - już nawet celów sportowych sobie nie stawiasz. Za chwile napiszesz ile możemy zgarnąć za Pellego! Może tabisza chcesz wygryźć? Czy ty aby ostatnio nie siedzisz w sky-boxie? 😋 😁 [/quote]
Fajna rozmowa, mam tylko jedno pytanie czy ktoś widział na boisku Konoplankę ? Chyba nie, poczekajmy więc z opiniami kto komu zabiera lub zabierać będzie miejsce.
[quote]#post1523180 ... To dajcie zagrać na luzie Rakoczemu i Myszorowi 5 kolejek z rzędu gdy będziemy grali o nic. To fundament pod to by grali lepiej w przyszłym sezonie i ugrali nam medal....[/quote]
A ile meczow potrzebuje syn ojca zeby nauczyl sie grac?? Minelo ok 18 miesiecy jak jest u nas?? ile jeszcze on ma tych szans dostac?? Nikt inny tyle nie dostal co ta pokraka...
Dyskusja akademicka, tym bardziej, że z Rakoczym mamy taką samą sytuację kontraktową co z Pelle.
Jabłka też raczej nie spodziewam się zobaczyć na boisku przed przedłużeniem kontraktu.
Czemu taką samą? Rakoczy ma kontrakt do 30.06.2023, Myszor do 30.06.2024. Klub jednak nie poinformował o przedłużeniach oficjalnie (dlaczego - nie mam bladego pojęcia). Siak czy tak trzeba myśleć o przedłużeniu kontraktów z tą dwójką, koniecznie
tylko Kamilu, tak czy siak ;)
Nie miałem takiej wiedzy.
[quote]#post1523188 ... Jabłka też raczej nie spodziewam się zobaczyć na boisku przed przedłużeniem kontraktu....[/quote]
Póki co to Rodin go godnie zastępuje i radzi sobie nadzwyczaj dobrze. Jabłko na pewno dostanie plac w przypadku kontuzji, a kolejnych młodych można ogrywać w końcówkach meczy.
- Edytowany
[quote]#post1522963 [quote]#post1522947 Slisz to jest najbardziej nadmuchane nazwisko w całej e-klasie. Z dzisiejszej Legii nie widzę nikogo, kto naprawdę by zrobił u nas rewolucję w składzie. Kapustka może, przez sentyment.[/quote]
Bardzo dobry zawodnik, z mega wydolnością, dobrym strzałem z dystansu + SFG, głowa mu nie przeszkadza. Jestem na tak.
P.S. I dobrze rokuje do potencjalnego zarobku na transferze. W UK lubią takich walczaków.[/quote]
Dokonałem samozaorania. Myślałem, że temat jest o Szyszu z Lubina. O, ja prdl....
[quote]#post1523201 [quote]#post1522963 [quote]#post1522947 Slisz to jest najbardziej nadmuchane nazwisko w całej e-klasie. Z dzisiejszej Legii nie widzę nikogo, kto naprawdę by zrobił u nas rewolucję w składzie. Kapustka może, przez sentyment.[/quote]
Bardzo dobry zawodnik, z mega wydolnością, dobrym strzałem z dystansu + SFG, głowa mu nie przeszkadza. Jestem na tak.
P.S. I dobrze rokuje do potencjalnego zarobku na transferze. W UK lubią takich walczaków.[/quote]
Dokonałem samozaorania. Myślałem, że temat jest o Szyszu z Lubina. O, ja prdl....[/quote]
Tez sie chwile zastanowilem, co Ci na leb siadlo, ale teraz mi ulzylo. Szysz jest spoko typ, wyglada komicznie, ale to kawal chlopa, jak dąb, poza tym potrafi wsadzic bramke zarowno z dystansu jak i z bliska. Bardzo by pasowal do naszej ukladanki.
Kawał chłopa, całe 177 cm długości, ale 6 goli w 21 meczach to już jakiś argument. Pół roku kontraktu w Lubinie, stawiam, że średniak z serie b przebije nas pierwszeństwem wyboru o kwotę kontraktu 2 - 3 razy wyższą.
No popatrz, punkt dla Ciebie, w telewizji wydawal sie wyzszy, chociaz w sumie to nawet lepiej, skoro bedac nizszy ode mnie radzil sobie z obroncami nad wyraz dobrze.
[quote]#post1523209 Kawał chłopa, całe 177 cm długości, ale 6 goli w 21 meczach to już jakiś argument. Pół roku kontraktu w Lubinie, stawiam, że średniak z serie b przebije nas pierwszeństwem wyboru o kwotę kontraktu 2 - 3 razy wyższą.[/quote]
Według mnie średniak z Serie A, Szysz to dobry zawodnik który mógłby być jak np. Reca który zawsze znajduje sobie klub we Włoszech
[quote]#post1523202 [quote]#post1523201 [quote]#post1522963 [quote]#post1522947 Slisz to jest najbardziej nadmuchane nazwisko w całej e-klasie. Z dzisiejszej Legii nie widzę nikogo, kto naprawdę by zrobił u nas rewolucję w składzie. Kapustka może, przez sentyment.[/quote]
Dokonałem samozaorania. Myślałem, że temat jest o Szyszu z Lubina. O, ja prdl....[/quote]
Tez sie chwile zastanowilem, co Ci na leb siadlo, ale teraz mi ulzylo. Szysz jest spoko typ, wyglada komicznie, ale to kawal chlopa, jak dąb, poza tym potrafi wsadzic bramke zarowno z dystansu jak i z bliska. Bardzo by pasowal do naszej ukladanki.[/quote]
Szysz, Ślisz, jeden chuj :P
a ja go kojarzylem z Zaglebiem , ten dzwiek, ale i tak myslalem ze ciagle mowa o tym samym gosciu :D
jeden kij, a transfery z Zaglebia nam ogolnie siadaja (oprocz Bartczaka nieroba jeb..) wiec why not, Zaglebski Slisz-Szysz tez nadawalby sie do tego in the box gdzie mamy dobrobyt
Ja też myślałem, że facet ma ponad 1,90. Jak to kamera go wyciąga! Tak czy inaczej masywny zawodnik, silny, trudno go przepchnąć i do tego odważny. Wchodzi jak czołg i zdobywa ważne bramki. Fajnie byłoby mieć takiego dzika (może Alvarez mógłby się przekonać, co to znaczy wchodzić w pole karne jak dzik?:)).
Alvarez to i może wchodzi jak dzik w pole karne, ale nie może kontuzjować się po każdym wejściu przeciwnika.
[quote]#post1523269 Alvarez to i może wchodzi jak dzik w pole karne, ale nie może kontuzjować się po każdym wejściu przeciwnika. [/quote]
Wchodził jak dzik ale ryl nie szablami a odwłokiem .😉
To chyba nic z tej drugiej ukraińskiej bomby transferowej co wieszczono
[quote]#post1523154 Jeśli by Lech wygrał PP i zdobył mistrza to do pucharów awansuje 4 zespół z ekstraklasy?[/quote] Jest jeszcze opcja ze Raków zajmie miejsca1-3 i zdobędzie puchar to 4 miejsce również da puchary.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)